Αρχεία TIF TIFF και MDI δεν συσχετίζονται πια με το Microsoft Office Document Imaging (MODI) μετά την εγκατάσταση του Office 2003 Service Pack 3 ή συγκεκριμένα ενημερωτικά δελτία ασφαλείας μετά το SP3

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 967055 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Μετά την εγκατάσταση του Office 2003 Service Pack 3 (SP3) ή συγκεκριμένα ενημερωτικά δελτία ασφαλείας μετά το SP3, τα αρχεία TIF TIFF και MDI δεν συσχετίζονται πια με το Microsoft Office Document Imaging (MODI).

Αιτία

Κατά την εφαρμογή του Office 2003 SP3, τα ακόλουθα κλειδιά διαγράφονται σκόπιμα λόγω των αλλαγών ασφαλείας που έγιναν στο Office 2003 SP3. Αργότερα, μπορείτε να συσχετίσετε ξανά τα αρχεία TIF TIFF και MDI στο MODI. Στη συνέχεια, όταν εφαρμόζετε μια ενημερωμένη έκδοση μετά το SP3, αυτά τα τρία κλειδιά διαγράφονται ξανά:
  • HKEY_CLASSES_ROOT\.tif
  • HKEY_CLASSES_ROOT\.TIFF
  • HKEY_CLASSES_ROOT\.MDI
Όταν διαγραφούν αυτά τα κλειδιά, αρχεία TIF TIFF και MDI δεν συσχετίζονται πια με MODI.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Αυτό το ζήτημα επιλύεται στο Word 2003 πακέτο επείγουσας επιδιόρθωσης που κυκλοφόρησε στις 24 Φεβρουαρίου 2009.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πακέτο επειγουσών επιδιορθώσεων, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
967054Περιγραφή του πακέτου επειγουσών επιδιορθώσεων του Word 2003 (Modifileassoc.msp): 24 Φεβρουαρίου 2009
Σημείωση Αυτό το πακέτο επειγουσών επιδιορθώσεων συνταχθεί με τρόπο συσχετίσετε ότι αυτό θα ξανά τα αρχεία TIF TIFF και MDI με MODI μόνο. Εάν είχατε αυτούς τους τύπους αρχείων που σχετίζονται με μια εφαρμογή, εκτός από το MODI, πρέπει να συσχετίσετε ξανά τα με μη αυτόματο τρόπο ή χρησιμοποιώντας το δείγμα δέσμης ενεργειών Visual Basic που τεκμηριώνεται στην ενότητα "Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης" του ακόλουθου άρθρου της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
938813 Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ζητήματα κατά την εκτέλεση του προγράμματος Microsoft Office Document Imaging μετά την εγκατάσταση του Office 2003 Service Pack 3

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συσχέτιση με μη αυτόματο τρόπο τους τύπους αρχείων, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
938813Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ζητήματα κατά την εκτέλεση του προγράμματος Microsoft Office Document Imaging μετά την εγκατάσταση του Office 2003 Service Pack 3
Σημείωση Αυτό είναι ένα άρθρο «ΤΑΧΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ» που δημιουργήθηκε απευθείας από τον οργανισμό υποστήριξης της Microsoft. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο, παρέχονται ως απόκριση σε θέματα που προκύπτουν. Ως αποτέλεσμα της ταχύτητας διάθεσής του, το υλικό ενδέχεται να έχει τυπογραφικά λάθη και να αναθεωρηθεί ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση. Ανατρέξτε στους Όρους χρήσης για άλλα ζητήματα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 967055 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 29 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 6.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office 2003 Service Pack 3
Λέξεις-κλειδιά: 
kbsurveynew kbqfe kbexpertiseinter kbmt KB967055 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:967055

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com