Het dialoogvenster "Kies een digitaal certificaat" achter het venster van Internet Explorer in Windows Vista wordt weergegeven wanneer u een Office-bestand openen vanaf een website die digitale certificering vereist

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 960247 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

U kunt Internet Explorer op een computer met Windows Vista een Microsoft Office-bestand openen vanaf een website die digitale certificering vereist. Wanneer u dit doet, deEen digitaal certificaat kiezendialoogvenster onverwacht achter het venster van Internet Explorer.

Oplossing

Dit probleem is opgelost in het 2007 Office system hotfixpakket is uitgebracht op 19 November 2008.

Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over het pakket:
960053Beschrijving van het hotfixpakket voor 2007 Office system (Mso.msp): 19 November 2008
OpmerkingNadat u dit hotfix-pakket deEen digitaal certificaat kiezendialoogvenster voor alle windows zoals verwacht. Bovendien is dit hotfix-pakket niet van invloed op alle andere in dialoogvenster die als gevolg van andere configuraties optreden kan.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 960247 - Laatste beoordeling: vrijdag 25 maart 2011 - Wijziging: 5.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Office Professional 2007
  • Microsoft Office Small Business 2007
  • Microsoft Office Standard 2007
  • Microsoft Office Ultimate 2007
  • Microsoft Office Basic 2007
  • Microsoft Office Enterprise 2007
  • Microsoft Office Home and Student 2007
Trefwoorden: 
kbqfe kbexpertiseinter kbmt KB960247 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:960247

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com