Sfârșitul anului inchide procedurile de contabilitate analitică în Microsoft Dynamics GP

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 960356 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

INTRODUCERE

Nu există o procedură 'separat' aproape la sfârșitul anului de contabilitate analitică. Intrările de echilibru a adus înainte (BBF) sunt create pentru AA dimensiuni automat ca parte a procesului de aproape la sfârșitul anului de GL, dacă ai AA dimensiuni setup pentru a avea o intrare BBF creat. Pașii din acest articol va ajuta să verificați datele dumneavoastră înainte de a face sfârșitul anului GL închide procesul pentru a verifica datele AA, care pot provoca erori în timpul sfârșitul anului GL închide procesul. Acest articol va arăta, de asemenea, cum să setați dimensiunile AA pentru a avea un echilibru adus înainte de intrare creat în noul an fiecare dimensiune, dacă se dorește.

Pașii sunt, de asemenea, dat pe modul de a muta date istorice pentru istorie, care va rezolva eroare mesajul de mai jos care poate fi experimentat în timpul procesului de aproape de sfârșit de an GL: (a se vedea Pasul 3 pentru a rezolva acest mesaj.)

Trebuie să executa tranzacțiile sintetizare și transfera detaliu istoria utilitate ani închise pentru a recrea analitice contabilitate soldurile adus înainte.

Informații suplimentare

Când aproape de sfârșitul anului procesul este condus de contabilitate în Microsoft Dynamics GP, se mută automat tranzacțiile contabile analitice la tabele istoric AAG30000 AAG40000 seria tabele. (Nu există nici o procedură de închidere separată care trebuie să fi rulat în contabilitatea analitică). Puteți selecta care dimensiunile pe care doriți să fie consolidat în timpul procesului de la sfârșitul anului. În contabilitatea analitică, echilibru adus transmite intrările sunt create în tabelele AAG30000 pentru aceste dimensiuni, care au fost marcate pentru a fi incluse în procesul de la sfârșitul anului, și apoi detaliu este mutat la mese de serie AAG40000.

Notă Dacă utilizați FRx raportare, ar trebui să fie FRx 6,7 SP12 (versiune 6.7.12008) sau mai mare. Dacă versiunea dumneavoastră de FRx este mai mic decât 6.7.12008, apoi trebuie să aplicați primul hotfix 962862 pentru ca Microsoft FRx să fie capabil să citească date istorice de contabilitate analitică în tabelele de serie AAG40000.REZOLUȚIE


PASUL 1: DETERMINAȚI DACĂ RAPOARTELE FINANCIARE UTILIZEAZĂ AA TABELE:


Înainte de a închide GL sau face orice pașii din acest articol, rula rapoarte financiare care se executa în mod normal pentru a echilibra balanta de verificare a GL. Bazat pe ceea ce ați găsit, urmați metoda potrivită:

-Metoda 1 - dacă corectă: dacă rapoarte financiare sunt corecte și meciul GL, atunci puteți să Continuați cu pașii 2-8 în acest articol, care încă mai trebuie să fie finalizate deci nu te AA erori în timpul procesului de închidere GL anul final.

Notă: dacă utilizați un sistem de raportare care doar Citeste direct din GL tabele (cum ar fi furnizorul de moștenire în Management Reporter atunci când citesc de la o companie de GL sau alt instrument de raportare)] pentru rapoarte financiare, atunci tu poate continua pe la pasul 2 deoarece AA date nu afectează Raportarea financiară.


-Metoda 2 - dacă nu corect: cu toate acestea, dacă rapoarte financiare nu sunt corecte, este cea mai mare parte probabil datorită mese AA utilizate și datele AA nu se potrivește cu GL date. Pentru a verifica datele AA, trebuie să executați în primul rând prin script-uri SQL furnizate în KB 2910626 pe lângă restul de pașii din acest articol.

Notă: date Mart în Management Reporter citește la AA (și GL) mese, sau furnizor de Legacy utilizate cu Management Reporter poate citi la o companie de AA.

Pași pentru metoda 2:

a.) primul rând, a alerga toate thescripts în 2910626 KB verificarea datelor AA cu GL date.

