Beschrijving van het pakket Word 2003 (Winword.msp, Wordom.msp): 16 December 2008

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 960556 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

In dit artikel beschreven probleem in Microsoft Office Word 2003 die in de hotfix wordt opgelost pakket van 16 December 2008.

INLEIDING

Deze hotfix verhelpt het volgende probleem dat nooit eerder is gedocumenteerd in de Microsoft Knowledge Base-artikel:

Wanneer u Word 2003-documenten opent in Word 2007, verschijnt de tekst anders dan in Word 2003. Dit komt omdat het afbreken van woorden verschilt tussen Word 2003 en Word 2007.

De hotfix is een code wijzigen en een macro uitvoeren in Word 2003 hebt. Voor bestaande bestanden converteert de macro alle automatische afbreking handmatig de afbreekstreepjes in. Het bestand verschijnt hetzelfde wanneer u het opent in Word 2007 omdat de afbreekstreepjes nu niet automatisch, handmatig worden.

Meer informatie

Informatie over hotfixes

EEN ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld alleen het probleem te verhelpen die in dit artikel wordt beschreven. Deze toepassen de hotfix alleen op systemen waarop dit probleem zich voordoet artikel. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Dus als u geen ernstige problemen ondervindt, is het raadzaam te wachten op de volgende software-update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als de hotfix beschikbaar is downloaden is een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' boven aan dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, kunt u contact opnemen met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls u nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist zijn, u moet mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix. Voor een volledige lijst met Microsoft Customer Service en Telefoonnummers of een afzonderlijk serviceverzoek maken, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix download beschikbaar' weergegeven voor talen de hotfix beschikbaar is. Als u uw taal niet ziet, is het omdat een hotfix is beschikbaar voor die taal.

Vereisten

Er zijn geen vereisten voor Deze hotfix installeren.

Opnieuw opstarten

U doet niet zijn de computer opnieuw opstarten nadat u deze hotfix toepast.

Vervanging van hotfixes

Deze hotfix vervangt geen eerder uitgebrachte hotfix.

Registergegevens

Gebruik een van de hotfixes in Dit pakket hebt u niet om wijzigingen in de het register.

Bestandsgegevens

Deze hotfix kan niet de bestanden die u hebt nodig om een product volledig bijwerken de laatste build. Deze hotfix bevat alleen de bestanden die u moet corrigeren het probleem dat in dit artikel wordt vermeld.

De P1 versie van deze P2 gebruikt een Microsoft Windows Installer-pakket installeren de P2. De datums en tijden voor deze bestanden staan in gecoördineerde universele Tijd (UTC) in de volgende tabel. Wanneer u de bestandsinformatie weergeven datum naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd zoeken Gebruik deTijdzonetabblad in het onderdeel Datum en tijd Control Deelvenster.

Informatie over downloaden

Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestand grootteDatumTijdPlatform
Office2003-kb960556-glb.exe11.0.8243.06,305,66403 Dec 200821: 22x 86


Microsoft Windows Installer MSP-bestandsinformatie

Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestand grootteDatumTijdPlatform
Winword.mspNiet Van toepassing7,672,83203 Dec 200805: 21Niet Van toepassing
Wordom.mspNiet Van toepassing2,238,46403 Dec 200805: 21Niet Van toepassing


Winword.msp informatie

Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestand grootteDatumTijdPlatform
Winword.exe11.0.8243.012,314,44830-Nov-200822: 30x 86


Wordom.msp informatie

Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestand grootteDatumTijdPlatform
Microsoft.Office.Interop.Word.dll11.0.8161.0664,96822-Mrt-200718: 22x 86
MSWord.olb11.0.8243.0670,53630-Nov-200822: 30x 86

Referenties

Voor meer informatie over terminologie voor software-update, klikt u op het volgende artikel, zodat de artikel in de Microsoft Knowledge Base:
824684Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om software-updates voor Microsoft te beschrijven
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 960556 - Laatste beoordeling: zaterdag 19 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Office Word 2003
Trefwoorden: 
kbsurveynew kbexpertiseinter kbqfe kbHotfixRollup kbautohotfix kbHotfixServer kbmt KB960556 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:960556

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com