Εάν στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχει ένα κοινόχρηστο συνημμένο στο Outlook 2007, το συνημμένο αποστέλλεται επίσης στους παραλήπτες

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 959629 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Στο Microsoft Office Outlook 2007, εάν στείλετε ένα κοινόχρηστο συνημμένο, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε τα ακόλουθα συμπτώματα:
 • Το συνημμένο είναι αποθηκευμένο στην τοποθεσία χώρου εργασίας εγγράφων που καθορίζεται από τον αποστολέα.
 • Ο παραλήπτης του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λαμβάνει ένα αντίγραφο του συνημμένου σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 • Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περιέχει επίσης μια σύνδεση με το κοινόχρηστο συνημμένο στην τοποθεσία χώρου εργασίας εγγράφων.
Επειδή το επισυναπτόμενο αρχείο επισυνάπτεται στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως κοινόχρηστο συνημμένο, ο αποστολέας αναμένει ότι το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περιέχει μόνο μια σύνδεση με το συνημμένο στην τοποθεσία χώρου εργασίας εγγράφων.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

ΣημαντικόΑυτή ενότητα, μέθοδο ή εργασία περιέχει βήματα που θα σας πληροφορήσει πώς να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα εάν δεν τροποποιήσετε σωστά το μητρώο. Κατά συνέπεια, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε προσεκτικά τα εξής βήματα. Για επιπλέον προστασία, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας του μητρώου προτού το τροποποιήσετε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
322756Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows


Για να επιλύσετε αυτό το θέμα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Εφαρμόστε την επείγουσα επιδιόρθωση 959642.Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
  959642Περιγραφή του πακέτου επειγουσών επιδιορθώσεων του Outlook 2007 (Mso.msp,Outlook.msp): 16 Δεκεμβρίου 2008
 2. Ορίστε την καταχώρηση μητρώου SharedAttachmentsNotAttached. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):
  1. Κάντε κλικStart, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕκτέλεση.
  2. TYPERegedit, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.
  3. Εντοπίστε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο ακόλουθο δευτερεύον κλειδί μητρώου:
   HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\12.0\Outlook\Preferences
  4. Στο διακομιστήΕπεξεργαστείτε τη διαδρομήμενού, σημείοΝέα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΤιμή DWORD.
  5. TYPESharedAttachmentsNotAttachedκαι κατόπιν πατήστε το πλήκτρο ENTER.
  6. Κάντε δεξιό κλικ στο στοιχείοSharedAttachmentsNotAttached, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΤροποποίηση (Modify).
  7. ΣτοΔεδομένα τιμήςπληκτρολογήστε1, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.
  8. Κλείστε τον "Επεξεργαστή Μητρώου" (Registry Editor).

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 959629 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office Outlook 2007
Λέξεις-κλειδιά: 
kbsurveynew kbexpertisebeginner kbprb kbmt KB959629 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:959629

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com