Rapoarte financiare de Management Reporter nu se potrivesc cu General Ledger balanta de verificare rapoarte în Microsoft Dynamics GP
http://support.Microsoft.com/kb/2910626

b.) când ați terminat pașii din KB 2910626, apoi să se întoarcă înapoi la acest andcontinue KB pe cu restul de pașii de mai jos. (Rețineți că Pasul 2 și Pasul 4 sunt, de asemenea, în KB 2910626, dar vă recomandăm să verificați acest lucru din nou, ca acestea ar trebui să nu a returnat niciun rezultat dacă ați stabilit deja acest date.)PASUL 2: VERIFICAREA DATELOR AA SE SUPRAPUN ANI


Alerga aceste script-uri pentru a vă asigura nu trebuie suprapuse ani în tabelul deschis AAG30000 cu tabelul istoric AAG40000. În fiecare an distincte ar trebui să existe numai într-un tabel sau altele, dar nu ambele.
select distinct(YEAR1) from AAG30000
select distinct(YEAR1) from AAG40000
-În cazul în care veți găsi suprapunerea ani în ambele tabele, atunci este recomandat să deschideți un incident de sprijin pentru asistență. În cazul de sprijin este taxabilă, deoarece această temă este creat de obicei din cauza importă înregistrările. Vă rugăm să rețineți că dacă date de fixare este necesar, acest lucru trebuie să fi referit la consultarea, care ar fi o cheltuială facturabile pentru tine.


PASUL 3: VERIFICAȚI DACĂ ANII ÎNTRE MESELE DESCHISE/ISTORIC MECIUL DINTRE AA/GL:


Apoi, asigurați-vă că anii sunt în AA tabele sunt în același ani deschis sau închis ca GL tabele. Mesele deschise AAG30000 și GL20000 ar trebui să aibă aceiași ani. Și tabele istorice AAG40000 și GL30000 trebuie să conțină aceiași ani închis.
select distinct(YEAR1) from AAG30000
select distinct(OPENYEAR) from GL20000

select distinct(YEAR1)from AAG40000 order by YEAR1
select distinct(HSTYEAR) from GL30000 order by HSTYEAR
-În cazul în care ați găsit de ani în AAG30000 deschide tabelul înainte de anul sunt de închidere, faci, de asemenea, Pași pentru a muta date la istorie mai jos, precum și pentru a muta datele istorice an istorie. Tabelul de AAG30000 ar trebui doar datele pentru anii care sunt deschise în prezent de ani in GL.Dacă încercați să închideți anului în GL, vi se va solicita cu acest mesaj:

Trebuie să executa tranzacțiile sintetizare și transfera detaliu istoria utilitate ani închise pentru a recrea analitice contabilitate soldurile adus înainte.

Deci utilizați script-urile de mai sus pentru a determina dacă aveți nevoie pentru a rula Pași pentru a muta date la istorie, astfel încât să puteți preveni mesajul de mai sus se întâmplă anul sfârșitul anului GL aproape de proces.


PAȘI PENTRU A MUTA DATE LA ISTORIE:
Prima dată când închideți GL pe o versiune mai mare GP 10.0 SP2 sau mai mare (cu AA activat), ți se va solicita să se mute AA date la istoricul înainte de sistem vă va permite să închideți anul GL. Sistemul va verifica dacă datele AA este în deschis/istoric corespunzătoare, seria AA tabele, ca GL date stă în tabelele deschis/istorice din GL. Dacă acest lucru nu este cazul, veți primi un mesaj la spre a alerga în mișcare Istoricul institutiei pentru AA, înainte de a începe cu sfârșitul anului GL aproape.

Amintiți-vă, dacă nu au închise tau an GL (cu AA activat) după a instala un pachet de consolidare servicii la mai târziu de SP2 pentru versiunea 10.0, sau upgrade la GP 2010, este posibil să primiți un mesaj care să ateste "Trebuie să consolideze tranzacțiilor și transfera detaliu istoria utilitate pentru a închide în anul". Codul a fost adăugat la procesul de închidere care se va compara ani în AA deschide tabele împotriva ani istorice în compania fiscale perioada Setup. Dacă nu există AA date în tabele, seria AAG3000X pentru un an istorice, veți primi eroarea. Urmați acești pași pentru a consolida acei ani:

1.) Din meniul Microsoft Dynamics GP , punct la punct Instrumente, utilitati, punctul de la financiar, punctul de la Contabilitate analiticăși apoi faceți clic pe muta date la istoricul.

