Beschrijving van de Groepsbeleid voorkeur Migration Tool (GPPMIG)

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 959963 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

INLEIDING

Groep beleid voorkeur Migration Tool (GPPMIG) is een opdrachtregel-toepassing ontwikkeld met versie 3.0 van de.NET Framework. Een gebruiker met beheerdersreferenties voor domeinen kunt migreren PolicyMaker items naar items voorkeuren voor Groepsbeleid in het hetzelfde groepsbeleidsobject (GPO) of een ander groepsbeleidsobject GPPMIG.

Meer informatie

Wat het doet

GPPMIG, kunt u één groepsbeleidsobject migreren doel of kunt u alle groepsbeleidsobjecten migreren selecteren. De GPPMIG volgt stappen worden in deze sectie vermeld:
 1. GPPMIG voert een query wisselbare LDAP (Lightweight Directory Access Protocol) de primaire domeincontroller (PDC) voor een lijst met alle groepsbeleidsobjecten in het domein van de gebruiker.
 2. GPPMIG filters uit een groepsbeleidsobject in de lijst is niet geconfigureerd voor PolicyMaker-items.
 3. GPPMIG doorlopen elk groepsbeleidsobject in de definitieve lijst zoekt PolicyMaker specifieke clientextensies in elk groepsbeleidsobject.
 4. Hele GPO geëvalueerd voordat u naar de volgende GPO verplaatsen.
 5. Als u een instelling vinden PolicyMaker, GPPMIG zorgt ervoor dat is er geen equivalent voorkeuren voor Groepsbeleid-configuratie.
 6. De equivalente voorkeuren voor Groepsbeleid configuratie migreert PolicyMaker items in bestaande voorkeuren voor Groepsbeleid.
 7. Wanneer GPPMIG de PolicyMaker objecten zoeken in het groepsbeleidsobject is, updates groepsbeleidsobject opnemen clientextensies voorkeuren voor Groepsbeleid.
 8. GPPMIG vergroot het versienummer voor de gebruiker voor de computer of beide, afhankelijk van welke artikelen PolicyMaker wordt gemigreerd. Een migratie PolicyMaker items niet gewijzigd voor het groepsbeleidsobject. Alle PolicyMaker items blijven beschikbaar in het groepsbeleidsobject en geconfigureerd.
 9. GPPMIG maakt een migratielogboek in de map waaruit uitvoerde.


OpmerkingGPPMIG niet gemigreerd PolicyMaker toepassingen of gegevens e-mailprofiel omdat groepsbeleidsvoorkeuren clientextensies voor deze items niet bevatten.

Belangrijke opmerking:GPPMIG wordt niet ondersteund door Microsoft Technical Support. Is ' als-is ' hulpprogramma. Als u hulp nodig hebt, stuur een e-mail naargppmsup@Microsoft.comRaadpleeg het bestand readme.doc ophalen na het installeren van GPPMIG voor meer informatie.


Gebruik

U kunt GPPMIG PolicyMaker items in een gefaseerde benadering groepsbeleidsvoorkeuren migreren of kunt u nieuwe groepsbeleidsobjecten Houd uw nieuwe voorkeuren voor Groepsbeleid-objecten en items PolicyMaker migreren naar de nieuwe groepsbeleidsobjecten maken. De gefaseerde benadering is een geplande migratiestrategie. De gefaseerde benadering wordt in de volgende sectie beschreven. Deze documentatie kunt u de geplande migratiestrategie wijzigen aanpassen aan de behoeften van uw omgeving. De items PolicyMaker migreren naar Voorkeuren voor Groepsbeleid in drie fasen.
 1. Fase 1: Bepalen de groepsbeleidsobjecten die PolicyMaker items bevatten en GPMC 1.x back-up die groepsbeleidsobjecten gebruiken.
 2. Fase 2: Migreren PolicyMaker items naar items in hetzelfde of een nieuw groepsbeleidsobject voorkeuren voor Groepsbeleid.
  • De voorkeuren voor Groepsbeleid clientextensies (CSE's) implementeren op de clientcomputer.
 3. Fase 3: Bevestig u items voorkeuren voor Groepsbeleid hebt toegepast op de gebruiker en de computer.
  • Gebruik GPMC 6.0.0.1 back-up van de groepsbeleidsobjecten (voor een ander back-locatie, voert fase 1.
  • Indien van toepassing, PolicyMaker items verwijderen uit de groepsbeleidsobjecten

Opdrachten

GPPMIG bevat de volgende vier elementaire opdrachten:
 • WhatIf: Alle groepsbeleidsobjecten met PolicyMaker items weergeven
 • Migreren: Migreert PolicyMaker items naar items in hetzelfde Groepsbeleidobject voorkeuren voor Groepsbeleid.
 • MigrateTo: PolicyMaker items migreert naar Voorkeuren voor Groepsbeleid items naar een ander groepsbeleidsobject.
 • Verwijderen: PolicyMaker items verwijdert uit een groepsbeleidsobject.

Vereisten

Het installatieprogramma moet worden uitgevoerd op een computer waarop Windows Vista of Windows Server 2008 met.NET 3.0.

GPPMIG voor uw besturingssysteem downloaden, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
http://go.Microsoft.com/fwlink/?LinkId = 155566

Eigenschappen

Artikel ID: 959963 - Laatste beoordeling: zaterdag 19 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows Vista Business 64-bit edition
 • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
 • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
 • Windows Server 2008 Standard
 • Windows Server 2008 Enterprise
 • Windows Server 2008 Datacenter
 • Windows Server 2008 Standard without Hyper-V
 • Windows Server 2008 Enterprise without Hyper-V
 • Windows Server 2008 Datacenter without Hyper-V
Trefwoorden: 
kbexpertiseinter kbinfo kbsurveynew kbmt KB959963 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:959963

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com