Cikk azonosítója: 968089 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A jelenség

Amikor megkísérel megtekinteni egy biztonságos webhelyet a Microsoft Internet Explorer 8 böngészőben, a webhely nem érhető el.

Megjegyzés: A biztonságos webhelyeket általában egy, a https:// protokollt tartalmazó URL-címmel lehet elérni.

A megoldás

Az Internet Explorer kompatibilitási nézetének engedélyezése

Lehetséges, hogy a webhely nem teljes mértékben kompatibilis az Internet Explorer 8 böngészővel, és ezért nem jelenik meg helyesen. A probléma megoldásához próbálkozhat azzal, hogy az adott webhelyhez engedélyezi a kompatibilitási nézetet.

1. módszer: A kompatibilitási nézet engedélyezése egy adott webhelyhez

Ha a kompatibilitási nézetet egyetlen helytelenül megjelenő vagy nem megfelelően működő webhelyhez szeretné engedélyezni, kövesse az alábbi lépéseket:
 1. Kattintson a Start
  A kép összecsukásaA kép kibontása
  Start gomb
  gombra, majd az Internet Explorer parancsra.
 2. Írja be annak a webhelynek a címét, amelynek a megjelenítésével vagy működésével kapcsolatban problémát tapasztalt, majd nyomja le az ENTER billentyűt.
 3. Kattintson a címsortól jobbra található Kompatibilitási nézet ikonra.
  Megjegyzés: A kompatibilitási nézetre nincs szükség, illetve annak parancsai nem érhetők el, ha a webhelyet az Internet Explorer korábbi verzióival való megtekintésre tervezték.
 4. A kompatibilitási nézet engedélyezése után a webhely automatikusan frissül, és megjelenhet egy arról tájékoztató üzenet, hogy a webhely kompatibilitási nézetben fut.
Ha a módszer eredményes volt

Ha a webhely helyesen jelenik meg és megfelelően működik, akkor nincs szükség további műveletre. Lehetséges ugyanakkor, hogy minden olyan webhely esetén meg kell ismételnie az eljárást, amellyel kapcsolatban ezt a problémát tapasztalta. Ha az összes webhelyre vonatkozóan végre szeretné hajtani ezt a műveletet, ugorjon a 2. módszerhez.

Megjegyzés: Amikor ezzel a módszerrel kísérel meg megoldani egy webhely megjelenítésével kapcsolatos problémát, az Internet Explorer az adott webhelyhez menti a kompatibilitási nézet beállítását. Ennek köszönhetően minden alkalommal, amikor erre a webhelyre látogat, a program a kompatibilitási nézetet fogja használni. Ha le szeretné állítani egy webhely kompatibilitási nézetben való futását, a webhely megtekintésekor kattintson a Kompatibilitási nézet ikonra.

Megjegyzés: Anélkül is hozzáadhat vagy eltávolíthat adott webhelyeket a kompatibilitási nézetből, hogy ténylegesen meglátogatná az egyes webhelyeket. Ehhez kattintson az Eszközök menü Kompatibilitási nézet beállításai parancsára. Ebben az ablakban hozzáadhatja vagy eltávolíthatja a kívánt webhelyeket.

Ha a módszer eredménytelen
Ha a webhely még most is helytelenül jelenik meg vagy nem működik megfelelően, akkor a probléma oka máshol keresendő. Próbálkozzon a többi módszerrel.

2. módszer: A kompatibilitási nézet engedélyezése az összes webhelyhez

Tételezzük fel a következőket: Az Ön által gyakran felkeresett webhelyek többsége helytelenül jelenik meg, vagy nem működik megfelelően. E webhelyek némelyikén végrehajtotta az 1. módszer lépéseit, és az eljárás eredményesnek bizonyult. Ebben az esetben célszerű lehet a kompatibilitási nézetet az összes webhelyre vonatkozóan engedélyezni. Ehhez hajtsa végre az alábbi lépéseket:
 1. Kattintson a Start
  A kép összecsukásaA kép kibontása
  Start gomb
  gombra, majd az Internet Explorer parancsra.
 2. Kattintson az Eszközök menü Kompatibilitási nézet beállításai parancsára.
  Megjegyzés: Ha a Kompatibilitási nézet beállításai parancs nem használható, lehetséges, hogy a hálózati rendszergazda egy csoportházirend-beállítással konfigurálta a beállítást. Ez esetben kérje a rendszergazda vagy a technikai tanácsadó szakemberek segítségét.
 3. Jelölje be a Minden webhely megjelenítése kompatibilitási nézetben jelölőnégyzetet, majd kattintson a Bezárás gombra.
 4. A korábban helytelenül megjelenő vagy nem megfelelően működő webhelyekre látogatva ellenőrizze, hogy megoldódott-e a probléma.

Böngészési előzmények törlése

Lehetséges, hogy a weblap megtekintésekor az Internet Explorer régi információkat használ. A böngészési előzmények törlésével ellenőrizze, hogy ez megoldja-e a problémát. Végrehajtandó lépések:
 1. Kattintson a Start
  A kép összecsukásaA kép kibontása
  Start gomb
  gombra, majd az Internet Explorer parancsra.
 2. Kattintson az Eszközök menü Böngészési előzmények törlése parancsára.
 3. Az Előzmények törlése párbeszédpanelen kattintson Az összes törlése gombra.
 4. Jelölje be a Továbbá a bővítmények által tárolt beállítások és fájlok törlése jelölőnégyzetet, majd kattintson az OK gombra.
 5. A weblap ismételt megtekintésével ellenőrizze, hogy az megfelelően működik-e.
Ha a weblap megfelelően működik, nem kell tovább olvasnia a jelen cikket. Ha a weblap nem működik megfelelően, próbálkozzon a következő módszerrel.

Az Internet Explorer futtatása bővítmények nélküli üzemmódban

Habár a böngésző bővítményei fokozhatják az internetes élményt, néhány esetben ütközhetnek a számítógépen található más szoftverekkel. Az Internet Explorer böngészőt bővítmények nélkül indítva ellenőrizze, hogy ez megoldódja-e a problémát. Végrehajtandó lépések:
 1. Kattintson a Start
  A kép összecsukásaA kép kibontása
  Start gomb
  gombra, majd az Internet Explorer parancsra.
 2. Kattintson az Internet Explorer (bővítmények nélkül) hivatkozásra. Az Internet Explorer ekkor bővítmények, eszköztárak és beépülő modulok nélkül nyílik meg.
 3. A weblap ismételt megtekintésével ellenőrizze, hogy az megfelelően működik-e.
Ha az összes bővítmény letiltása megoldja a problémát, célszerű lehet a Bővítménykezelő segítségével az összes bővítményt letiltani, majd csak azokat a bővítményeket engedélyezni, amelyekre éppen szükség van. Ezzel a módszerrel megállapítható, hogy melyik bővítmény okozza a problémát.
 1. Kattintson a Start
  A kép összecsukásaA kép kibontása
  Start gomb
  gombra, majd az Internet Explorer parancsra.
 2. Kattintson az Eszközök menü Internetbeállítások parancsára.
 3. Kattintson a Programok fülre, majd a Bővítmények kezelése gombra.
 4. