Problemen en oplossingen met de UPS-Service

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 96788
Dit artikel is gearchiveerd. Het wordt aangeboden in de huidige vorm en wordt niet meer bijgewerkt.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

Dit artikel bevat een overzicht van de moeilijkheden en onverwachte exemplaren in de UPS-service opgelost aan de Product Support Services gebruiken in de afgelopen 15 maanden.

Meer informatie

Werkstations ontvangen UPS berichten niet

Om een werkstation een bericht ontvangen van een server-UPS de service moet daadwerkelijk worden met behulp van een bron op de server en worden messaging service uitgevoerd.

UPS stopt na een herconfiguratie van Server

Als u speciale instellingen moeten worden gemaakt met de UPS-vermelding in CONFIG.SYS (zoals de "/ poort: com_" deel van de lijn "DEVICE = C: \<lanman>\DRIVERS\UPSDRV.OS2 ') en vervolgens moeten worden gecontroleerd Nadat het installatieprogramma van LAN Manager. Setup stelt enkele niet-standaard items terug naar de standaardwaarden bij het opslaan van de configuratiebestanden. Dit kan leiden tot een eerder werkende Noodvoeding Als een COM-poort dan COM1 is opgegeven op de UPS werkt niet vermelding in CONFIG.SYS. </lanman>

UPS-Service fouten of problemen met COM-poort

Conflicten tussen hardware die wordt gebruikt door de UPS-service en andere onderbreken apparaten kunnen zichzelf op verschillende manieren manifest. Probeert te delen de COM-poort mogelijk een fout 'Ongeldig apparaat' als resultaat. De UPS-service zelf kan niet worden gestart. Een fout plaats NET kan worden geretourneerd, die aangeeft dat het stuurprogramma kan niet worden geopend of onjuist is geconfigureerd.

Als de volgorde van de stuurprogramma's in CONFIG.SYS onjuist is, kan ook worden veroorzaakt door een hardwareconflict soortgelijke symptomen (COM-poort niet Er bestaan wanneer dat echt gebeurt). Zie bijlage b van de "installatie en Configuration Guide' voor meer informatie op de laadvolgorde.

Als een apparaat"Fout bij openen' voor het UPS-stuurprogramma wordt gemeld, kan het zijn beschadigd. Vouw het stuurprogramma van de installatie-cd en vervangen het bestand te testen.

Ongeldige parameters in de sectie [UPS] van LANMAN.INI, kunnen de UPS-service wordt gestart.

Gemelde problemen met een IBM dual asynchrone kamer waar hetzij de UPS-service op een andere poort dan COM1 gebruikt, voorkomt u dat de gebruik van COM3 (wanneer de Noodvoeding aangesloten op COM2 is) werkt niet bij alle (UPS op COM3).

Geen indicatie van de noodvoeding die op de Server

Dit is normaal gedrag. Tijdens het afsluiten worden drie berichten weergegeven: NET5150, NET 5152 en NET 5153 (als de stroomtoevoer is hersteld voordat afsluiten, een NET 5151 worden verzonden). Na het laatste bericht de server scherm als resultaat gegeven die werd weergegeven voordat een stroomstoring. Nee Verder krijgt visuele melding wordt afgesloten. Als op een OS/2 opdrachtprompt, wordt nog steeds kunt typen op die regel; echter, wanneer u op ENTER drukt, kunnen geen verdere acties worden genomen. Zodra de stroom is herstelde de server automatisch opnieuw wordt opgestart.

In één sessie afsluiten van de computer instabiel met zonder aanwijsbare reden hebben het gebruik van een onafgeschermde UPS-kabel is opgespoord.

Auto-shutdown bij opstarten

Een verschil tussen het signaal polariteit instellingen ('voltlevels' in LANMAN.INI) voor de UPS-service en wat de UPS daadwerkelijk levert kunnen de server afsluiten bij het opstarten en ononderbroken cyclus door het proces opnieuw.

Beschadiging van gegevens op de noodvoeding

Als de UPS-service wordt uitgevoerd op een server als er geen Noodvoeding is aangesloten, een stroomuitval kan initiëren geprobeerd netjes afgesloten gedetecteerd en beschadigde bestanden.

Eigenschappen

Artikel ID: 96788 - Laatste beoordeling: donderdag 27 februari 2014 - Wijziging: 4.0
Trefwoorden: 
kbnosurvey kbarchive kbmt KB96788 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 96788

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com