Περιγραφή του Windows Small Business Server 2008 ενημερωμένων εκδόσεων 2

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 960911 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Windows Small Business Server (Windows SBS) 2008 συνάθροιση ενημερώσεων 2 είναι τώρα διαθέσιμη. Αυτό το πακέτο συλλογής ενημερωμένων εκδόσεων αντιμετωπίζει τα ακόλουθα ζητήματα στα Windows Small Business Server 2008.

Θέμα 1
Αφού ρυθμίσετε τις παραμέτρους του Windows Small Business Server 2008, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Κονσόλα διαχείρισης πολιτικής ομάδας για να αλλάξετε με μη αυτόματο τρόπο τα Αγαπημένα και συνδέσεις ρύθμιση για τον Windows Internet Explorer στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις ομάδας πολιτικής τομέα. Ωστόσο, όταν εκτελείτε τον "Οδηγό διαχείρισης διευθύνσεων Internet", ο οδηγός θα τερματιστεί απροσδόκητα.

Θέμα 2
Όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην τοποθεσία Web http://companyweb από ένα διακομιστή που εκτελεί Windows Small Business Server 2008, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
ΣΦΆΛΜΑ HTTP 401.1
Θέμα 3
Στο πλαίσιο Προσθήκη Οδηγό ενός νέου λογαριασμού χρήστη, η σειρά του Επώνυμο το πεδίο και το Όνομα πεδίο αντιστρέφεται. Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται στις ακόλουθες εκδόσεις γλώσσας του Windows Small Business Server 2008:
 • Κινέζικα (απλοποιημένα)
 • Κινέζικα (παραδοσιακά)
 • Ιαπωνικά
 • Κορεατικά
Το ζήτημα 4
Σε Ιταλικά εκδόσεις του Windows Small Business Server 2008, όταν κάνετε κλικ στο κουμπί Συνδεθείτε με έναν υπολογιστή στο Remote Web Workplace, μπορείτε να περιηγηθείτε σε μια σελίδα Web που δεν είναι έγκυρη.

Θέμα 5
Στην κονσόλα του Windows SBS σταματά να ανταποκρίνεται όταν αναφερθούν διπλότυπες καταχωρήσεις των προγραμμάτων προστασίας από ιούς της βάσης δεδομένων WMI του υπολογιστή-πελάτη.

Έκδοση 6
Στην κονσόλα του Windows SBS αναφέρει "Άγνωστο" για ορισμένα προγράμματα τείχους προστασίας που είναι εγκατεστημένο σε υπολογιστές-πελάτες.

Σημείωση Αυτήν τη συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων περιλαμβάνει την ακόλουθη ενημερωμένη έκδοση για την έκδοση του Windows Small Business Server 2008:
958715 Περιγραφή του Windows Small Business Server 2008 ενημερωμένων εκδόσεων 1

Περισσότερες πληροφορίες

Τρόπος απόκτησης της ενημερωμένης έκδοσης

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση είναι διαθέσιμη από την ακόλουθη τοποθεσία του Microsoft Update στο Web:
http://update.microsoft.com

Προϋποθέσεις

Δεν απαιτούνται προϋποθέσεις.

Απαιτήσεις επανεκκίνησης

Ίσως χρειαστεί να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή μετά την εφαρμογή αυτής της ενημερωμένης έκδοσης. Για να αποφύγετε την επανεκκίνηση του υπολογιστή, τερματίστε όλες τις εφαρμογές, πριν να εγκαταστήσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση. Αυτό περιλαμβάνει την έξοδο από την κονσόλα του SBS.

Πληροφορίες αντικατάστασης ενημερωμένης έκδοσης

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση δεν αντικαθιστά άλλες ενημερωμένες εκδόσεις.

Πληροφορίες αρχείου

Η αγγλική έκδοση αυτής της ενημερωμένης έκδοσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα χαρακτηριστικά αρχείου) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για αυτά τα αρχεία περιλαμβάνονται στην συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλετε τις πληροφορίες του αρχείου, μετατρέπεται σε τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε την Ζώνη ώρας στο το Ημερομηνία και ώρα το στοιχείο στον πίνακα ελέγχου.
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όνομα αρχείουΈκδοση του αρχείουΜέγεθος αρχείουΗμερομηνίαΏραΠλατφόρμα
Addmultipleusers.exe6.0.5601.84259,99231-Mar-200920: 07x 64
Adduser.exe6.0.5601.84186,26431-Mar-200920: 07x 64
Console.exe6.0.5601.845,531,54431-Mar-200920: 07x 64
Sbssetup.exe6.0.5601.84980,88831-Mar-200920: 20x 64

Πληροφορίες κατάργησης

Μετά την εγκατάσταση αυτής της ενημερωμένης έκδοσης, η λειτουργία ελέγχου ταυτότητας της τοποθεσίας Web http://companyweb αλλάζει από τον έλεγχο ταυτότητας NTLM σε έλεγχο ταυτότητας Kerberos. Η Microsoft συνιστά ιδιαίτερα τον έλεγχο ταυτότητας Kerberos αντί για τον έλεγχο ταυτότητας NTLM.

