Beschrijving van het pakket Word 2003 (Winword.msp): 24 februari 2009

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 967624 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

Dit artikel beschreven probleem in Microsoft Office Word 2003 dat is opgelost in het hotfix-pakket van 24 februari 2009.

INLEIDING

Probleem met dit hotfix-pakket worden opgelost

Deze hotfix worden de volgende problemen opgelost die niet eerder zijn gedocumenteerd in de Microsoft Knowledge Base-artikel:
  • Word 2003 loopt vast wanneer u een macro meerdere Word-documenten samenvoegen.
  • Nadat u MS08-042 beveiligingsupdate, ziet u een verandering in gedrag wanneer u een document opent vanuit een HTTP-pad wanneer Word 2003 geopend is.

    Voordat u deze beveiligingsupdate installeert, komt het Word 2003-venster waarin het document wordt weergegeven, op de voorgrond. Nadat de update begint het Word 2003-pictogram in de taakbalk van Windows wanneer u een document opent vanuit een HTTP-pad flash. Bovendien wordt het document in Word 2003 weergegeven wanneer u op het pictogram.
  • U kunt een StyleRef-veld toevoegen in de koptekst van een document in Word 2003. Als u een digitale handtekening aan het document toevoegt, wordt het veld StyleRef onjuist weergegeven in de koptekst.

Meer informatie

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop de in dit artikel beschreven probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als u de hotfix downloaden, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix voor die taal beschikbaar.

Vereisten

Er zijn geen vereisten voor het installeren van deze hotfix.

Opnieuw opstarten

U hebt de computer opnieuw opstarten nadat u deze hotfix.

Vervanging van hotfixes

Deze hotfix vervangt geen eerder uitgebrachte hotfix.

Registergegevens

Gebruik een van de hotfixes in dit pakket, hoeft u geen wijzigingen in het register.

Bestandsgegevens

Deze hotfix bevat mogelijk niet alle bestanden die u hebt nodig om een product volledig bijwerken naar de laatste build. Deze hotfix bevat alleen de bestanden die zijn nodig voor het probleem dat in dit artikel wordt vermeld.

De algemene versie van dit hotfix-pakket gebruikt een Microsoft Windows Installer-pakket installeren van het hotfix-pakket. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC) in de volgende tabel. Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt de datum naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.

Informatie over downloaden
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
Office2003-kb967624-glb.exe11.0.8300.05,880,20018 Februari 200900: 44x 86
Microsoft Windows Installer MSP-bestandsinformatie
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
Winword.mspNiet van toepassing7,673,34417 Februari 200908: 45Niet van toepassing
Informatie over hotfixes
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
Winword.exe11.0.8300.012,314,44015 Februari 200923: 19x 86

Referenties

Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over terminologie voor software-update:
824684Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om software-updates voor Microsoft te beschrijven
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 967624 - Laatste beoordeling: zaterdag 19 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Office Word 2003
Trefwoorden: 
kbsurveynew kbexpertiseinter kbqfe kbHotfixRollup kbautohotfix kbmt KB967624 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:967624

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com