Του Microsoft Online Services Διαγνωστικά και κιτ εργαλείων υποστήριξης καταγραφής (MOSDAL)

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 960625 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Ανακοίνωση MOSDAL θα καταργηθούν από το Κέντρο λήψης της Microsoft και η Εργαλεία και διαγνωστικά wiki μέχρι το τέλος του Αυγούστου, 2014. MOSDAL δεν είναι πλέον θα υποστηρίζονται από τη Microsoft μετά Αυγούστου 2014.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Τα Διαγνωστικά του Microsoft Online Services και το Κιτ εργαλείων υποστήριξης καταγραφής (MOSDAL) εκτελεί τα Διαγνωστικά δικτύου και συλλέγει ρύθμιση παραμέτρων συστήματος, ρύθμιση παραμέτρων δικτύου και καταγραφή πληροφοριών για τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση με το Microsoft Office 365. Τα αρχεία καταγραφής και τις διαγνωστικές πληροφορίες που δημιουργεί το εργαλείο παρέχει δεδομένα που βοηθά τους επαγγελματίες τεχνικής υποστήριξης αντιμετώπιση προβλημάτων ρύθμισης παραμέτρων, δικτύου, εγκατάσταση και άλλα ζητήματα που σχετίζονται με την υπηρεσία. Το Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL συλλέγει αρχεία καταγραφής, κλειδιά μητρώου και ρυθμίσεις παραμέτρων που διαφορετικά θα απαιτούσε συλλογή χρονοβόρο και χρονοβόρα, χρησιμοποιώντας διαφορετικά εργαλεία.

Αυτό το άρθρο περιέχει τις ακόλουθες πληροφορίες σχετικά με το Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL:

Περισσότερες πληροφορίες

Θέση λήψης

Για να κάνετε λήψη του Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/en-US/Download/Details.aspx?ID=626

Απαιτήσεις συστήματος

Το Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL απαιτεί το Microsoft .NET Framework 4 (ή νεότερη έκδοση) και είναι συμβατή με όλες τις κύριες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος των Windows (Windows XP SP3 ή νεότερη έκδοση).

Σημείωση Υπηρεσίες όπως η υπηρεσία "Επαλήθευση τομέα και εγκατάσταση DNS" και η υπηρεσία "Καθολικής σύνδεσης με υπηρεσίες Ομοσπονδία Active Directory" απαιτεί να έχετε το Λειτουργική μονάδα του Microsoft Azure υπηρεσίας καταλόγου Active Directory για Windows PowerShell ήδη εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας. MOSDAL χρησιμοποιεί το Azure Active Directory λειτουργική μονάδα για Windows PowerShell για να συνδεθείτε με το Office 365 και για τη συλλογή δεδομένων χρησιμοποιώντας τις πιστοποιήσεις που θα δώσετε στο MOSDAL.

Σημειώσεις
 • Υποστηρίζονται όλες οι εκδόσεις 32-bit και 64-bit λειτουργικά συστήματα των Windows. Ωστόσο, θα πρέπει να εγκαταστήσετε την έκδοση του Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL που είναι κατάλληλη για το λειτουργικό σας σύστημα.
 • Το Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL είναι αυτήν τη στιγμή συμβατό με λειτουργικά συστήματα Macintosh.

Οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης

 1. Άμεση λήψη του πακέτου εγκατάστασης MOSDAL που είναι κατάλληλη για τη γλώσσα και τον τύπο επεξεργαστή (32-bit ή 64-bit) του υπολογιστή σας.
 2. Εξαγάγετε τα περιεχόμενα του πακέτου προγράμματος εγκατάστασης MOSDAL σε μια θέση που μπορείτε να προσπελάσετε εύκολα.
 3. Εκτελέστε το αρχείο Setup.exe.

  Σημείωση Το αρχείο MOSDAL.msi πρέπει να υπάρχει στον ίδιο φάκελο με το αρχείο Setup.exe.
 4. Ακολουθήστε τις οδηγίες βήμα προς βήμα που παρέχονται στον Οδηγό εγκατάστασης.

