ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: αντιμετωπίζουν πολύ χαμηλές επιδόσεις σε αρχική αίτηση σε μια τοποθεσία Web του ASP.NET μετά την αλλαγή στο φάκελο App_Code, στο φάκελο bin ή το αρχείο Global.asax

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 961884 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Αφού αλλάξετε το φάκελο App_Code, θέση αποθήκης από το φάκελο ή το αρχείο Global.asax σε μια εφαρμογή Web του Microsoft ASP.NET, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε πολύ χαμηλές επιδόσεις σε αρχική αίτηση για την τοποθεσία Web.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή μετά την αλλαγή στο φάκελο App_Code, στο φάκελο bin ή το αρχείο Global.asax, όλα τα στοιχεία θα είναι recompiled. Εάν η εφαρμογή είναι πολύ μεγάλο, η μεταγλώττιση μπορεί να διαρκέσει πολλή ώρα. Επομένως, οι υπολογιστές-πελάτες Web θα αργεί να φορτωθεί ιστοσελίδες στην αρχική αίτηση για την τοποθεσία Web.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες αντικατάστασης επείγουσας επιδιόρθωσης

Η επείγουσα επιδιόρθωση που αντιστοιχεί σε KB961884 έχει αντικατασταθεί με την επείγουσα επιδιόρθωση KB981201, το οποίο περιέχει όλες τις ενημερώσεις κώδικα που περιλαμβάνονταν προηγουμένως στο KB961884.  Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την επείγουσα επιδιόρθωση KB981201 για να διορθώσετε τα ζητήματα που περιγράφονται στο KB961884.Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
981201Μια επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για το ASP.NET 2.0 που ενεργοποιεί την υποστήριξη για εκτεταμένη προστασία

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα που αφορά τα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ASP.NET μεταγλωττίσεων, επισκεφθείτε τις ακόλουθες τοποθεσίες της Microsoft Developer Network (MSDN) στο Web:
http://MSDN.Microsoft.com/en-us/library/ms178466.aspx
http://MSDN.Microsoft.com/en-us/library/ms366723.aspx
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το στοιχείο μεταγλώττισης configure στις ρυθμίσεις του ASP.NET, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία MSDN στο Web:
http://MSDN.Microsoft.com/en-us/library/s10awwz0.aspx

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 961884 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2010 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft ASP.NET 2.0
  • Microsoft .NET Framework 2.0
  • Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhotfixserver kbexpertiseadvanced kbqfe kbsurveynew kbmt KB961884 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:961884

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com