Beschrijving van het hotfixpakket voor PowerPoint 2007 (PowerPoint.msp): 16 December 2008

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 960312 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

De Microsoft Office PowerPoint 2007-problemen die worden opgelost in het hotfixpakket van 16 December 2008 beschreven.

INLEIDING

Problemen die met dit hotfix-pakket worden opgelost

Dit hotfixpakket worden de volgende problemen opgelost die niet eerder zijn gedocumenteerd in de Microsoft Knowledge Base-artikel:
 • Het volgende scenario:
  • U hebt een PowerPoint 2007-presentatie die is gekoppeld aan veel Microsoft Office Excel-grafieken en de presentatie is ingesteld op de koppelingen handmatig bijwerken. Wanneer u de presentatie opent, ondervindt u problemen.
  • U hotfix 958720.
  • Open de presentatie zonder te klikkenKoppelingen bijwerkenin PowerPoint 2007. Schakel vervolgens de macro's voor de presentatie.
  In dit scenario bij het uitvoeren van dePresentaties)x).UpdateLinksfunctie voor het bijwerken van koppelingen in de PowerPoint 2007-presentatie loopt.
 • Wanneer u een PowerPoint 2007-presentatie sluiten, loopt PowerPoint 2007.
 • In PowerPoint 2007-presentatie wanneer u programmatisch een ActivePresentation.Fonts-object gebruiken om de naam van het lettertype van het object lezen kan een null-waarde worden geretourneerd onverwacht voor het lettertype.
 • U probeert een PowerPoint 2007-presentatie afdrukken met een kleurenprinter. In dit geval de standaardwaarde deKleur/grijswaardenhet vak in deAfdrukkenhet dialoogvensterKleur. Wanneer u echter instellen printer om de presentatie afdrukken in grijswaarden in deEigenschappenhet dialoogvenster van de kleurenprinter in, de waarde in deKleur/grijswaardenhet is nog steedsKleur.

Meer informatie

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen de problemen die in dit artikel worden beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen die de problemen in dit artikel beschreven. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als u de hotfix downloaden, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix voor die taal beschikbaar.

Vereisten

Er zijn geen vereisten voor het installeren van deze hotfix.

Opnieuw opstarten

U hebt de computer opnieuw opstarten nadat u deze hotfix.

Vervanging van hotfixes

Deze hotfix vervangt geen eerder uitgebrachte hotfix.

Registergegevens

Gebruik een van de hotfixes in dit pakket, hoeft u geen wijzigingen in het register.

Bestandsgegevens

Deze hotfix bevat mogelijk niet alle bestanden die u hebt nodig om een product volledig bijwerken naar de laatste build. Deze hotfix bevat alleen de bestanden die u hebt nodig om de problemen verhelpen die in dit artikel worden vermeld.

De algemene versie van dit hotfix-pakket gebruikt een Microsoft Windows Installer-pakket installeren van het hotfix-pakket. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC) in de volgende tabel. Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt de datum naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.

Informatie over downloaden

Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
Office-kb960312-fullfile-x 86-glb.exe12.0.6335.50006,187,90405 Dec 200809: 50x 86


Microsoft Windows Installer MSP-bestandsinformatie

Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
PowerPoint.mspNiet van toepassing6,772,22404 Dec 200819: 41Niet van toepassing


Informatie over hotfixes
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
Microsoft.Office.Interop.PowerPoint.dll12.0.6300.5000250,92807 Dec 200700: 17x 86
Msppt.olb12.0.6300.5000265,79207 Dec 200700: 17x 86
Powerpnt.exe12.0.6300.5000467,49612 Dec 200723: 42x 86
Ppcore.dll12.0.6335.50008,000,88003 Dec 200816: 12x 86

Referenties

Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over terminologie voor software-update:
824684Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om software-updates voor Microsoft te beschrijven
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 960312 - Laatste beoordeling: zaterdag 19 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Office PowerPoint 2007
Trefwoorden: 
kbsurveynew kbexpertiseinter kbqfe kbhotfixrollup kbautohotfix kbHotfixServer kbmt KB960312 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:960312

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com