Αφού εγκαταστήσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, μπορείτε να την καταργήσετε από προγράμματα και δυνατότητες στο πρόγραμμα στον πίνακα ελέγχου. Ωστόσο, η αλλαγή της λειτουργίας ελέγχου ταυτότητας της τοποθεσίας Web http://companyweb θα δεν αυτόματη επαναφορά στην προηγούμενη ρύθμιση όταν καταργείτε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση. Για να επαναφέρετε την προηγούμενη λειτουργία ελέγχου ταυτότητας για την τοποθεσία Web του http://companyweb, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, τοποθετήστε το δείκτη Εργαλεία διαχείρισης, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Κεντρική διαχείριση SharePoint 3.0.
 2. Σχετικά με το Διαχείριση εφαρμογών καρτέλα, κάντε κλικ στο κουμπί Υπηρεσίες παροχής ελέγχου ταυτότητας.
 3. Με το Εφαρμογή Web λίστα, επιλέξτε την εφαρμογή Web για την οποία θέλετε να αλλάξετε τη λειτουργία ελέγχου ταυτότητας.
 4. Κάντε κλικ στην επιλογή του Προεπιλογή ζώνη.
 5. Στη σελίδα "Επεξεργασία ελέγχου ταυτότητας", κάντε κλικ στο κουμπί NTLM Για Οι ρυθμίσεις ελέγχου ταυτότητας IIS, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση.

Γνωστά θέματα με αυτήν την ενημερωμένη έκδοση

Θέμα 1

ΣΥΜΠΤΏΜΑΤΑ
Όταν εγκαταστήσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, ενδέχεται να λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Κωδικός 6BA Αντιμετώπισε το Windows Update και άγνωστο σφάλμα.
ΑΙΤΊΑ
Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται για έναν ή περισσότερους από τους παρακάτω λόγους:
 • Η ζώνη για την τοποθεσία http://companyweb αλλάζει στην κονσόλα της κεντρικής διαχείρισης του SharePoint.
 • Δεν καθορίζεται το όνομα του εξωτερικού τομέα ή δεν έχει οριστεί η τιμή για την καταχώρηση μητρώου PublicFQDNPrefix.
  Σημείωση Είναι η καταχώρηση μητρώου PublicFQDNPrefix στο ακόλουθο δευτερεύον κλειδί μητρώου:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\SmallBusinessServer\Networking
 • Στην τοποθεσία http://companyweb είναι κατεστραμμένο.
Αντιμετώπιση προβλημάτων
Για να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft TechNet ιστολογίου: http://go.Microsoft.com/fwlink/;LinkID = 152658

Θέμα 2

ΣΥΜΠΤΏΜΑΤΑ
Ανοίξτε ένα έγγραφο από την τοποθεσία http://companyweb μετά την εγκατάσταση αυτής της ενημερωμένης έκδοσης. Παρατηρήστε ότι το έγγραφο μπορεί να ανοίξει σε κατάσταση λειτουργίας μόνο για ανάγνωση στον Windows Internet Explorer.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΌΣ ΤΡΌΠΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΗΣ
Ενεργοποίηση της δυνατότητας ενοποίησης προγράμματος-πελάτη στην κεντρική διαχείριση SharePoint 3.0. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βήματα για να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα ενοποίησης προγράμματος-πελάτη, ανατρέξτε στην ενότητα "Προτεινόμενη αντιμετώπιση" από την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft TechNet ιστολογίου: http://go.Microsoft.com/fwlink/;LinkID = 152659

Θέμα 3

ΣΥΜΠΤΏΜΑΤΑ
Όταν καταργείτε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, ενδέχεται να σας ζητηθεί να εισαγάγετε το DVD εγκατάστασης Windows Small Business Server 2008.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΌΣ ΤΡΌΠΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΗΣ
Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Αντιγράψτε το φάκελο εγκατάστασης από Windows Small Business Server 2008 DVD2 σε έναν τοπικό σκληρό δίσκο.
 2. Στο πλαίσιο διαλόγου που σας ζητά να τοποθετήσετε το DVD, κάντε κλικ στο κουμπί Αναζήτηση.
 3. Εντοπίστε το αρχείο SBS.msi στο φάκελο εγκατάστασης στον τοπικό σκληρό δίσκο.
 4. Συνεχίστε τη διαδικασία κατάργησης εγκατάστασης.

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ορολογία ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
824684 Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 960911 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012 - Αναθεώρηση: 8.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows Small Business Server 2008 Standard
 • Windows Small Business Server 2008 Premium
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexpertiseadvanced kbhowto atdownload kbinfo kbmt KB960911 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:960911

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com