  Το πρόγραμμα εγκατάστασης τοποθετεί το Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL στην καθορισμένη θέση και, στη συνέχεια, δημιουργεί συντομεύσεις για το μενού Έναρξη και της επιφάνειας εργασίας που σας επιτρέπουν εύκολη πρόσβαση.
 5. Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, εμφανίζεται μια πλήρη εγκατάσταση παράθυρο.
Σημειώσεις
 • Οι χρήστες που χρησιμοποιούν παλαιότερες εκδόσεις του Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL πρέπει να καταργήσετε τις παλαιότερες εκδόσεις πριν να προσπαθήσει να εγκαταστήσει μια νεότερη έκδοση του MOSDAL.
 • Για εγκατάσταση λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στο αρχείο Readme της το Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL.

Κιτ εργαλείων λειτουργιών

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL και τι μπορεί να συμβάλλει στην μου κάνετε;

Το Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL πρέπει να χρησιμοποιείται ως εργαλείο preemptive, πριν να επικοινωνήσετε με ηλεκτρονικές υπηρεσίες υποστήριξης της Microsoft. Εάν είναι δυνατό, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL κατά τη στιγμή που αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα ή ένα ζήτημα με το Office 365.


Τι είδους υπηρεσίες μπορεί να το Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL με βοηθήσει με;

  Office 365
  • Μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ημερολογίου με το Exchange Online
  • Ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων (IM) και ηλεκτρονικές συσκέψεις με το Lync Online
  • Office Online
  • Τοποθεσίες Web και συνεργασία με το SharePoint Online
  • Office Professional συν
  • Συγχρονισμού καταλόγου (μόνο για διαχειριστές)
  • Μονή καθολικής σύνδεσης (SSO) με υπηρεσίες Ομοσπονδία Active Directory (AD ΛΕ) (μόνο για διαχειριστές)
  • Επαλήθευση τομέα και τη ρύθμιση DNS (μόνο για διαχειριστές)
  • Ρύθμιση παραμέτρων του Exchange υβριδική (μόνο για διαχειριστές)

  Άλλα
  • Microsoft Live συσκέψεων

Νέο στο το Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL 4.6

Με την κυκλοφορία του το 4.6 Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL, εισάγουν πολλές συναρπαστικές νέες δυνατότητες και τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη ακόμα ξανά έτσι ώστε οι χρήστες (όσοι εργάζονται με πληροφορίες) και "διαχειριστές" μπορεί να συλλέγει τα σωστά δεδομένα για το σωστό πρόβλημα. Σε αυτήν την έκδοση, προσπαθήσατε να κάνετε πιο φιλικό προς το χρήστη το εργαλείο MOSDAL και του αποτελέσματός της. Αφήσαμε βελτιώσεις για το περιβάλλον εργασίας χρήστη (UI) για να βοηθήσετε τον Οδηγό χρήστες μέσω της διαδικασίας συλλογής δεδομένων και μας βελτίωση της αναγνωσιμότητας των πολλές αναφορές που δημιουργεί MOSDAL. MOSDAL 4.6 περιλαμβάνει τις ακόλουθες βελτιώσεις:
 • Αλλαγές περιβάλλοντος εργασίας Χρήστη: Ένα νέο περιβάλλον εργασίας Χρήστη προσθέτει πληροφορίες για να βοηθήσει τους χρήστες να συλλέγουν τα κατάλληλα δεδομένα και να κατανοήσετε τι είδους δεδομένα συλλέγει MOSDAL.
 • Μικρότερο λήψης: MOSDAL λαμβάνει μόνο το Microsoft .NET Framework 4.0 και τα Windows Installer 3.0, αν δεν υπάρχουν στο σύστημα. Αυτό μειώνει το μέγεθος του πακέτου εγκατάστασης από τα περισσότερα από τα μισά.
 • Exchange ActiveSync Διαγνωστικά: Εκτός από τη δοκιμή της διαδικασίας υπηρεσία αυτόματου εντοπισμού του Exchange, MOSDAL εκτελεί επίσης δοκιμές σύνδεσης του ActiveSync. Οι δοκιμές αυτές εκτελούνται διαδοχικά και τα αποτελέσματά τους είναι δυνατό να προβληθούν σε μορφή web που μοιάζει με το ακόλουθο:

  https://testconnectivity.Microsoft.com/
 • Συμβατότητα με το Microsoft Office 2013 και Microsoft Office "χρήση με ένα κλικ": MOSDAL συλλέγει δεδομένα για το 2013 του Microsoft Outlook και το Microsoft Lync διακομιστή 2013. Επιπλέον, εάν εγκαταστήσετε το Office 2013 μέσω κλικ προς εκτέλεση, MOSDAL συλλέγει δεδομένα για την αντιμετώπιση ζητημάτων εγκατάστασης κάντε κλικ προς εκτέλεση και θέματα ενεργοποίησης.
 • Συμβατότητας με τα Windows 8, Windows Server 2012 και το .NET Framework 4.5: MOSDAL εκτελείται χωρίς προβλήματα στον Windows 8, στον Windows Server 2012 και σε συστήματα όπου είναι εγκατεστημένο το 4.5 του .NET Framework.
 • WebDAV ETL καταγραφή στοιχείων για το SharePoint Online: MOSDAL συλλέγει αρχεία καταγραφής για να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε ζητήματα σύνδεσης WebDAV και ηλεκτρονική SharePoint.
 • Συγχρονισμού καταλόγου, Domain/DNS και αναφορές παραμέτρων υβριδική Exchange σε XML: Πολλές αναφορές που δημιουργεί MOSDAL είναι σε μορφή XML. Αυτό κάνει πιο ευανάγνωστα και σας διευκολύνει να δημιουργήσετε αυτοματοποιημένες διαγνωστικών για να προσδιορίσετε ζητήματα που είναι ταχύτερη.
 • Των windows δικτύου καταγραφή ανίχνευσης: Παρακολούθηση δικτύου χρησιμοποιεί πλαίσια συμβάντων ανίχνευσης για Windows (ETW) που είναι διαθέσιμη στα Windows. Στοιχεία δικτύου όπως Winsock, TCP/IP, NDIS, καταγραφή πακέτων και ούτω καθεξής καταχώρηση που παρέχει η ανίχνευση ETW και εκπέμπουν συμβάντα που σχετίζονται με τη δραστηριότητα του δικτύου. Κάθε δραστηριότητα εγγράψιμο σημασία μπορεί να είναι ένα συμβάν που καταγράφεται στο ETW. Ανίχνευση για αυτά τα στοιχεία δικτύου και καταγράφει το πακέτο μπορεί να ενεργοποιηθεί χρησιμοποιώντας το περιβάλλον netsh που λειτουργεί ως ελεγκτής ETW. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρακολούθηση δικτύου, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:

  Δίκτυο παρακολούθησης στα Windows 7: αρχιτεκτονική

Πώς μπορείτε να συλλέξετε τα σωστά δεδομένα χρησιμοποιώντας το Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL

Το Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL πρέπει να εκτελείται στον υπολογιστή στον οποίο τα προβλήματα παρουσιάζονται και στο περιβάλλον του χρήστη που αντιμετωπίζει ζητήματα με την υπηρεσία. Εάν χρησιμοποιείτε το MOSDAL για τη συλλογή δεδομένων για οποιαδήποτε από τις ακόλουθες υπηρεσίες, θα πρέπει να εκτελέσετε MOSDAL στον υπολογιστή στον οποίο φιλοξενούνται αυτές τις εφαρμογές σε περιβάλλον εσωτερικής εγκατάστασης:
 • Συγχρονισμός καταλόγου για το Office 365
 • Καθολικής σύνδεσης με υπηρεσίες Ομοσπονδία Active Directory για το Office 365
 • Επαλήθευση τομέα και DNS εγκατάστασης για το Office 365
 • Ρύθμιση παραμέτρων του Exchange υβριδική για το Office 365
Για να ξεκινήσετε το Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, επιλέξτε Όλα τα προγράμματα, κάντε κλικ στο Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDALκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL. Ή, κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας.