2.) Mai vechi anului va implicit în care sistemul găsite în tabelele AAG3000x deschise. Veți fi doar posibilitatea de a muta un marcă de timp de un an.

3.) Selectați opțiunea corespunzătoare:

Transfer de tranzacție detaliu istoria – această opțiune va muta AA detaliu înregistrările de la deschis la mesele de istorie și intrări BBF va fi creat. Tu trebuie să se asigure nu sunt nici intrările BBF în tabelele AA altfel nu va fi capabil pentru a selecta această opțiune. Această opțiune doar mută înregistrările din tabelele AAG30000 tabelele AAG40000.

Sintetizare tranzactiile si transferul detaliu istoria – această opțiune va muta înregistrările detaliu AA la deschis la mesele de istorie, și de a crea BBF intrări. Cu toate acestea, trebuie să aveți opțiunile menționate anterior selectate pentru ca BBF intrări să fie creat. Această opțiune va consolida soldurile de toate tranzacție codurile de dimensiuni în anul închis (care sunt marcate pentru a fi consolidate) ?i se transferă informații AA la mese de istorie.

Rețineți bilan?uri consolidate sunt reportate pentru anul nou. BBF intrările create din anii închis.

Imprimare transfer de examinare raport numai -acest lucru vă va permite să Vezi tranzacțiile care va fi mutat fără a se deplasează de fapt datele. Raportul de previzualizare afișează consolidări care va fi făcut.

Notă Această opțiune nu modifică datele.

4.) Faceți clic pe OK.

5.) Repeta acest proces pentru fiecare an de "istorice". (În cazul în care anul este în tabelul deschis AAG30000, dar în tabelul de istorie GL30000. Anul trebuie să fie mutat la tabelul de istorie AA pentru a se potrivi.)

Notă: În cazul în care vă executa?i din nou din nou an distincte de script-uri în "Pasul 3" mai sus, ar trebui să obțineți distincte de ani pentru a se potrivi între deschis AA și GL și istorice AA și GL tabele.PASUL 4: VERIFICAȚI AA TABELE PENTRU ANTET SE SUPRAPUN ID


Rula acest script împotriva bazei acoperire de date companie vedea dacă antetul același ID de asemenea, există între tabele:
select * from AAG30000 where aaGLHdrId in (select aagLHDrId from AAG40000)
-În cazul în care veți găsi duplicat antet ID ambele tabele, atunci este recomandat să deschideți un incident de sprijin pentru asistență. În cazul de sprijin este taxabilă. Vă rugăm să rețineți că dacă date de fixare este necesar, acest lucru trebuie să fi referit la consultarea, care ar fi o cheltuială facturabile pentru tine.

Acest lucru s-ar întâmpla dacă ați restaurat o baza acoperire de date dinamica mai în vârstă peste partea de sus a bazei acoperire de date dinamica curent, și astfel încât numerele următoare disponibile stocate în tabelul de AAG00102 în baza acoperire de date dinamica sunt stabilite înapoi. GP Urmărire să incrementați din aceste valori, chiar dacă ei poate au fost deja utilizate și ar duce la aceeași valoare aaGLHdrID Introducere utilizate pentru diferite valori de YEAR1.


PASUL 5: ACTUALIZARE AACOPYSTATUS VALORI

Următoarea verificare pentru o valoare incorectă aacopystatus în tabelul AAG40001. Rula acest script:

select count(*) from AAG40001 where aaCopyStatus<>8 

Dacă script-ul de mai sus se întoarce rezultate veți dori să actualizeze aaCopyStatus '8' înainte de a rula GL an aproape: (valoarea '8' este o valoare care procesul de închidere la sfârșitul anului va accepta.)

update AAG40001 set aaCopyStatus=8


PASUL 6: REVIZUIRE SETUP PENTRU DIMENSIUNI SĂ FIE INCLUSE ÎN SFÂRȘIT DE AN

Verificați că ați marcat dimensiunile AA care doriți să fie incluse în sfârșit de an aproape, astfel încât AA coduri sunt legate de jurnal în echilibru a adus înainte.

