Όλοι οι λογαριασμοί χρήστη είναι απενεργοποιημένα ή ο υπολογιστής κάνει συνεχώς επανεκκίνηση σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows XP ή που βασίζεται στα Windows Vista που έχει εγκατεστημένο το Windows SteadyState

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 960837 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows XP ή που βασίζεται στα Windows Vista που έχει εγκατεστημένα τα Windows SteadyState, μπορείτε να απενεργοποιήσετε όλους τους λογαριασμούς χρηστών ή ο υπολογιστής ενδέχεται να κάνει επανεκκίνηση επανειλημμένα.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα ενδέχεται να οφείλεται σε έναν από τους εξής λόγους:
 • Η προστασία του δίσκου των Windows αντιμετωπίζει ένα σφάλμα και δεν είναι δυνατό να ξεκινήσει σωστά.
 • Windows SteadyState απενεργοποιεί όλους τους χρήστες όταν δεν εκτελεί τις ενημερωμένες εκδόσεις των Windows.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ξεκινήστε τα Windows σε ασφαλή λειτουργία και στη συνέχεια, συνδεθείτε ως διαχειριστής SteadyState των Windows. Στη συνέχεια, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο αρχείο προσωρινής αποθήκευσης για την επιδιόρθωση προστασίας δίσκων των Windows. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους.

Η μέθοδος για τα Windows Vista
 1. Κάντε κλικStart, κάντε κλικ στο βέλος δίπλα από τοΚλείδωμακουμπί και στη συνέχεια κάντε κλικΕπανεκκίνηση (Restart).
 2. Κάντε ένα από τα παρακάτω:
  • Εάν ο υπολογιστής σας έχει εγκατεστημένο ένα μόνο λειτουργικό σύστημα, πιέστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο F8 κατά την επανεκκίνηση του υπολογιστή.

   ΣΗΜΕΙΩΣΗΠρέπει να πιέσετε το πλήκτρο F8 πριν εμφανιστεί το λογότυπο των Windows. Εάν εμφανιστεί το λογότυπο των Windows, προσπαθήστε πάλι, σε αναμονή μέχρι να εμφανιστεί η ερώτηση για σύνδεση των Windows, και, στη συνέχεια, τερματίστε και ξεκινήστε πάλι τον υπολογιστή σας.
  • Εάν ο υπολογιστής σας διαθέτει περισσότερα από ένα λειτουργικά συστήματα, χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους για να επισημάνετε το λειτουργικό σύστημα που θέλετε να ξεκινήσετε σε ασφαλή λειτουργία και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο F8.
 3. Στο παράθυρο "Επιλογές εκκίνησης για προχωρημένους", επιλέξτε τοΑσφαλής λειτουργίαη επιλογή και κατόπιν πιέστε το πλήκτρο ENTER.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές, ανατρέξτε στη Βοήθεια για τα Windows Vista και υποστήριξη.
 4. Συνδεθείτε με τον υπολογιστή σας ξανά, χρησιμοποιώντας ένα λογαριασμό χρήστη που έχει δικαιώματα διαχειριστή των Windows SteadyState.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗΌταν ο υπολογιστής βρίσκεται σε ασφαλή λειτουργία, μπορείτε να δείτε τις λέξεις "Ασφαλής λειτουργία" στις γωνίες της οθόνης.
 5. Ξεκινήστε τα Windows SteadyState.
 6. ΣτοΣφάλμα προστασίας δίσκων των Windowsπαράθυρο διαλόγου, κάντε κλικ στο κουμπίΔημιουργήστε ένα νέο αρχείο προσωρινής αποθήκευσης, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.
 7. Για να τερματίσετε την ασφαλή λειτουργία, κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, αφήστε τα Windows να ξεκινήσει κανονικά.
Η μέθοδος για τα Windows XP
 1. Κάντε κλικStartΚάντε κλικΤερματισμόςΚάντε κλικΕπανεκκίνηση (Restart)underΤι θέλετε να κάνει ο υπολογιστής;, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.
 2. Όταν εμφανιστεί το μήνυμαΕπιλέξτε το λειτουργικό σύστημα που θα ξεκινήσει. (Please select the operating system to start.), πατήστε το πλήκτρο F8.
 3. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα ΒΕΛΟΥΣ για να επιλέξετεΑσφαλής λειτουργίακαι κατόπιν πατήστε το πλήκτρο ENTER.
 4. Εάν διαθέτετε σύστημα διπλής εκκίνησης ή πολλαπλής εκκίνησης, επιλέξτε την εγκατάσταση στην οποία θέλετε να έχετε πρόσβαση χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα βέλους και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο ENTER.
 5. Συνδεθείτε ως διαχειριστής SteadyState των Windows.
 6. Ξεκινήστε τα Windows SteadyState.
 7. ΣτοΣφάλμα προστασίας δίσκων των Windowsπαράθυρο διαλόγου, κάντε κλικ στο κουμπίΔημιουργήστε ένα νέο αρχείο προσωρινής αποθήκευσης, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.
 8. Για να βγείτε από ασφαλή λειτουργία, ξεκινήστε πάλι τον υπολογιστή σας και αφήστε τα Windows να ξεκινήσει κανονικά.
Όταν δημιουργείτε ένα νέο χώρο προσωρινής αποθήκευσης, η λειτουργία μοιάζει με προστασία δίσκου εκτελεί την εγκατάσταση των Windows για πρώτη φορά. Η προστασία του δίσκου των Windows υπολογίζει το μέγεθος του σκληρού σας δίσκου και στη συνέχεια, δημιουργεί ένα αρχείο προσωρινής αποθήκευσης που είναι ίση με το 50 τοις εκατό του χώρου στον σκληρό δίσκο. For example, if you have a 40-gigabyte (GB) hard disk, and your operating system and programs use 10 GB, you have 30 GB of free space that is available. Therefore, Windows Disk Protection will use 15 GB of the free space.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 960837 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows Vista Business 64-bit edition
 • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
 • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
 • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
 • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexpertiseinter kbtshoot kbsurveynew kbprb kbmt KB960837 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:960837

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com