Microsoft Online consolidare servicii de diagnosticare și instrumente de sprijin de logare (MOSDAL)

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 960625 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Anunt MOSDAL vor fi eliminate din Microsoft Download Center și Instrumente de service și diagnoză wiki până la sfârșitul lunii August, 2014. MOSDAL va fi nu mai este suportat de Microsoft după August 2014.

INTRODUCERE

Diagnostice Microsoft Online Services și instrumente de sprijin de logare (MOSDAL) efectueaza Diagnostice re?ea și colectează sistem de configurare, de configurare a rețelei și informații de conectare pentru aplicații care sunt utilizate pentru a conecta la Microsoft Office 365. Jurnalele și informații de diagnostic care generează instrumentul furnizează date care ajută la suport tehnic profesioniști depanarea configuration, rețea, instalare și alte probleme legate de serviciu. MOSDAL suport Toolkit colectează log dosar, registru chei și setările de configurare, care altminteri necesită consumatoare de marcă de timp și de muncă-intensive de colectare folosind instrumente separate.

Acest articol conține următoarele informații despre MOSDAL suport Toolkit:

Informații suplimentare

Locația de descărcare

Pentru a downloada MOSDAL suport Toolkit, du-te la următorul site Web Microsoft:
http://www.Microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=626

Cerințe de sistem

MOSDAL suport Toolkit necesită Microsoft .NET Framework 4 (sau o versiune ulterioară) și este compatibil cu toate versiunile majore ale sistemului de operare Windows (Windows XP SP3 sau o versiune ulterioară).

Notă consolidare servicii cum ar fi serviciu "Domeniu de verificare și DNS Setup" și "Sign-on unic cu serviciile de Federația Active Directory" serviciu necesita sa aveti Microsoft Azure modul Active Directory pentru Windows PowerShell deja instalat pe calculatorul dumneavoastră. MOSDAL foloseste Azure Active Director modulul pentru Windows PowerShell să se conecteze la Office 365 și de a colecta date utilizând acreditările pe care le furnizați, în MOSDAL.

Note
 • Sunt acceptate toate versiunile 32-bit și 64-bit Ferestre operație sistem. Cu toate acestea, ar trebui să instalați versiunea de MOSDAL suport instrumente adecvate pentru sistemul de operare.
 • MOSDAL suport Toolkit este în prezent, incompatibil cu sisteme de operare Macintosh.

Instrucțiuni de instalare și utilizare

 1. Descărcați pachetul de instalare MOSDAL adecvate pentru limba și tipul de procesor (32-bit sau 64-bit) a computerului.
 2. Extrage conținutul pachetului de instalare MOSDAL într-o locație care le puteți accesa cu ușurință.
 3. Rulați fișierul Setup.exe.

  Notă Fișierul MOSDAL.msi trebuie să existe în același folder ca fișierul Setup.exe.
 4. Urmați instrucțiunile pas cu pas care sunt furnizate în Expertul de instalare.

  program de instalare va pune MOSDAL suport instrumente în locația specificată și apoi creează comenzi rapide pentru meniul Start și desktop, care permite accesul ușor.
 5. Apare o cadru fereastră instalare completă după ce instalarea este completă.
Note
 • Utilizatorii care folosesc versiuni anterioare de MOSDAL suport Toolkit ar trebui să dezinstalați versiunile anterioare înainte de a încerca să instalați o versiune mai nouă a MOSDAL.
 • Pentru informații detaliate de instalare, consultați fișierul Readme în instrumente de sprijin MOSDAL.

Toolkit funcționalitate

Ce folosesc instrumente de suport MOSDAL, și ceea ce poate ajuta la mine face?

MOSDAL suport Toolkit ar trebui să fie folosit ca un instrument preventiv înainte de a vă contacta Microsoft suport Online Services. Dacă este posibil, utilizarea MOSDAL suport instrumente în marcă de timp că vă confruntați cu o problemă sau o problemă cu Office 365.


Ce tipuri de consolidare servicii poate Toolkit de sprijin MOSDAL ajuta-ma cu?

