Εμφανίζεται το μήνυμα λάθους "Σφάλμα-2147024873" όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε 2 Studio παράσταση ή Expression Web 2.0

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 967727 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε το Microsoft Expression Web 2.0 ή 2 Studio έκφραση της Microsoft, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Σφάλμα-2147024873
Στη συνέχεια, τερματίζεται η εγκατάσταση και το πρόγραμμα δεν εγκαθίσταται.

Αιτία

Expression Web κάνει κοινή χρήση αρχείων με το σύστημα Microsoft 2007 Office και ένα ή περισσότερα από τα αρχεία συστήματος του Office 2007 είναι αναγνώσιμα ή έχει καταστραφεί.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

  1. Βεβαιωθείτε ότι εμφανίζονται τα κρυφά αρχεία και φακέλους. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
    • Για τα Windows XP: Άνοιγμα Ο υπολογιστής μου, κάντε κλικ στο κουμπί Εργαλεία, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογές φακέλων. Κάντε κλικ στην επιλογή του Προβολή καρτέλα και στη συνέχεια κάντε κλικ για να επιλέξετε το Εμφάνιση κρυφά αρχεία και φάκελοι πλαίσιο ελέγχου.
    • Για τα Windows Vista: Κλικ Έναρξη, και κατόπιν πληκτρολογήστε στο πλαίσιο "Αναζήτηση", Επιλογές φακέλων. . Κάντε κλικ στην επιλογή του Προβολή καρτέλα και στη συνέχεια κάντε κλικ για να επιλέξετε το Εμφάνιση κρυφά αρχεία και φάκελοι πλαίσιο ελέγχου.
  2. Μεταβείτε στη μονάδα δίσκου c και στη συνέχεια εντοπίστε ένα φάκελο που ονομάζεται MSOCache. Μετονομάσετε αυτόν το φάκελο για να MSOCache_Old
  3. Κάνετε επιδιόρθωση του Office 2007. Για να το κάνετε αυτό, τοποθετήστε το δίσκο εγκατάστασης για το σύστημα Office 2007 στη μονάδα δίσκου και στη συνέχεια εκτελέστε το πρόγραμμα εγκατάστασης εάν το πρόγραμμα Εγκατάστασης δεν αυτόματης εκτέλεσης. Εμφανίζεται ένα πλαίσιο διαλόγου που σας ρωτά αν θέλετε να επιδιορθώσετε, να επανεγκαταστήσετε ή να καταργήσετε το πρόγραμμα. Ενεργοποιήστε την επιλογή επιδιόρθωσης.
  4. Όταν ολοκληρωθεί η επιδιόρθωση του συστήματος Office 2007, τοποθετήστε το δίσκο Expression Web στη μονάδα και εκτελέστε πάλι την εγκατάσταση Web έκφραση.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 967727 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Expression Studio 2
  • Microsoft Expression Web 2
Λέξεις-κλειδιά: 
kbnomt kbrapidpub kbmt KB967727 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 967727

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com