Κατά την εκκίνηση του MOSDAL, κάντε κλικ για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου δίπλα στις υπηρεσίες, με την οποία αντιμετωπίζετε ένα ζήτημα. Ανάλογα με τις υπηρεσίες που θα επιλέξετε, MOSDAL συλλέγει πληροφορίες σχετικά με τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται από αυτήν την υπηρεσία και αποθηκεύει τα δεδομένα στον κεντρικό φάκελο. Αυτό καθιστά ευκολότερο να αναλύσετε τα δεδομένα ή να στείλετε τα δεδομένα στην υποστήριξη της Microsoft για πρόσθετη βοήθεια. Τοπικών διαχειριστών στον υπολογιστή έχει πρόσθετες επιλογές για τη μετεγκατάσταση Exchange, συγχρονισμού καταλόγου και SSO. Ωστόσο, αυτές οι υπηρεσίες πρέπει να είναι διάγνωση μόνο σε υπολογιστές που περιέχουν αυτές τις δυνατότητες, όπως το AD 2.0 ΛΕ διακομιστή ή ο διακομιστής στον οποίο είναι εγκατεστημένο το εργαλείο συγχρονισμού Active Directory Azure.


Εισαγωγή διαπιστευτηρίων σε MOSDAL

Ανάλογα με τις υπηρεσίες που θα επιλέξετε, MOSDAL μπορεί να απαιτεί να εισαγάγετε τα διαπιστευτήριά σας Office 365 να εκτελέσετε διαγνωστικά και να συνδέεστε σε ορισμένες υπηρεσίες του Office 365. Τα διαπιστευτήρια που πληκτρολογείτε θα χρησιμοποιηθεί για τις διάφορες δοκιμές. Ωστόσο, η MOSDAL δεν θα αποθηκεύσει αυτά τα διαπιστευτήρια σε οποιοδήποτε σημείο. Εάν αποφασίσετε να μην εισαγάγετε πιστοποιήσεις, τις ακόλουθες ενότητες δεν θα ολοκληρωθεί.
 • Σε όλες τις υπηρεσίες του Office 365:
  • 365 καθολικής σύνδεσης για έλεγχο ταυτότητας τα Διαγνωστικά του Office
 • Στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ημερολογίου με την υπηρεσία Exchange:
  • Ανάλυση απομακρυσμένης σύνδεσης Exchange (RCA)
  • Ηλεκτρονική ανταλλαγή DNS
 • Στις ηλεκτρονικές συσκέψεις με Lync ηλεκτρονική υπηρεσία και άμεσων μηνυμάτων:
  • Ηλεκτρονική Lync DNS
 • Στο καθολικής σύνδεσης με υπηρεσίες Ομοσπονδία Active Directory:
  • PowerShell ADFS SSO
 • Επαλήθευση τομέα και εγκατάσταση DNS:
  • Έκθεση επαλήθευσης τομείς και εγκατάσταση DNS

  ΣημείωσηΤα διαπιστευτήρια που εισαγάγατε δεν είναι απαραίτητα και δεν έχουν αποθηκευτεί ή αποθηκεύονται πουθενά από το Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL. Ωστόσο, εάν αποφασίσετε να μην εισαγάγετε τα διαπιστευτήριά σας, ορισμένες σημαντικές διαγνωστικών δεδομένων δεν μπορούν να συλλέγονται.
Στη συνέχεια, MOSDAL σας ζητά να κλείσετε όλες τις εφαρμογές και, στη συνέχεια, κάντε επανεκκίνηση μόνο την εφαρμογή με την οποία αντιμετωπίζετε το ζήτημα. Για παράδειγμα, εάν αντιμετωπίζετε ένα ζήτημα με την αποστολή και λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κλείστε και ανοίξτε ξανά το Microsoft Outlook, προσπαθήστε να αναπαραγάγετε το ζήτημα και στη συνέχεια επιτρέψετε MOSDAL συλλέγει τα αρχεία καταγραφής που δημιουργούνται, ενώ μπορείτε να αναπαραγάγετε το ζήτημα. MOSDAL ενεργοποιεί την καταγραφή για ορισμένες εφαρμογές, όπως το Outlook και το Microsoft Lync 2010 πρόσθετα επίπεδα. Μετά την αναπαραγωγή του θέματος και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία έκθεσης, τις επιλογές καταγραφής επιστρέφονται στην προηγούμενή τους κατάσταση.