  Office 365
  • Poștă electronică ?i calendarul cu Exchange Online
  • Mesagerie instant (IM) și ședințe online cu Lync Online
  • Office Online
  • Site-uri web ?i colaborare cu SharePoint Online
  • Office Professional Plus
  • Sincronizare director (numai pentru administratori)
  • Single sign-on (unic SSO) cu serviciile de Federația Active Directory (AD FS) (numai pentru administratori)
  • Verificare domeniu și configurare DNS (numai pentru administratori)
  • Schimb hibrid de configurare (numai pentru administratori)

  Alte
  • Microsoft Live întâlnire

Noi în MOSDAL suport Toolkit 4.6

Cu eliberarea de MOSDAL suport Toolkit 4.6, ne introduce mai multe caracteristici noi incitant și de a îmbunătăți experiența utilizatorului încă din nou, astfel încât atât utilizatorii (lucrătorii de informații) și administratori pot colecta datele corecte pentru problema corect. În această versiune, am încercat pentru a face mai ușor de utilizat instrumentul MOSDAL și producția sa. Am făcut îmbunătățiri la interfața cu utilizatorul (UI) pentru a ajuta utilizatorii ghid prin procesul de colectare a datelor, și ne-am îmbunătățit lizibilitatea de multe rapoarte care generează MOSDAL. MOSDAL 4.6 include următoarele îmbunătățiri:
 • UI modificări: Un nou UI adaugă informații pentru a ajuta utilizatorii colectează datele corespunzătoare și de a înțelege ce date MOSDAL colecteaza.
 • Mai mici download: MOSDAL descărcări doar Microsoft .NET Framework 4.0 și Windows Installer 3.0 dacă nu sunt prezente în sistem. Acest lucru reduce dimensiunea de pachetul de instalare de mai mult de jumătate.
 • Exchange ActiveSync diagnostice: Pe lângă testarea procesul serviciului Autodescoperire Exchange, MOSDAL, de asemenea, efectuează teste de conectivitate ActiveSync. Aceste teste sunt rulate secvențial, iar rezultatele lor sunt vizibile într-un format de web care seamănă cu următorul:

  https://testconnectivity.Microsoft.com/
 • Compatibilitate cu Microsoft Office 2013 și Microsoft Office clic ?i pornire: MOSDAL colecteaza date pentru Microsoft Outlook 2013 și Microsoft Lync Server 2013. În plus, dacă instalați Office 2013 prin Click-To-Run, MOSDAL colecteaza date pentru a ajuta la depanarea problemelor de instalare Click-To-Run și probleme de activare.
 • De compatibilitate cu Windows 8, Windows Server 2012 și .NET Framework 4.5: MOSDAL rulează fără probleme pe Windows 8, Windows Server 2012, și sistemele pe care este instalat .NET Framework 4.5.
 • WebDAV ETL componenta logging pentru SharePoint Online: MOSDAL colecteaza busteni pentru a depana probleme de conexiune WebDAV și SharePoint Online.
 • sincronizare director, domeniu/DNS și schimb hibrid de configurare rapoarte din XML: Multe rapoarte care generează MOSDAL sunt în XML format. Acest lucru le face mai ușor de citit și face mai ușor pentru a crea automat de diagnosticare pentru a ajuta la identificarea aspectelor mai repede.
 • Windows network urme de logare: Urmărire de rețea utilizează cadrul eveniment de urmărire pentru Windows (ETW) care este disponibil în Windows. Componentele Winsock, TCP/IP, NDIS, pachete de captare, de rețea și așa mai departe registru ca ETW urmărire oferă și emite evenimentele care sunt legate de activitate de firmă de rețea. Orice activitate inscriptibile de semnificație poate fi un eveniment care este conectat la ETW. Urmărirea pentru aceste componente de rețea și captura de pachete pot fi activate prin folosirea context netsh care actioneaza ca un controler de ETW. Pentru mai multe informații despre rețeaua de urmărire, du-te la următorul site Web Microsoft:

  Rețea de urmărire din Windows 7: arhitectura

Cum de a colecta datele corecte utilizând instrumente de sprijin MOSDAL

MOSDAL suport Toolkit trebuie să ruleze pe computerul pe care apar problemele și în contextul utilizatorului care se confruntă cu probleme cu serviciul. Dacă utilizați MOSDAL pentru a colecta date pentru oricare dintre următoarele consolidare servicii, ar trebui să rulați MOSDAL pe computerul pe care aceste cereri sunt găzduite în mediul local:
 • sincronizare director pentru Office 365
 • sign-on unic cu consolidare servicii de Federația Active Directory pentru Office 365
 • Verificare domeniu și configurare DNS pentru Office 365
 • Schimb hibrid de configurare pentru Office 365
Pentru a începe MOSDAL suport instrumente, faceți clic pe Start, indicați spre Toate programele, faceți clic pe Instrumente de suport MOSDAL, și apoi faceți clic pe Instrumente de sprijin MOSDAL. Sau, faceți dublu clic pe pictograma de pe desktop.

