Μια ρεπλίκα ενδέχεται να καταχωρηθεί ως μη συνεπής μετά την εγκατάσταση του System Center Data Protection Manager 2007 Service Pack 1 σε υπολογιστή στον οποίον εκτελείται έκδοση του Windows Server 2003 που βασίζεται σε τεχνολογία x64

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 961502 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Μετά την εγκατάσταση του συστήματος Microsoft κέντρο δεδομένων προστασίας Manager Service Pack 1 σε έναν υπολογιστή που εκτελεί το x 64-έκδοση του Windows Server 2003, μια ρεπλίκα μπορεί να αναφέρεται και ως ασυνεπείς. Επιπλέον, εάν ανοίξετε την Κονσόλα διαχείρισης του Data Protection Manager 2007, ενδέχεται να εμφανιστεί το ακόλουθο μήνυμα:
Επηρεάζεται περιοχή: C:
Παρουσιάστηκε από: 1/07/2008 4: 13: 00 μμ
Περιγραφή: Η ρεπλίκα C:\ τόμου servername.domainname.com δεν συμφωνεί με τα προστατευμένα δεδομένα προέλευσης. Όλες οι δραστηριότητες προστασίας για το αρχείο προέλευσης δεδομένων θα αποτύχει μέχρι τη ρεπλίκα είναι συγχρονισμένο με έλεγχο συνέπειας. Μπορείτε να ανακτήσετε δεδομένα από τα υπάρχοντα σημεία επαναφοράς, αλλά δεν μπορούν να δημιουργηθούν νέα σημεία επαναφοράς, έως ότου η ρεπλίκα είναι συνεπής (Αναγνωριστικό 3106)

Δεν μπορεί να εφαρμοστεί αλλαγές για C:\ τόμου σε servername.domainname.com \\?\Volume{b071dcc8-8a9e-11dd-901d-806e6f6e6963}\WINDOWS\Debug\UserMode\ChkAcc.bak\.
(ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΌ 112 Λεπτομέρειες: το όνομα αρχείου, όνομα καταλόγου ή σύνταξη ετικέτα τόμου είναι εσφαλμένη (0x8007007B))

Προτείνεται η ενέργεια: συγχρονισμός με έλεγχο συνέπειας.
Εκτελείται μια εργασία συγχρονισμού με έλεγχο συνέπειας...
Ανάλυση: Για να ματαιώσετε την προειδοποίηση, επιλέξτε παρακάτω
Απενεργοποίηση ειδοποίησης
Εάν εκτελεστεί έλεγχος συνέπειας, εμφανίζεται η κατάσταση προστασίας ωςOk. Ωστόσο, όταν εκτελείται η επόμενη εργασία συγχρονισμού, η κατάσταση προστασίας αλλάζει σεΗ ρεπλίκα είναι ασυνεπής.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή ορισμένα αρχεία Μετονομασία σενάρια που επηρεάζει μόνο τους υπολογιστές που έχουν εκδόσεις εκτέλεση x 64 του Windows Server 2003.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ενημερωμένη έκδοση System Center Data Protection Manager 2007 από το Κέντρο λήψης της Microsoft:

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Λήψη
Άμεση λήψη του πακέτου συστήματος Center Data Protection Manager 2007.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΑυτή η ενημερωμένη έκδοση εφαρμόζεται μόνο σε x 64 που βασίζεται σε εκδόσεις του Windows Server 2003 με System Center Data Protection Manager 2007 Service Pack 1 (SP1) εγκατεστημένο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η αγγλική έκδοση αυτής της άμεσης επιδιόρθωσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα χαρακτηριστικά αρχείου) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για τα αρχεία αυτά αναφέρονται σε συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλλετε τις πληροφορίες του αρχείου, αυτές μετατρέπονται στην τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε τηνΖώνη ώραςκαρτέλα με τοΗμερομηνία και ώρατο στοιχείο του πίνακα ελέγχου.
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όνομα αρχείουΈκδοση αρχείουΜέγεθος αρχείουΗμερομηνίαΏραΠλατφόρμα
Dpmra.exe2.0.8811.03,506,05609 Ιανουαρίου 200915: 34X64
Dsmfs.dll2.0.8811.0398,21609 Ιανουαρίου 200915: 34X64

