Όταν προσπαθείτε να εκτυπώσετε πολλά αντίγραφα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook 2003, όλα τα αντίγραφα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι συρραμμένα μεταξύ τους

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 959633
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Ας εξετάσουμε το ακόλουθο σενάριο. Στις προτιμήσεις εκτύπωσης για έναν εκτυπωτή, μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο συρραφής θα εφαρμοστούν στον εκτυπωτή. Στο Microsoft Office Outlook 2003, προσπαθήστε να εκτυπώσετε πολλά αντίγραφα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με χρήση του εκτυπωτή. Κάθε αντίγραφο του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι περισσότερες από μία σελίδες. Σε αυτό το σενάριο, όλα τα αντίγραφα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι συρραμμένα μεταξύ τους. Αναμένετε κάθε αντίγραφο του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να συρραφούν ξεχωριστά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΑυτό το ζήτημα δεν παρουσιάζεται για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν μορφοποιηθεί ως HTML.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

ΣημαντικόΑυτή ενότητα, μέθοδο ή εργασία περιέχει βήματα που θα σας πληροφορήσει πώς να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα εάν δεν τροποποιήσετε σωστά το μητρώο. Κατά συνέπεια, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε προσεκτικά τα εξής βήματα. Για επιπλέον προστασία, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας του μητρώου προτού το τροποποιήσετε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
322756Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows


Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εφαρμόστε την επείγουσα επιδιόρθωση πακέτου 959628 και στη συνέχεια να ρυθμίσετε την καταχώρηση μητρώου HonorCopying για να ενεργοποιήσετε το πακέτο επειγουσών επιδιορθώσεων. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):
 1. Εφαρμογή επείγουσας 959628.Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
  959628Περιγραφή του πακέτου επειγουσών επιδιορθώσεων του 2003 για το Outlook (Outlook.msp): 16 Δεκεμβρίου 2008
 2. Ρυθμίστε την καταχώρηση μητρώου HonorCopying. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):
  1. Κάντε κλικStartΚάντε κλικΕκτέλεσηTYPERegedit, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.
   • Εάν δεν χρησιμοποιείτε πολιτικές, εντοπίστε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο ακόλουθο δευτερεύον κλειδί μητρώου:
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\11.0\Outlook\Printing
   • Εάν χρησιμοποιείτε πολιτικές, εντοπίστε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο ακόλουθο δευτερεύον κλειδί μητρώου:
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Office\11.0\Outlook\Printing
  2. Στο διακομιστήΕπεξεργαστείτε τη διαδρομήμενού, σημείοΝέα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΤιμή DWORD.
  3. TYPEHonorCopyingκαι κατόπιν πατήστε το πλήκτρο ENTER.
  4. Κάντε δεξιό κλικ στο στοιχείοHonorCopying, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΤροποποίηση (Modify).
  5. ΣτοΔεδομένα τιμήςπληκτρολογήστε1, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.
  6. Κλείστε τον "Επεξεργαστή Μητρώου" (Registry Editor).

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 959633 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprb kbqfe kbexpertiseinter kbmt KB959633 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:959633

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com