ID на статията: 960353 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

На тази страница

КРАТКО ИЗЛОЖЕНИЕ

Налична е актуализация за Microsoft Silverlight. Тази актуализация предлага ново издание, което представлява надстройка на предходни версии на Silverlight. Тази актуализация е включена в текущите програми за инсталиране на Silverlight. Ако компютърът ви не разполага с инсталирано приложение Silverlight, Microsoft Update или услугите за актуализиране на Windows ще ви предложат програмата за инсталиране.

Тази актуализация включва подобрения на стабилността по отношение на мултимедията и достъпността. Тази е актуализация е съвместима с приложения, създадени с по-стари версии на Silverlight.

Информация за инсталиране

Тази актуализация е налична от следните източници.

Сайта на Microsoft Silverlight

Програмата за инсталиране на Silverlight включва и всички предходни актуализации освен настоящата. За да инсталирате последната версия на Silverlight, посетете следния уеб сайт на Microsoft:
http://www.microsoft.com/silverlight/resources/install.aspx?v=2.0

Microsoft Update

Тази актуализация е достъпна и за потребителите на Microsoft Update. Ако имате инсталирана по-стара версия на Silverlight, тази актуализация ще ви бъде предложена като "Актуализация за Microsoft Silverlight (KB 960353)."

Silverlight съдържа механизъм за автоматично актуализиране. По подразбиране този механизъм е деактивиран в пакета на услугата за актуализиране на Windows. Чрез услугата за актуализиране на Windows ще се предлагат актуализации в бъдеще.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Microsoft Silverlight е добавка за различни браузъри и среди за предоставяне на базирани на Microsoft .NET мултимедийни функции и интерактивни приложения с обогатено съдържание (rich interactive application; RIA) от следващо поколение в уеб. За повече информация посетете следния уеб сайт на Microsoft::
http://www.microsoft.com/silverlight/faq.aspx
Продуктите от трети страни, споменати в тази статия, са произведени от съответните им фирми, които са независими от Microsoft. Microsoft не дава гаранция, подразбираща се или друга, за производителността или надеждността на тези продукти.

Свойства

ID на статията: 960353 - Последна рецензия: 27 февруари 2009 г. - Редакция: 1.1
ВАЖИ ЗА:
  • Microsoft Silverlight 1.0 for Windows
  • Microsoft Silverlight 1.0 for Macintosh
Ключови думи: 
kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbqfe kbfix KB960353

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com