ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: προγράμματα-πελάτες Web ενδέχεται να έχουν διάφορα προβλήματα κατά την πρόσβαση σε μια τοποθεσία Web με ενεργοποιημένο το ASP.NET AJAX 2.0

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 961864 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν επισκέπτεστε μια τοποθεσία Web με δυνατότητα Microsoft ASP.NET 2.0 AJAX, οι υπολογιστές-πελάτες του Web όπως το Windows Internet Explorer μπορεί να έχει πολλά προβλήματα. Για παράδειγμα, η διαδικασία ενδέχεται να τερματιστεί απροσδόκητα ή ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους δέσμης ενεργειών:
Microsoft JScript σφάλμα χρόνου εκτέλεσης: '.async __pendingCallbacks [...]' είναι null ή όχι ένα αντικείμενο
Αυτό το ζήτημα προκύπτει πιο συχνά όταν καλέσετε πολλαπλές επιστροφές κλήσης στοWebForm_CallbackCompleteη συνάρτηση ταυτόχρονα. Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται ιδιαίτερα μία από τις επιστροφές κλήσης που εκτελείται κατά την εμφανίζει ένα αποκλειστικό παράθυρο διαλόγου, όπως μια προειδοποίηση παραθύρου διαλόγου ή ένα μήνυμα σφάλματος.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση


Πληροφορίες αντικατάστασης επείγουσας επιδιόρθωσης

Η επείγουσα επιδιόρθωση που αντιστοιχεί σε KB961864 έχει αντικατασταθεί με την επείγουσα επιδιόρθωση KB981201, το οποίο περιέχει όλες τις ενημερώσεις κώδικα που περιλαμβάνονταν προηγουμένως στο KB961864.  Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την επείγουσα επιδιόρθωση KB981201 για να διορθώσετε τα ζητήματα που περιγράφονται στο KB961864.Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
981201Μια επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για το ASP.NET 2.0 που ενεργοποιεί την υποστήριξη για εκτεταμένη προστασία

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα που αφορά τα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Ενδέχεται να εμφανιστεί το μήνυμα λάθους δέσμης ενεργειών, επειδή χρησιμοποιείτε τοiκαθολική μεταβλητή στη λειτουργία επιστροφής κλήσης. Σε αυτήν την περίπτωση, ελέγξτε αν έχετε εγκατεστημένο το .NET Framework 3.5 SP1 ή να το SP2 του .NET Framework 2.0. Σε αντίθετη περίπτωση, κάντε λήψη και στη συνέχεια να εγκαταστήσετε το service pack από μία από τις ακόλουθες τοποθεσίες της Microsoft στο Web:
Microsoft .NET Framework 2.0 Service Pack 2
http://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=5b2c0358-915b-4eb5-9b1d-10e506da9d0f&displaylang=en
Το Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1 του
http://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=ab99342f-5d1a-413d-8319-81da479ab0d7&displaylang=en
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ορολογία ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
824684Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται στην περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 961864 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2010 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft ASP.NET 2.0
  • Microsoft .NET Framework 2.0
  • Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhotfixserver kbexpertiseadvanced kbqfe kbsurveynew kbmt KB961864 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:961864

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com