Beschrijving van het pakket Word 2007 (Word.msp, Wordconv.msp): 16 December 2008

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 959645 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

De Microsoft Office Word 2007-problemen die worden opgelost in het hotfixpakket van 16 December 2008 beschreven.

INLEIDING

Problemen die met dit hotfix-pakket worden opgelost

Dit hotfixpakket worden de volgende problemen opgelost die niet eerder zijn gedocumenteerd in de Microsoft Knowledge Base-artikel:
 • Het volgende scenario:
  • In een Word 2007-document, u de XML-elementen toepassen op geselecteerde tekst.
  • U selecteert het document beveiligen deAlleen bewerken in het document van dit type toestaan: geen wijzigingen (alleen-lezen)Schakel het selectievakje in deOpmaak en bewerkingen beperkentaakvenster.
  • Sla het document in de DOCX-indeling.
  In dit scenario wanneer u het document in Word 2007 opnieuw kunt onverwacht u de wijzigingen buiten de XML-codes.
 • Er is een netwerkprinter heeft veel TCP/IP poorten die zijn toegewezen. Wanneer u deze printer afdrukken van een Office 2007-bestand met een van de poorten voor TCP/IP gebruiken, wordt het volgende foutbericht weergegeven:
  Er is een probleem met de geselecteerde printer. Mogelijk moet u deze printer opnieuw. Probeer het opnieuw of gebruik een andere printer.
 • E-mailberichten in HTML-indeling zijn en correct worden weergegeven in Office Outlook 2003 niet weergegeven zoals verwacht in Outlook 2007.

  Dit probleem treedt op wanneer de e-mailberichten een CSS-eigenschap die niet wordt ondersteund door de HTML-rendering-engine voor Outlook 2007.
 • Open een document met een macro vanuit een netwerkshare in Word 2007. In dit geval wordt het volgende foutbericht bij het uitvoeren van de macro de methode Applicaiton.OrganizerRename gebruikt wordt:
  Bestand In gebruik
  OpmerkingDit probleem treedt niet op als het Word-document is opgeslagen op een lokale computer.
 • Het volgende scenario:
  • Een Word 2007-document u een tekstvak converteren naar een frame en voeg vervolgens een shape binnen het frame.
  • Vervolgens voegt u een andere shape in hetzelfde frame. Of u de bestaande shape opmaken. Zo kunt u een andere opvulkleur voor het frame opgeven.
  In dit scenario wordt onverwacht eerder in het frame is ingevoegd in de vorm verplaatst buiten het frame.
 • In Outlook 2007 wanneer u met de rechtermuisknop op de ontvanger van een e-mailbericht ziet u dat het infolabelGeen aanvullende acties gevondenonverwacht weergegeven in deAanvullende actiemenu.
 • In Word 2007 maakt u een document via programmering. Dit document bevat een veld DocVariable documentvariabelen in het document weergegeven. Nadat u het document in de indeling *.docx opslaat, wordt de inhoud in het document mogelijk onjuist weergegeven.
 • Instellen van de eigenschap afdrukstand van de printerLiggend. In dit geval wanneer u deze printer afdrukken, e-mailbericht in Outlook 2007, wordt de positie van de berichttekst onjuist afgedrukt.
 • Wanneer een document wordt geopend als alleen-lezen in Word 2007, kunnen niet worden weergegeven als pictogrammen in het ingesloten documenten worden geopend. De wijziging is het pictogram ingesloten document-objecten worden geopend, zelfs wanneer het Word-document dat is gemarkeerd als alleen-lezen inschakelen. Soortgelijke gewijzigd is in PowerPoint gemaakt.
 • Het volgende scenario:
  • In Word 2007, selecteert u deKoppelingen bijwerken bij opslaanoptie voor een nieuw document, waarna u het lege document in DOCX-indeling naar een locatie opslaan.
  • Vervolgens wordt u een hyperlink toevoegen aan een opgegeven bestand in dit nieuwe document en sla dit document in de DOCX-indeling naar een nieuwe locatie.
  In dit scenario wanneer u het document met de hyperlink in Word 2007 opent en u drukt op CTRL + klik op de koppeling wordt het volgende foutbericht weergegeven:
  Het opgegeven bestand openen niet
 • In Word 2007-document wanneer u deListNumvelden en opsommingstekens of nummers in de hoofdtekst van een alinea deListNumvelden mogelijk onjuist weergegeven of de velden kunnen verdwijnen.
 • Kopiëren van een tabel uit een Word 2007-document en gebruik vervolgens dePlakken speciaalde optie om de tabel in een PowerPoint 2007-presentatie als een object van Microsoft Office Word-Document plakken. Bewerk vervolgens de tabel in de PowerPoint-presentatie. In dit geval kan de grootte van de tabel onverwacht worden gewijzigd.
 • Het volgende scenario:
  • U hebt drie Word 2007-documenten die zijn opgeslagen in dezelfde map. Het eerste document bevat een hyperlink naar het tweede document en het tweede document bevat een hyperlink naar het derde document.
  • Open het eerste document en klik vervolgens op de hyperlink naar het tweede document openen in Word 2007.
  • Sla het tweede document naar een andere map.
  In dit scenario wordt de hyperlink in het tweede document het derde document verwijst naar de map waar het tweede document nu is in plaats van het juiste pad van het derde document bevindt.