Οδηγίες εγκατάστασης

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Εγκαταστήστε την ενημερωμένη έκδοση στο διακομιστή που εκτελεί το System Center Data Protection Manager 2007 SP1. Για να γίνει αυτό, εκτελέστε το αρχείο .exe DataProtectionManager2007 KB961502(x64) στο διακομιστή.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗΔεν χρειάζεται να κάνετε επανεκκίνηση του διακομιστή μετά την εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης.
 2. Στην κονσόλα διαχείρισης της Data Protection Manager, ενημερώστε τους παράγοντες προστασίας των υπολογιστών προστατεύεται. Για να γίνει αυτό, εκτελέστε μία από τις ακόλουθες ενέργειες:
  1. Ενημερώστε τους παράγοντες προστασίας από την Κονσόλα διαχείρισης Data Protection Manager. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):
   1. Ανοίξτε την Κονσόλα διαχείρισης Data Protection Manager.
   2. Κάντε κλικ στην καρτέλαΔιαχείρισηκαρτέλα και στη συνέχεια κάντε κλικ στοΟι παράγοντεςTAB.
   3. Στο διακομιστήΠροστατευμένο υπολογιστήσε λίστα, επιλέξτε έναν υπολογιστή και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕνημέρωσηΣτο διακομιστήΕνέργειατμήμα του παραθύρου.
   4. Κάντε κλικYES, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕνημέρωση παράγοντες.
   5. ΣτοΕισαγάγετε τις πιστοποιήσεις και επανεκκίνηση της επιλογήςπαράθυρο διαλόγου, πληκτρολογήστε τις πιστοποιήσεις σας, επιλέξτε τοΜη αυτόματη επανεκκίνηση αργότερα τους επιλεγμένους διακομιστέςεπιλογή και στη συνέχεια κάντε κλικOk.

    ΣΗΜΕΙΩΣΗΑν και τη Διαχείριση παράγοντα περιβάλλοντος εργασίας Χρήστη του διακομιστή συστήματος Κέντρο Data Protection Manager αναφέρει ότι πρέπει να επανεκκινήσετε το προστατευμένο υπολογιστή για να ενημερώσετε τον παράγοντα, δεν χρειάζεται να προβείτε σε αυτή την ενέργεια. (Μπορείτε να ενημερώσετε το UI συστήματος Κέντρο Data Protection Manager για να επιλύσετε αυτήν τη διένεξη.)
  2. Ενημερώστε τους παράγοντες προστασίας των υπολογιστών προστατεύεται. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):
   1. Λήψης του πακέτου παράγοντα προστασίας κατάλληλη ενημερωμένη έκδοση από τον παρακάτω κατάλογο στο διακομιστή Data Protection Manager 2007:
    Διαχείριση προστασίας δεδομένων στη θέση εγκατάστασης\DPM\Agents\RA\2.0.8811.0
    Τα αρχεία του πακέτου παράγοντα προστασίας της ενημερωμένης έκδοσης είναι οι εξής:
    • Για x 86 συστήματα
     I386\Το αναγνωριστικό γλώσσας (Language ID)\DPMAgentInstaller_KB961502.exe
    • Για συστήματα που βασίζονται σε 64 x
     Amd64\Το αναγνωριστικό γλώσσας (Language ID)\DPMAgentInstaller_KB961502_AMD64.exe
   2. Εκτελέστε το πακέτο παράγοντα προστασίας κατάλληλη ενημερωμένη έκδοση σε κάθε προστατευμένο υπολογιστή.
   3. Στο διακομιστή Data Protection Manager 2007, ανοίξτε την Κονσόλα διαχείρισης Data Protection Manager.
   4. Κάντε κλικ στην καρτέλαΔιαχείρισηκαρτέλα και στη συνέχεια κάντε κλικ στοΟι παράγοντεςTAB.
   5. Επιλέξτε το προστατευμένο υπολογιστές και στη συνέχεια βεβαιωθείτε ότι η έκδοση του παράγοντα παρατίθεται ως 2.0.8811.0.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε ή να καταργήσετε την εγκατάσταση αυτής της ενημερωμένης έκδοσης σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στον Windows Server 2003, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Σφάλμα 1718. Το αρχείο απορρίφθηκε από την πολιτική ψηφιακής υπογραφής
If you receive this error message, before you install the update that is mentioned in this article, click the following article number to resolve the error:
925336FIX: Error message when you try to install a large Windows Installer package or a large Windows Installer patch package in Windows Server 2003 or in Windows XP: "Error 1718. File was rejected by digital signature policy"
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ορολογία ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
824684Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερώσεων λογισμικού της Microsoft
Σημείωση Αυτό είναι ένα άρθρο «ΤΑΧΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ» που δημιουργήθηκε απευθείας από τον οργανισμό υποστήριξης της Microsoft. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο, παρέχονται ως απόκριση σε θέματα που προκύπτουν. Ως αποτέλεσμα της ταχύτητας διάθεσής του, το υλικό ενδέχεται να έχει τυπογραφικά λάθη και να αναθεωρηθεί ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση. Ανατρέξτε στους Όρους χρήσης για άλλα ζητήματα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 961502 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft System Center Data Protection Manager 2007
Λέξεις-κλειδιά: 
atdownload kbsurveynew kbbug kbfix kbmt KB961502 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:961502

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com