Όταν ολοκληρωθεί η δημιουργία της αναφοράς, κάντε κλικ στο κουμπί Έξοδος και εμφάνιση αρχείων για να προβάλετε την αναφορά. Όταν δημιουργείτε μια νέα αναφορά, δημιουργείται ένας φάκελος στον υποφάκελο MOSDAL στο φάκελο τα έγγραφά μου του χρήστη. Ο φάκελος που έχει δημιουργηθεί ονομάζεται χρησιμοποιώντας την ακόλουθη μορφή:
ΑΝΑΦΟΡΈΣ-Ημερομηνία_Ώρα
Για παράδειγμα, η REPORTS_6_17_2011_10_25_21_AM δηλώνει ότι τα αρχεία συγκεντρώθηκαν στις 17 Ιουνίου 2011, στις 10:25:21 ΠΜ. Η μεταγλωττισμένη αναφορά είναι συμπιεσμένα σε ένα αρχείο που ονομάζεται MOSDALREPORT.zip.


Τι είδους δεδομένα συλλέγονται από το Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL;

Τα δεδομένα που το Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL δημιουργεί και συλλέγει περιέχει αρχεία καταγραφής που αφορούν συγκεκριμένα τις εφαρμογές που σχετίζονται με τις υπηρεσίες που έχουν επιλεγεί. Τα δεδομένα που περιέχει επίσης πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή στον οποίο είναι εγκατεστημένο το MOSDAL. Τα αποτελέσματα είναι οργανωμένα σε μια ιεραρχία φακέλων, με βάση την εφαρμογή ή το στοιχείο. Οι ακόλουθοι πίνακες παραθέτουν τις εφαρμογές για τις οποίες MOSDAL συλλέγει δεδομένα, με βάση τις υπηρεσίες που έχουν επιλεγεί κατά την εκκίνηση του MOSDAL.

ΣημείωσηMOSDAL συλλέγει πληροφορίες σχετικά με τη ρύθμιση παραμέτρων υπολογιστή στο περιβάλλον του χρήστη που είναι συνδεδεμένοι στο σύστημα και που εκτελεί το εργαλείο. MOSDAL μπορεί να εκτελεστεί από ένα διαχειριστή ή από ένα χρήστη δεν είναι διαχειριστής.

Ο παρακάτω πίνακας εμφανίζει την αντιστοίχιση των υπηρεσιών του Office 365 για τις λειτουργικές μονάδες στο MOSDAL.

Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ημερολογίου με το Exchange OnlineIM και ηλεκτρονικές συσκέψεις με ηλεκτρονική LyncOffice OnlineΤοποθεσίες Web και συνεργασία με το SharePoint ηλεκτρονικάOffice Professional συνΣυγχρονισμού καταλόγουΚαθολικής σύνδεσης με υπηρεσίες Ομοσπονδία Active DirectoryΕπαλήθευση τομέα και τη ρύθμιση DNS
Ρύθμιση παραμέτρων του Exchange υβριδική
Ζωντανή σύσκεψη
Πληροφορίες συστήματος των Windows?????????
Ρύθμιση παραμέτρων του .NET????????
Internet Explorer??????
Το Outlook??
Lync?
Μία σύνδεση ελέγχου ταυτότητας διαγνωστικών??????
Εργαλείο συγχρονισμού καταλόγου?
Υπηρεσίες Ομοσπονδία Active Directory?
Microsoft Online Services Βοηθό εισόδου????????
Λειτουργική μονάδα Azure υπηρεσίας καταλόγου Active Directory για Windows PowerShell??
Office 2010 Professional Plus?
Εγκατάσταση επιφάνειας εργασίας του Office 365???????
Ρύθμιση παραμέτρων δικτύου??????????
Ρύθμιση παραμέτρων δικτύου για προχωρημένους?????????
Ερώτημα θυρών???????
NS αναζήτησης?????????
Ping????
Ανίχνευση διαδρομής??
Διαδρομή Ping?????
Αποκρίσεις HTTP Web?????????
Επαλήθευση του τομέα?
Αναζήτηση ηλεκτρονικών DNS του Exchange???
Αναζήτηση του Lync Online DNS??
Ρύθμιση παραμέτρων ανάπτυξης υβριδική Exchange?
Ανάλυση απομακρυσμένης σύνδεσης Exchange?
Ίχνος δικτύου?????????
Στοιχείο WebDAV, καταγραφή??
Office 2013, κάντε κλικ για εκτέλεση?

