MS09-009: A 2007-es Microsoft Office rendszer és a Microsoft Office kompatibilitási csomag biztonsági frissítése: 2009. április 14.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 960003 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A Microsoft közzétette az MS09-009 jelű biztonsági közleményt. A biztonsági közlemény teljes szövege a Microsoft alábbi webhelyein tekinthető meg:

Támogatás és segítségnyújtás a biztonsági frissítéshez

Az otthoni felhasználók az Amerikai Egyesült Államokban, illetve Kanadában díjmentes telefonos támogatást kaphatnak az 1-866-PCSAFETY számon, illetve más országokban a Microsoft helyi képviseletétől. A biztonsági frissítésekhez támogatást nyújtó helyi Microsoft-képviseletek elérhetőségéről a Microsoft alábbi nemzetközi támogatási webhelyén tájékozódhat:
http://support.microsoft.com/common/international.aspx?rdpath=4
Az észak-amerikai ügyfelek a Microsoft alábbi webhelyén továbbá ingyenes e-mailes vagy korlátlan egyedi, csevegőprogramon keresztüli támogatást is kaphatnak:
http://support.microsoft.com/oas/default.aspx?&prid=7552
A vállalati ügyfelek a biztonsági frissítésekhez saját tanácsadóiktól kaphatnak támogatást.

További információk a biztonsági frissítésről

A biztonsági frissítés telepítésének előfeltételei

A biztonsági frissítés az Office kompatibilitási csomag Service Pack 1 szervizcsomagjának kiadása után jelent meg. A frissítés telepítéséhez a számítógépen telepítve kell lennie az Office kompatibilitási csomag Service Pack 1 szervizcsomagjának.

A szervizcsomag beszerzéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
940289 Az Office kompatibilitási csomagjának Service Pack 1 szervizcsomagja

Biztonsági frissítések helyettesítése

A biztonsági frissítés a következő biztonsági frissítést helyettesíti:
958439 MS08-074: A 2007-es Microsoft Office rendszer és a Microsoft Office kompatibilitási csomag biztonsági frissítése: 2008. december 9.

Fájlinformációk

A biztonsági frissítés angol nyelvű (egyesült államokbeli) változata a következő táblázatban található fájlattribútumokkal (vagy újabbakkal) rendelkezik. A fájlok dátuma és időpontja egyezményes világidő (UTC) szerint van megadva. A fájlinformációk megtekintése során a dátumok és időpontok helyi időre konvertálódnak. A helyi idő és az egyezményes világidő közötti különbségről a Vezérlőpultról elérhető Dátum és idő párbeszédpanel Időzóna lapján tájékozódhat.

A 2007-es Microsoft Office rendszer és a Microsoft Office kompatibilitási csomag

A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File nameFile versionFile sizeDateTime
Excelcnv.exe12.0.6341.500114 724 44826-Feb-200907:23

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 960003 - Utolsó ellenőrzés: 2009. április 24. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Office Basic 2007
  • Microsoft Office Enterprise 2007
  • Microsoft Office Home and Student 2007
  • Microsoft Office Professional 2007
  • Microsoft Office Professional Plus 2007
  • Microsoft Office Standard 2007
  • Microsoft Office Ultimate 2007
  • Compatibility Pack for Microsoft Office 2007 File Formats
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbsecurity kbsecbulletin atdownload kbexpertiseinter kboffice2007presp2fix kbsurveynew KB960003
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com