  OpmerkingDit probleem optreedt alleen wanneer de documenten worden opgeslagen in .doc-indeling.
 • Kenmerkwaarden worden afgekapt tot 256 tekens wanneer u Word 2007 DOCX-bestanden in Word 2003 openen en Office Compatibility Pack is geïnstalleerd.
 • Afbeeldingen die zijn verzonden vergaderverzoeken worden niet weergegeven. (Een pictogram weergegeven in plaats daarvan.)
 • 959630Een Word wordt 2007-document wanneer u het veld IncludeText invoegen in een IF-instructie alleen een voorwaarde, wordt het veld IncludeText bevat verwijderd nadat u Afdruk samenvoegen
 • 961812Koppelingen naar Lotus Notes zijn klikbare in Outlook 2007 of Word 2007

Meer informatie

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen de problemen die in dit artikel worden beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen die de problemen in dit artikel beschreven. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als u de hotfix downloaden, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix voor die taal beschikbaar.

Vereisten

Er zijn geen vereisten voor het installeren van deze hotfix.

Opnieuw opstarten

U hebt de computer opnieuw opstarten nadat u deze hotfix.

Vervanging van hotfixes

Deze hotfix vervangt geen eerder uitgebrachte hotfix.

Registergegevens

Gebruik een van de hotfixes in dit pakket, hoeft u geen wijzigingen in het register.

Bestandsgegevens

Deze hotfix bevat mogelijk niet alle bestanden die u hebt nodig om een product volledig bijwerken naar de laatste build. Deze hotfix bevat alleen de bestanden die u hebt nodig om de problemen verhelpen die in dit artikel worden vermeld.

De algemene versie van dit hotfix-pakket gebruikt een Microsoft Windows Installer-pakket installeren van het hotfix-pakket. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC) in de volgende tabel. Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt de datum naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.

Informatie over downloaden
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
Office-kb959645-fullfile-x 86-glb.exe12.0.6336.500015,987,22411 Dec 200817: 27x 86
Microsoft Windows Installer MSP-bestandsinformatie
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
Word.mspNiet van toepassing13,221,37611 Dec 200800: 23Niet van toepassing
Wordconv.mspNiet van toepassing6,473,21611 Dec 200800: 23Niet van toepassing
Informatie over hotfix-bestanden

Informatie in het bestand Word.msp

Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
MSWord.olb12.0.6300.5000768,02407 Dec 200701: 05x 86
Winword.exe12.0.6336.5000347,48811 Dec 200801: 06x 86
Wwlib.dll12.0.6336.500017,500,00011 Dec 200801: 06x 86

Informatie in het bestand Wordconv.msp

Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
Wordcnv.dll12.0.6336.50004,285,28011 Dec 200800: 33x 86
Wordconv.exe12.0.6300.500024,58413-Dec-200701: 08x 86

Referenties

Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over terminologie voor software-update:
824684Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om software-updates voor Microsoft te beschrijven
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 959645 - Laatste beoordeling: zaterdag 19 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Office Word 2007
Trefwoorden: 
kbsurveynew kbexpertiseinter kbqfe kbhotfixrollup kbautohotfix kbHotfixServer kbmt KB959645 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:959645

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com