Ρύθμιση παραμέτρων δικτύου και διαγνωστικά

Εκτός από τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τον υπολογιστή ή σχετικά με τις εγκατεστημένες εφαρμογές, το Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL λαμβάνει επίσης πληροφορίες σχετικά με τη ρύθμιση παραμέτρων δικτύου του υπολογιστή και του δικτύου στο οποίο είναι συνδεδεμένος ο υπολογιστής. MOSDAL χρησιμοποιεί επίσης βασικά εργαλεία της γραμμής εντολών για να εκτελέσετε διαγνωστικά δικτύου έναντι συγκεκριμένων διευθύνσεων URL σε τομείς κοινού (όπως Bing.com) και ιδιωτικούς τομείς (κέντρα δεδομένων Office 365). Πληροφορίες ρύθμισης παραμέτρων που καταγράφονται περιλαμβάνει τη διεύθυνση IP του υπολογιστή, μάσκα subnet, προεπιλεγμένη πύλη, σύστημα ονομάτων τομέα (DNS) διακομιστές, πρωτόκολλο επίλυσης διευθύνσεων (ARP) πίνακες, κεντρικού υπολογιστή αρχείο, στατικές δρομολογήσεις και άλλες παρόμοιες πληροφορίες.

Εμφανή τα δεδομένα που συλλέγονται σχετικά με το σύστημα θα σας βοηθήσει να αντιμετώπιση προβλημάτων που περιλαμβάνουν τις ρυθμίσεις του τείχους προστασίας των Windows, ρυθμίσεις του διακομιστή μεσολάβησης, εγκατεστημένες εφαρμογές, εγκατεστημένες επείγουσες επιδιορθώσεις, αρχεία καταγραφής συμβάντων και εξόδου Msinfo32. Για κάθε εφαρμογή που αναγράφεται στους πίνακες παραπάνω σε αυτό το άρθρο, MOSDAL επιβεβαιώνει ότι η εφαρμογή έχει εγκατασταθεί και στη συνέχεια συλλέγει τον αριθμό έκδοσης του ορισμένα αρχεία προγραμμάτων, σχετικά κλειδιά μητρώου, τα αρχεία ρύθμισης παραμέτρων, αρχεία καταγραφής και άλλων σχετικών δεδομένων.


Την έννοια της MOSDAL παραγωγής

Τα παρακάτω περιγράμματα πίνακα όπου αποθηκεύονται τα αποτελέσματα της κάθε ενότητας. Παραπομπή τους πίνακες της προηγούμενης ενότητας για να δείτε την υπηρεσία που θα πρέπει να μπορείτε να διαγνώσετε για να λάβετε αποτελέσματα για τις ακόλουθες ενότητες.
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Λειτουργική μονάδαΦάκελοςΦάκελοςΦάκελοςΦάκελος
Υπηρεσίες Ομοσπονδία Active DirectoryMOSDALReportAdmin_ApplicationsADFSv2_Server
Υπηρεσία Ομοσπονδία μία σύνδεση υπηρεσίας καταλόγου Active DirectoryMOSDALReportAdmin_ApplicationsADFSv2_ServerADFS_SSO_PowerShell
Σύνδεση ελέγχου ταυτότητας διαγνωστικώνMOSDALReportAdmin_ApplicationsSSO_Diagnostic_Tests
Εργαλείο συγχρονισμού καταλόγουMOSDALReportAdmin_ApplicationsDirectory_Synchronization_Tool
Τομείς και DNSMOSDALReportAdmin_ApplicationsDomains_DNSDomain_Diagnostics
Αναζήτηση ηλεκτρονικών DNS του ExchangeMOSDALReportAdmin_ApplicationsDomains_DNSExchange_Online_DNS
Αναζητήσεις DNS ηλεκτρονική LyncMOSDALReportAdmin_ApplicationsDomains_DNSΗλεκτρονική Lync DNS
Ρύθμιση παραμέτρων ανάπτυξης υβριδική ExchangeMOSDALReportAdmin_ApplicationsExchangeExchange_Hybrid_Config
Ανάλυση απομακρυσμένης σύνδεσης ExchangeMOSDALReportAdmin_ApplicationsExchangeExchange_RCA
Εργαλείο μεταφορέαMOSDALReportAdmin_ApplicationsExchangeTransporter_Tool
Λειτουργική μονάδα Azure υπηρεσίας καταλόγου Active Directory για Windows PowerShellMOSDALReportAdmin_ApplicationsO365_PowerShell
Microsoft LyncMOSDALReportUser_ApplicationsLync
Internet ExplorerMOSDALReportUser_ApplicationsInternet_Explorer
Live Meeting 2007MOSDALReportUser_ApplicationsΖωντανή σύσκεψη
Microsoft Online Services Βοηθό εισόδουMOSDALReportUser_ApplicationsO365_Sign_In_Assistant
Εγκατάσταση επιφάνειας εργασίας του Office 365MOSDALReportUser_ApplicationsO365_Desktop_Setup
Office 2010 Professional PlusMOSDALReportUser_ApplicationsOffice_2010_Pro_Plus
Το Microsoft OutlookMOSDALReportUser_ApplicationsΤο Outlook
Αποκρίσεις HTTP WebMOSDALReportNetwork_TestsHTTPResponses
Το NsLookupMOSDALReportNetwork_TestsΤο NsLookup
PathPingMOSDALReportNetwork_TestsPathPing
PingMOSDALReportNetwork_TestsPing
Ερώτημα θυρώνMOSDALReportNetwork_TestsPortQry
Ανίχνευση διαδρομήςMOSDALReportNetwork_TestsΤο Tracert
Ρύθμιση παραμέτρων δικτύου για προχωρημένουςMOSDALReportSystem_InformationAdvanced_Network_Diagnostics
Ρύθμιση παραμέτρων του .NETMOSDALReportSystem_InformationDotNet
Πληροφορίες συστήματος των WindowsMOSDALReportSystem_InformationMsInfo32
Ρύθμιση παραμέτρων του συστήματος των WindowsMOSDALReportSystem_InformationSystem_Configuration
Ρύθμιση παραμέτρων δικτύουMOSDALReportSystem_InformationNetwork_Configuration

