Beschrijving van de update Office Communicator 2007 R2 Phone Edition: April 2009

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 967820
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

In dit artikel de Office Communicator 2007 R2 Phone Edition problemen beschreven die worden opgelost in de update van Office Communicator 2007 R2 Phone Edition van April 2009.

INLEIDING

Problemen die met dit updatepakket worden opgelost

Deze update corrigeert de volgende problemen.
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
ProbleemFIX
Deze wijziging is van toepassing als een logboekvermelding oproep voor een aanroep van iemand die een contactpersoon gemaakt in de ondertekende gebruiker Outlook-contactpersonenlijst, de algemene Adreslijst of de contactpersonenlijst OCS. Bel voor dat logboek, een pictogram wordt aangegeven welk apparaat (werk, thuis, mobiel, of Communicator-gesprek) werd gebruikt voor het gesprek. Dit maakt de gebruiker belt de externe partij terug via het gesprekkenlogboek de vermelding "Call"-functie.De oproep logboek slaat nu het nummer dat is gebruikt voor het gesprek.
Dit pakket biedt toegankelijkheidsondersteuning van slechtziend gebruikers. Hoog Contrast kleurenschema kunnen leesbaarheid verhogen door hoger contrast kleur combinaties op het scherm. Deze wijziging kan gebruiker werken de telefoon in de modus Hoog contrast.We hebben nu de instelling voor Hoog Contrast opgenomen. U kunt deze instelling inschakelen deInstellingenmenu.
Dit pakket kunt toegankelijkheidsondersteuning gehoord of spraak visueel gehandicapte gebruikers. Deze release voordat de gebruiker kan geen verbinding maken een telefoonapparaat typewriter in de headset-poort op de achterkant van de telefoon en de instelling inschakelen zodat ze kunnen communiceren met een externe partij telefonie tekst ondersteunt.EEN TTY-instelling op deInstellingenmenu is toegevoegd aan de gebruiker verbinding maken met een TTY-apparaat op de telefoon.
Dit pakket kunt de weergave van het telefoonnummer van de gebruiker op het hoofdscherm.Met Deze wijziging het weergegeven voor de gebruiker, zoals opgegeven in de directory corporate altijd weergegeven boven aan de weergave.

Meer informatie

Gegevens bijwerken

De volgende bestand is gedownload van het Microsoft Downloadcentrum Center:

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Downloaden
Downloaden het pakket UCUpdates.exe nu.

Releasedatum: April 2009

Voor meer informatie over het downloaden van Microsoft support-bestanden, klikt u op het volgende artikelnummer artikel in de Microsoft Knowledge Base:
119591Microsoft-ondersteuningsbestanden via online services downloaden
Microsoft heeft dit bestand op virussen. Microsoft gebruikt de meest huidige software voor virusdetectie die beschikbaar op de datum was dat het bestand is geboekt. Het bestand is opgeslagen op beveiligde servers die voorkomen onbevoegde wijzigingen aan het bestand.

Vereisten

Er zijn geen vereisten voor Deze update installeert.

Opnieuw opstarten

U doet niet zijn de computer opnieuw opstarten nadat u deze update toepast.

Registergegevens

Gebruik een van de updates in Dit pakket hebt u niet om wijzigingen in de het register.

Bestandsgegevens

Deze update bevat een afbeelding voor apparaten waarop Communicator 2007 Phone Edition R2. Deze afbeelding is versie 6907.31.

Referenties

Voor meer informatie over terminologie voor software-update, klikt u op het volgende artikel, zodat de artikel in de Microsoft Knowledge Base:
824684Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om software-updates voor Microsoft te beschrijven

Eigenschappen

Artikel ID: 967820 - Laatste beoordeling: zaterdag 19 maart 2011 - Wijziging: 2.0
Trefwoorden: 
kbsurveynew kbexpertiseinter kbqfe kbhotfixrollup kbautohotfix kbHotfixServer kbmt KB967820 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:967820

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com