A Microsoft Exchange Server 2007 Service Pack 1 6. összegző frissítőcsomagja

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 959241 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Microsoft kiadta az Exchange Server 2007 Service Pack 1 (SP1) 6. összegző frissítőcsomagját. Ez a cikk a frissítőcsomaggal kapcsolatos alábbi tudnivalókat ismerteti:
 • Az összegző frissítőcsomag által javított hibák
 • Az összegző frissítőcsomag beszerzése
 • Az összegző frissítőcsomag telepítésének előfeltételei

BEVEZETÉS

Az összegző frissítőcsomag által javított hibák listája

Az Exchange Server 2007 SP1 6. összegző frissítőcsomagja a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkeiben ismertetett hibák javítását tartalmazza:
 • 950675 A letöltött .xls fájlmellékletek üresek, ha a fájlokat az Outlook Web Access alkalmazással nyitja meg egy Exchange Server 2007 Service Pack 1 rendszerű számítógépen (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
 • 955443 Egyes elfoglaltsági üzenetek Exchange 2007 rendszerű kiszolgálóról Exchange 2003 rendszerű kiszolgálóra való replikálása nem történik meg, miután bizonyos postaládákat áttelepített Exchange Server 2003 rendszerről Exchange Server 2007 rendszerre (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
 • 956536 A Microsoft Exchange fájlterjesztési szolgáltatása sok memóriát és processzoridőt használ, ha az Exchange Server 2007 nagyszámú offline címjegyzéket dolgoz fel (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
 • 956624 A Microsoft Exchange szállítási szolgáltatása folyamatosan összeomlik, miután egy Exchange Server 2007-alapú kiszolgálón engedélyezett egy naplószabályt vagy telepített egy víruskereső programot (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
 • 957748 A kapcsolatobjektum egyéni üzenetosztályát felülírja a normál IPM.Contact osztály, amikor egy Exchange 2007-alapú kiszolgáló a kapcsolatobjektumot bármely másik nyilvános tárolóba replikálja (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
 • 959239 MS09-003: A Microsoft Exchange alkalmazás biztonsági rése távolról végrehajtott kódfuttatást tehet lehetővé

További információ

Információk az összegző frissítőcsomagról

Ez az összegző frissítőcsomag az Exchange Server 2007 eredetileg kiadott verziójához (RTM) nem használható. Az Exchange Server 2007 SP1 összegző frissítőcsomagjai függetlenek az Exchange Server 2007 RTM összegző frissítőcsomagjaitól. Az Exchange Server 2007 RTM kiadására vonatkozó összegző frissítőcsomagok felsorolását a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkének az Exchange Server 2007 RTM összegző frissítőcsomagjairól szóló része tartalmazza:
937052 Az Exchange 2007 legújabb szervizcsomagjának vagy összegző frissítőcsomagjának beszerzése (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Letöltési információk

Az Exchange Server 2007 SP1 6. összegző frissítőcsomagjának telepítéséhez látogasson el az alábbi Microsoft Update webhelyre:
http://update.microsoft.com/windowsupdate/v6/default.aspx?ln=hu-hu
Megjegyzés: Fürtözött Exchange Server 2007 rendszerek esetén a Microsoft Update nem ismeri fel az Exchange Server 2007 összegző frissítőcsomagjait.

Az Exchange Server 2007 SP1 6. összegző frissítőcsomagját központilag is telepítheti több, Exchange Server 2007 rendszerű számítógépen, illetve fürtözött Exchange Server 2007-alapú kiszolgálón. Az összegző frissítőcsomag a Microsoft letöltőközpontjából is letölthető.

A következő fájl letölthető a Microsoft letöltőközpontjából:

A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
Az Exchange Server 2007 SP1 6. összegző frissítőcsomagjának letöltése

Kiadás dátuma: 2009. február 10.

A Microsoft terméktámogatási fájljainak letöltéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
119591 Microsoft terméktámogatási fájlok beszerzése az online szolgáltatások segítségével
A Microsoft a kiadás napján rendelkezésre álló legújabb víruskereső szoftverrel ellenőrizte a fájl vírusmentességét. A fájlt biztonságos kiszolgálók tárolják, megakadályozva annak jogosulatlan módosítását.