La pornirea MOSDAL, faceți clic pentru a selecta căsuța de lângă consolidare servicii cu care vă confruntați cu o problemă. In functie de serviciile pe care le selectați, MOSDAL colecteaza informatii despre aplicații care sunt utilizate de acest serviciu și stochează date în folderul centralizat. Acest lucru face mai ușor pentru a analiza datele sau pentru a trimite date la Microsoft Support pentru asistență suplimentară. Administratorii locală pe computer au opțiuni suplimentare pentru schimbul de migrare, sincronizare director ?i SSO. Cu toate acestea, aceste consolidare servicii ar trebui să fi diagnosticate numai pe computerele care găzduiesc aceste caracteristici, cum ar fi AD FS 2.0 server sau server pe care este instalat instrumentul de sincronizare Azure Active Director.


Introduceți acreditările în MOSDAL

In functie de serviciile pe care le selectați, MOSDAL vă pot solicita să introduceți acreditările Office 365 pentru a efectuați diagnosticare și conectați la anumite consolidare servicii Office 365. Acreditările pe care le introduceți vor fi folosite pentru teste. Cu toate acestea, MOSDAL nu va stoca aceste acreditări oriunde. Dacă decideți să nu introduceți acreditările, următoarele module nu va fi finalizat.
 • În Toate serviciile de Office 365:
  • Diagnostice Office 365 sign-on unic de autentificare
 • În E-mail și Calendar cu service de schimb:
  • Exchange de analizare a conectivității la distanță (RCA)
  • Exchange Online DNS
 • În IM și ședințe Online cu Lync Online servicii:
  • Lync Online DNS
 • În sign-on unic cu consolidare servicii de Federația Active Directory:
  • PERIMAT SSO PowerShell
 • În domeniul verificării și configurare DNS:
  • Raport de verificare domenii și configurare DNS

  NotăAcreditările pe care le introduceți nu sunt necesare, și nu sunt salvate sau stocate oriunde de instrumente de sprijin MOSDAL. Cu toate acestea, dacă nu vă decideți să introduceți acreditările, anumite date importante de diagnosticare pot fi nu colectate.
Apoi, MOSDAL vă cere să închideți toate aplicațiile și apoi reporniți numai aplica?ia în care vă confruntați cu problema. De exemplu, dacă vă confruntați cu o problemă cu trimiterea și primirea de mesaje de poștă electronică, închideți și redeschideți Microsoft Outlook, încercați să reproduceți problema, și apoi să MOSDAL colecta fișierelor jurnal generate în marcă de timp ce vă reproduce problema. MOSDAL se transformă pe niveluri suplimentare de logare pentru anumite aplicații, cum ar fi Outlook și Microsoft Lync 2010. După ce reproduce problema și apoi faceți clic pe Genera raportul, opțiunile de logare sunt returnate la starea lor anterioară.

Generarea raportului este terminat, faceți clic pe ieșire și arată fișierele pentru a vizualiza raportul. Atunci când un nou raport este generat, se creează un folder în subfolderul MOSDAL din folderul Documentele mele al utilizatorului. Folderul în care este creat este numit folosind următorul format:
RAPOARTE-Data_Ora
De exemplu, REPORTS_6_17_2011_10_25_21_AM indică faptul că fișierele au fost colectate pe data de 17 iunie 2011 la 10:25:21. Raport compilat este comprimat într-un fișier denumit MOSDALREPORT.zip.


Ce fel acoperire de date sunt colectate de MOSDAL suport instrumente?

Datele pe care MOSDAL suport instrumente generează și colectează conține fișierele jurnal, care sunt specifice pentru cererile care sunt legate de serviciile pe care sunt selectate. Datele conține și informații despre calculatorul pe care este instalat MOSDAL. Rezultatele sunt organizate într-o ierarhie de dosar, pe baza cererii sau a componentei. Tabelele de mai jos Listă tabel de aplicații pentru care MOSDAL colectează date, bazat pe consolidare servicii care sunt selectate la pornirea MOSDAL.

NotăMOSDAL colecteaza informatii despre configurația calculatorului în contextul utilizatorului care este conectat în prezent la sistem și care execută instrumentul. MOSDAL poate fi rulat de un administrator sau de către un utilizator non-admin.

