ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Μήνυμα λάθους όταν εκτελείτε ένα σχέδιο συντήρησης στον SQL Server 2008: "Το βοηθητικό πρόγραμμα πακέτου εκτέλεσης SQL Server απαιτεί σύνδεση με τις υπηρεσίες να εγκατασταθούν"

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 961126 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Σφάλμα: # 50003840 (SQL επείγουσας επιδιόρθωσης)
Η Microsoft διανέμει ενημερώσεις κώδικα του Microsoft SQL Server 2008 με ένα αρχείο με δυνατότητα λήψης. Επειδή οι ενημερώσεις κώδικα είναι αθροιστικές, κάθε νέα έκδοση περιέχει όλες τις επείγουσες επιδιορθώσεις και όλες τις ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας που είχαν περιληφθεί σε προηγούμενες SQL Server 2008 να διορθώσει την έκδοση.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Ας εξετάσουμε το ακόλουθο σενάριο. Μπορείτε να εγκαταστήσετε την τελική έκδοση μιας από τις ακόλουθες εκδόσεις:
 • Microsoft SQL Server 2008 Standard έκδοση x 86 ή x 64
 • Microsoft SQL Server 2008 Developer x 86, x 64 ή έκδοση IA-64
 • Microsoft SQL Server 2008 Enterprise x 86, x 64 ή έκδοση IA-64
 • Έκδοση x 86 ή x 64 του Microsoft SQL Server 2008 ομάδας εργασίας
 • Έκδοση x 86 ή x 64 του Microsoft SQL Server 2008 στο Web
Εγκαταστήστε τα εργαλεία προγράμματος-πελάτη SQL Server 2008. Ωστόσο, δεν έχετε υπηρεσίες SQL Server 2008 με εγκατεστημένο. Όταν δημιουργείτε και, στη συνέχεια, εκτελέστε ένα σχέδιο συντήρησης, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους στο ιστορικό εργασίας:
Το SQL Server εκτέλεση πακέτων Utility απαιτεί σύνδεση με τις υπηρεσίες ώστε να εγκατασταθεί από μία από αυτές τις εκδόσεις του SQL Server 2008: Standard, Enterprise, προγραμματιστής ή αξιολόγησης. Για να εγκαταστήσετε τις υπηρεσίες ενοποίησης, εκτελέστε το πρόγραμμα εγκατάστασης του SQL Server και επιλέξτε σύνδεση με τις υπηρεσίες. Απέτυχε η εκτέλεση του πακέτου. Το βήμα απέτυχε.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες για το Service Pack

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το πιο πρόσφατο service pack για τον SQL Server 2008. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
968382Με τον τρόπο απόκτησης του τελευταίου service pack για τον SQL Server 2008

Πληροφορίες αθροιστικής ενημερωμένης έκδοσης

Η επιδιόρθωση για αυτό το θέμα κυκλοφόρησε πρώτα στην αθροιστική ενημερωμένη έκδοση 3. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απόκτησης αυτού του πακέτου αθροιστική ενημερωμένη έκδοση για τον SQL Server 2008, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
960484Πακέτο συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων 3 για τον SQL Server 2008
ΣΗΜΕΙΩΣΗΕπειδή το εκδόσεις είναι αθροιστικές, κάθε νέα έκδοση της ενημέρωσης κώδικα θα περιέχει όλες τις επείγουσες επιδιορθώσεις και όλες τις ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας που είχαν περιληφθεί σε προηγούμενες SQL Server 2008 να διορθώσει την έκδοση. Σας συνιστούμε να εξετάσετε εφαρμόζοντας την πιο πρόσφατη έκδοση της ενημέρωσης κώδικα που περιέχει αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
956909Το SQL Server 2008 δημιουργεί που κυκλοφόρησαν μετά την κυκλοφορία του SQL Server 2008

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε το στοιχείο υπηρεσιών ενοποίησης από μία από τις ακόλουθες εκδόσεις:
 • SQL Server 2008 Standard έκδοση x 86 ή x 64
 • SQL Server 2008 Developer x 86, x 64 ή έκδοση IA-64
 • SQL Server 2008 Enterprise x 86, x 64 ή έκδοση IA-64
Εάν χρησιμοποιείτε μία από τις εκδόσεις που παρατίθενται εδώ, χρειάζεται μόνο να εκτελέσετε ξανά το πρόγραμμα Εγκατάστασης (Setup) και στη συνέχεια επιλέξτεΠροσθήκη δυνατοτήτων σε μια υπάρχουσα εγκατάσταση. Ωστόσο, εάν εκτελείτε μια έκδοση του SQL Server 2008 Web ή μια έκδοση του SQL Server 2008 ομάδας, που δεν είναι δυνατό να αντιμετωπίσετε το ζήτημα απευθείας χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα Εγκατάστασης (Setup). Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, πρέπει να εγκαταστήσετε μια νέα παρουσία του SQL Server 2008, χρησιμοποιώντας μία από τις εκδόσεις που παρατίθενται εδώ ή να εγκαταστήσετε την επείγουσα επιδιόρθωση.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για". Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε αρχικά στον SQL Server 2008 Service Pack 1.

Περισσότερες πληροφορίες

Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση καταργεί την απαίτηση ότι συντήρησης σχέδια μπορεί να εκτελεστεί μόνο σε διακομιστές όπου είναι εγκατεστημένες οι υπηρεσίες ενοποίησης του SQL Server 2008. Μετά την εγκατάσταση αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης, συντήρησης σχέδια μπορεί να εκτελείται ακόμα και όταν υπηρεσιών ενοποίησης του SQL Server 2008 δεν είναι εγκατεστημένα στο διακομιστή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ένα παρόμοιο θέμα του SQL Server 2005, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
909036Μήνυμα λάθους όταν δημιουργείτε ένα νέο σχέδιο συντήρησης του SQL Server 2005: "Δημιουργία συντήρησης σχέδιο απέτυχε"
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του SQL Server 2008, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://MSDN.Microsoft.com/en-us/library/ms143219.aspx
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες που υποστηρίζονται από τις εκδόσεις του SQL Server 2008, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://MSDN.Microsoft.com/en-us/library/cc645993.aspx
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ποια αρχεία έχουν αλλάξει και για πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις για την εφαρμογή του πακέτου αθροιστική ενημερωμένη έκδοση που περιλαμβάνει την επείγουσα επιδιόρθωση που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
960484Cumulative update package 3 for SQL Server 2008

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λίστα εκδόσεις που είναι διαθέσιμες μετά την έκδοση του SQL Server 2008, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
956909Το SQL Server 2008 δημιουργεί που κυκλοφόρησαν μετά την κυκλοφορία του SQL Server 2008
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο διαχείρισης Επαυξητικός τύπος για τον SQL Server, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
935897Είναι διαθέσιμα από την ομάδα του SQL Server για την παράδοση επείγουσες επιδιορθώσεις για προβλήματα που έχουν αναφερθεί ένα Επαυξητικός τύπος μοντέλου διαχείρισης
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διάταξη ονομασίας των ενημερωμένων εκδόσεων του SQL Server, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
822499Νέα διάταξη ονομασίας για πακέτα ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού του Microsoft SQL Server
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ορολογία ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
824684Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερώσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 961126 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft SQL Server 2008 Standard
 • Microsoft SQL Server 2008 Developer
 • Microsoft SQL Server 2008 Enterprise
 • Microsoft SQL Server 2008 Workgroup
 • Microsoft SQL Server 2008 Web
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexpertiseadvanced kbfix kbsurveynew kbqfe kbmt KB961126 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:961126

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com