Dacă încă nu au închis General Ledger, urmați acești pași pentru a asigurați-vă că dimensiunea este marcat corect pentru a fi incluse în procesul de închidere:
 1. Marca opțiunea de configurare pentru a include contabilitate analitică în sfârșit de an aproape, după cum urmează:
  1. Meniul Microsoft Dynamics GP , indicați spre Instrumente, selectați inițializare, punctul de la companie, punctul de la Contabilitate analiticăși apoi faceți clic pe Opțiuni.
  2. Faceți clic și selectați casetă de selectare includere în anul sfârșitul aproape , și apoi faceți clic pe OK.

   Notă Această opțiune este doar pentru a activa funcționalitatea pentru a crea echilibru adus înainte intrări dimensiunile. date contabilitate analitice încă se va muta la mese de serie AAG40000 General Ledger este închisă indiferent dacă această opțiune este marcat.
 2. Individual marca dimensiuni să fie incluse în la sfârșitul anului, după cum urmează:
  1. Meniul de carduri , punctul de la financiar, punctul de la Contabilitate analiticăși apoi faceți clic pe Dimensiune de tranzacție.
  2. În Listă tabel de Trx dimensiune , faceți clic pe dimensiunea pe care doriți să includeți în procesul de închidere la sfârșitul anului.
  3. În zona de Final de an aproape , faceți clic și selectați casetă de selectare includere în anul sfârșitul aproape , și apoi faceți clic pe salvați.
  4. Repetați pașii b ?i c pentru fiecare dimensiune care doriți să includeți în procesul de închidere la sfârșitul anului.


Pasul 7 - rula GL la sfârșitul anului aproape procesul pentru a muta AA soldurile și de a crea BBF pe.

Intotdeauna face un curent rezervă înainte de a începe procesul de aproape la sfârșitul anului GL. Este recomandat pentru a testa rulează sfârșitul anului GL aproape într-o companie de test în primul rând pentru a se asigura nu aveți orice erori. Procesul de închidere GL la sfârșitul anului este ceea ce de fapt creează echilibrul reportat intrări în jurnal (BBF) și se mută înregistrările pentru anul în care vă sunt de închidere în tabelele de contabilitate și de contabilitate analitică. BBF intrări sunt create în tabelele atât GL și AA. Se referă la procesul de subliniat în KB 888003 pentru procedurile de închidere la sfârșitul anului pentru contabilitate.

Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
888003 Procedurile de închidere la sfârșitul anului pentru contabilitate în Microsoft Dynamics GP


PASUL 8 - VERIFICA RAPOARTELE DE BILANȚ

Este recomandat să compare raportul de bilanț în Management Reporter la raportul balanță de verificare General Ledger din Microsoft Dynamics GP, pentru a verifica corectitudinea soldurile conturilor de reportat pentru anul nou. Dacă aceste planuri nu corespund, pauză la spre al tău copiere de rezervă și de contact Microsoft Dynamics GP suport pentru a deschide un incident de sprijin pentru asistență suplimentară.Proprietă?i

ID articol: 960356 - Ultima examinare: 21 noiembrie 2013 - Revizie: 0.11
Se aplică la:
 • Microsoft Dynamics GP 2013
 • Microsoft Dynamics GP 2010
 • Microsoft Dynamics GP 10.0, când se utilizează cu:
  • Analytical Accounting
Cuvinte cheie: 
kbsurveynew kbexpertiseinter kbhowto kbinfo kbmbsmigrate kbexpertisebeginner kbmt KB960356 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol este tradus cu ajutorul software-ului Microsoft de traducere automată ?i poate fi corectat prin intermediul tehnologiei Community Translation Framework (CTF). Microsoft oferă articole traduse automat, post-editate de comunitate ?i articole traduse de oameni, pentru a permite accesul la toate articolele din Baza noastră de cuno?tin?e în mai multe limbi. Articolele traduse automat ?i post-editate pot con?ine gre?eli de vocabular, sintaxă ?i/sau gramatică. Microsoft nu este responsabil de inexactită?ile, erorile sau daunele cauzate de traducerea gre?ită a con?inutului sau de utilizarea acestuia de către clien?i. Găsi?i mai multe informa?ii despre traducerea în colaborare la http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/ro.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 960356

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com