Megjegyzés: Előfordulhat, hogy az Exchange Server 2007 egyes kezelt kódú szolgáltatásai a frissítőcsomag telepítése után nem indulnak el. A probléma akkor fordul elő, ha az alábbi feltételek mind teljesülnek:
 • A szolgáltatások nem férnek hozzá a Microsoft alábbi webhelyéhez:
  http://crl.microsoft.com/pki/crl/products/CodeSigPCA.crl
 • Nem rendelkezik a .NET-keretrendszer közös nyelvi futtatókörnyezetével ellátott builddel, amely támogatja a generatePublisherEvidence konfigurációs beállítást.


A probléma megoldásáról és kerülő megoldásáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
944752 Az Exchange 2007 kezelt kódú szolgáltatásai az Exchange 2007 egyik összegző frissítőcsomagjának telepítése után nem indulnak el (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
Az Exchange Server 2007 szolgáltatásmodelljéről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
937194 Terméktámogatási szolgáltatás az Exchange Server 2007 rendszerhez (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Frissítések helyettesítése

Az Exchange Server 2007 SP1 6. összegző frissítőcsomagja egy összegző frissítés. Ez a frissítés a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében ismertetett frissítéseket helyettesíti:
 • 945684 Az Exchange Server 2007 Service Pack 1 1. összegző frissítőcsomagja (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
 • 948016 Az Exchange Server 2007 Service Pack 1 2. összegző frissítőcsomagja (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
 • 949870 Az Exchange Server 2007 Service Pack 1 3. összegző frissítőcsomagja
 • 952580 Az Exchange Server 2007 Service Pack 1 4. összegző frissítőcsomagja (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
 • 953467 Az Exchange Server 2007 Service Pack 1 5. összegző frissítőcsomagja (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Előfeltételek

Az alábbi lista az Exchange Server 2007 Service Pack 1 6. összegző frissítőcsomagja telepítésének előfeltételeit tartalmazza:
 • Az összegző frissítőcsomag telepítéséhez először telepítse az Exchange Server 2007 SP1 szervizcsomagot a számítógépen.
 • Az összegző frissítőcsomag telepítése előtt távolítsa el az Exchange Server 2007 közbenső frissítéseit.

Újraindítási követelmény

Az összegző frissítőcsomag telepítésekor a szükséges szolgáltatások automatikusan leállnak, majd újraindulnak.

Eltávolítási információ

Ha el szeretné távolítani az Exchange Server 2007 SP1 6. frissítőcsomagját, a Vezérlőpult Programok telepítése és törlése segédprogramjával távolítsa el a 959241. számú frissítést.

Az Outlook Web Access testreszabásával kapcsolatos fontos információk az Outlook Web Access felhasználói számára

Az összegző frissítőcsomag telepítésekor a frissítési folyamat szükség esetén felülírja az Outlook Web Access fájljait. Ha módosította a Logon.aspx fájlt vagy bármely más Outlook Web Access-fájlt, a rendszer a testreszabások felülírásával biztosítja, hogy az Outlook Web Access frissítése helyesen történjen. Az összegző frissítőcsomag telepítése után ismét létre kell hoznia a Logon.aspx fájlban az Outlook Web Access szolgáltatás testreszabott elemeit.

Javasoljuk, hogy az összegző frissítőcsomag telepítése előtt mindig készítsen biztonsági másolatot valamennyi testreszabott Outlook Web Access-fájlról. Az Outlook Web Access testreszabásával kapcsolatos további információkért látogasson el a Microsoft alábbi webhelyére:
http://technet.microsoft.com/hu-hu/library/bb891803.aspx
Ha igénybe veszi a CAS proxy telepítési útmutatóját, és már telepítette a CAS-CAS proxyszolgáltatást, a frissítőcsomagot először az internetre nyitott ügyfélelérési kiszolgálókon telepítse, az internetre nem nyitott ügyfélelérési kiszolgálókon csak ezután kezdjen hozzá. A többi Exchange Server 2007 konfiguráció esetében a frissítőcsomagok kiszolgálóra telepítésének sorrendje nem lényeges.

A CAS-CAS proxyszolgáltatásról a Microsoft alábbi webhelyén tájékozódhat:
http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/aa362692.aspx

Hivatkozások

A szoftverfrissítési terminológiáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
824684 A Microsoft szoftverfrissítéseinek leírásához használt szabványos terminológia bemutatása

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 959241 - Utolsó ellenőrzés: 2009. február 16. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Exchange Server 2007 Service Pack 1 a következő platformokon
  • Microsoft Exchange Server 2007 Standard Edition
  • Microsoft Exchange Server 2007 Enterprise Edition
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbqfe kbhotfixrollup kbexpertiseinter kbsurveynew KB959241
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com