Următorul tabel Arată cartografierea serviciilor Office 365 pentru modulele în MOSDAL.

Reduceți tabelulMăriți tabelul
Poștă electronică ?i calendarul cu Exchange OnlineIM și ședințe Online cu Lync OnlineOffice OnlineSite-uri web ?i colaborare cu SharePoint OnlineOffice Professional PlusSincronizare Directorsign-on unic cu consolidare servicii de Federația Active DirectoryVerificare domeniu și configurare DNS
Schimb hibrid de configurare
Vii reuniunea
Informații de sistem Windows?????????
.NET de configurare????????
Internet Explorer??????
Outlook??
Lync?
sign-on unic autentificare diagnostice??????
Instrumentul de sincronizare Director?
consolidare servicii de Federația Active Directory?
Microsoft Online Services Sign-In Asistent????????
Modulul de Azur Active Directory pentru Windows PowerShell??
Office 2010 Professional Plus?
program de instalare Office 365 Desktop???????
De configurare a rețelei??????????
Rețea avansate de configurare?????????
Portul interogare???????
NS Lookup?????????
Ping????
Urmări traseul??
Calea Ping?????
Răspuns HTTP Web?????????
Verificare domenii?
Exchange Online DNS Lookup???
Lync Online DNS Lookup??
Configurare de implementare Exchange hibrid?
Exchange de analizare a conectivității la distanță?
Trasare rețea?????????
Componenta WebDAV logare??
Birou 2013 Click pentru a alerga?

Configurația rețelei și de diagnosticare

Pe lângă colectarea de informații despre computerul sau despre aplicatiile instalate, MOSDAL suport Toolkit, de asemenea, obține informații despre configurația de rețea al computerului și despre rețeaua la care este conectat computerul. MOSDAL utilizează, de asemenea, instrumente standard linia Către de comandă pentru a efectua Diagnostice re?ea împotriva URL-uri specifice în domenii publice (cum ar fi Bing.com) și domenii privat (centre acoperire de date Office 365). Informațiile de configurare, care este capturat include adresa de IP a computerului, masca de subrețea, gateway implicit, Domain Name System (DNS) serverele, Address Resolution Protocol (ARP) tabele, gazdă dosar, rute statice și alte informații similare.

Proeminente date colectate despre sistemul vă va ajuta să depana?i problemele care includ Windows firewall aranjare, setările proxy, aplicațiile instalate, instalate remedieri rapide, jurnalele de evenimente, și Msinfo32 ieșire. Pentru fiecare aplicație care figurează în tabelele de mai devreme în acest articol, MOSDAL verifică că aplicația este instalat și apoi colectează numărul versiunii anumite fișiere de program, cheile de registry relevante, fișiere de configurare, jurnalele și alte astfel acoperire de date pertinente.


Efectuarea sentiment de ieșire MOSDAL

Următorul tabel contururi unde sunt stocate rezultatele fiecărui modul. Adresa tabelele de la secțiunea anterioară pentru a vedea serviciul pe care ar trebui să diagnostica pentru a obține rezultate pentru următoarele module.
Reduceți tabelulMăriți tabelul
ModululPliantPliantPliantPliant
consolidare servicii de Federația Active DirectoryMOSDALReportAdmin_ApplicationsADFSv2_Server
Serviciul de sign-on unic Federația Active DirectoryMOSDALReportAdmin_ApplicationsADFSv2_ServerADFS_SSO_PowerShell
Single sign-on unic autentificare diagnosticeMOSDALReportAdmin_ApplicationsSSO_Diagnostic_Tests
Instrumentul de sincronizare DirectorMOSDALReportAdmin_ApplicationsDirectory_Synchronization_Tool
Domenii și DNSMOSDALReportAdmin_ApplicationsDomains_DNSDomain_Diagnostics
Exchange Online DNS LookupMOSDALReportAdmin_ApplicationsDomains_DNSExchange_Online_DNS
Lync Online DNS căutăriMOSDALReportAdmin_ApplicationsDomains_DNSLync Online DNS
Configurare de implementare Exchange hibridMOSDALReportAdmin_ApplicationsSchimbExchange_Hybrid_Config
Exchange de analizare a conectivității la distanțăMOSDALReportAdmin_ApplicationsSchimbExchange_RCA
Instrument de transportatorMOSDALReportAdmin_ApplicationsSchimbTransporter_Tool
Modulul de Azur Active Directory pentru Windows PowerShellMOSDALReportAdmin_ApplicationsO365_PowerShell
Microsoft LyncMOSDALReportUser_ApplicationsLync
Internet ExplorerMOSDALReportUser_ApplicationsInternet_Explorer
Vii reuniunea 2007MOSDALReportUser_ApplicationsVii reuniunea
Microsoft Online Services Sign-In AsistentMOSDALReportUser_ApplicationsO365_Sign_In_Assistant
program de instalare Office 365 DesktopMOSDALReportUser_ApplicationsO365_Desktop_Setup
Office 2010 Professional PlusMOSDALReportUser_ApplicationsOffice_2010_Pro_Plus
Microsoft OutlookMOSDALReportUser_ApplicationsOutlook
Răspuns HTTP WebMOSDALReportNetwork_TestsHTTPResponses
NsLookupMOSDALReportNetwork_TestsNsLookup
PathPingMOSDALReportNetwork_TestsPathPing
PingMOSDALReportNetwork_TestsPing
Portul interogareMOSDALReportNetwork_TestsPortQry
Urmări traseulMOSDALReportNetwork_TestsTracert
Rețea avansate de configurareMOSDALReportSystem_InformationAdvanced_Network_Diagnostics
.NET de configurareMOSDALReportSystem_InformationDotNet
Informații de sistem WindowsMOSDALReportSystem_InformationMsInfo32
Configurația de sistem WindowsMOSDALReportSystem_InformationSystem_Configuration
De configurare a rețeleiMOSDALReportSystem_InformationNetwork_Configuration