Επιπλέον, με βάση το σενάριο βοήθεια αντιμετώπισης προβλημάτων

Αυτό το άρθρο περιέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα που συλλέγονται από το Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL αντιμετώπισης προβλημάτων και συγκεκριμένα σενάρια. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο διάγνωσης συγκεκριμένα ζητήματα με τη χρήση MOSDAL, λήψη το πακέτο εκπαίδευσης που είναι διαθέσιμη στην τοποθεσία λήψης MOSDAL.


Περιουσιακά στοιχεία υποστήριξης της Microsoft, που παρουσιάζουν το Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL

Για να δείτε μια λίστα άρθρων της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft και τα βίντεο που χρησιμοποιεί και να αποδείξει το Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL, μεταβείτε στην τοποθεσία Web του Office 365 Κοινότητα folloiwng:
Άρθρα Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL και βίντεο
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εργαλεία και τα διαγνωστικά προγράμματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την αντιμετώπιση προβλημάτων με το Office 365, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web Office 365 Κοινότητας:
http://Community.office365.com/en-US/w/diagnostic_tools/default.aspx


Προσωπικές πληροφορίες αναγνώρισης ταυτότητας (PII) που συλλέγονται από MOSDAL

Τα δεδομένα που συλλέγονται από το Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL περιέχει αναγνωρίσιμα προσωπικά στοιχεία (PII), όπως ονόματα χρηστών, διευθύνσεις IP, ρύθμιση παραμέτρων δικτύου και άλλα στοιχεία που ενδεχομένως μπορούν να αναγνωρίσουν ένα άτομο. Οι αναφορές MOSDAL δεν μεταδίδεται αυτόματα στη Microsoft ή σε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία. Αυτά πρέπει να με μη αυτόματο τρόπο διαβιβάζονται. Για να ελέγξετε την πολιτική απορρήτου της Microsoft για το Office 365, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:

Υποστήριξη και σχόλια για το Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL

Μπορείτε να υποβάλετε τα σχόλιά σας σχετικά με το Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL στη Microsoft στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
mosdalsup@Microsoft.com


Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 τοποθεσία Web ή το Φόρουμ Azure υπηρεσίας καταλόγου Active Directory .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 960625 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014 - Αναθεώρηση: 42.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for small businesses  (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 mosdal4.5 o365a o365e o365p o365m o365062011 pre-upgrade o365022013 after upgrade kbmt KB960625 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 960625

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com