Scenariu-bază depanare ajutor suplimentar

Acest articol nu include informații detaliate despre utilizarea datelor colectate de MOSDAL suport Toolkit pentru a depana probleme și scenarii specifice. Pentru mai multe informații despre cum pentru a diagnostica probleme specifice prin utilizarea MOSDAL, Descărcați pachetul de formare care este disponibil pe site-ul download MOSDAL.


Microsoft Support active care să demonstreze MOSDAL suport Toolkit

Pentru a vedea o listă de articole din bază de cunoștințe Microsoft și clipuri video care utilizează și să demonstreze MOSDAL suport Toolkit, du-te la site-ul folloiwng Office 365 comunitare:
MOSDAL suport Toolkit articole și clipuri video
Pentru mai multe informații despre instrumente și diagnosticare care le puteți utiliza pentru a ajuta la depanarea problemelor cu Office 365, accesați următorul site web Office 365 comunitare:
http://Community.office365.com/en-us/w/diagnostic_tools/default.aspx


Informații de identificare personală (PII) care sunt colectate de MOSDAL

Datele colectate de MOSDAL suport instrumente conține informații de identificare personală (PII) ca nume de utilizator, adrese IP, de configurare a rețelei și alte elemente care potențial ar putea identifica o persoană. MOSDAL rapoarte nu sunt transmise automat la Microsoft sau la orice alt serviciu. Ei trebuie să fie transmis manual. Pentru a revedea politică de confidențialitate a Microsoft pentru Office 365, accesați următorul site Web Microsoft:

Suportul și feedback-ul pentru MOSDAL suport Toolkit

Puteți să trimiteți feedback despre Toolkit de sprijin MOSDAL la Microsoft la următoarea adresă de e-mail:
mosdalsup@Microsoft.com


Încă mai aveți nevoie de ajutor? Du-te la Birou 365 comunitare site-ul sau Forumuri de Azur Active Directory .

Proprietă?i

ID articol: 960625 - Ultima examinare: 13 iulie 2014 - Revizie: 26.0
Se aplică la:
 • Microsoft Azure Active Directory
 • Microsoft Office 365
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Cuvinte cheie: 
o365 mosdal4.5 o365a o365e o365p o365m o365022013 kbmt KB960625 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol este tradus cu ajutorul software-ului Microsoft de traducere automată ?i poate fi corectat prin intermediul tehnologiei Community Translation Framework (CTF). Microsoft oferă articole traduse automat, post-editate de comunitate ?i articole traduse de oameni, pentru a permite accesul la toate articolele din Baza noastră de cuno?tin?e în mai multe limbi. Articolele traduse automat ?i post-editate pot con?ine gre?eli de vocabular, sintaxă ?i/sau gramatică. Microsoft nu este responsabil de inexactită?ile, erorile sau daunele cauzate de traducerea gre?ită a con?inutului sau de utilizarea acestuia de către clien?i. Găsi?i mai multe informa?ii despre traducerea în colaborare la http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/ro.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 960625

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com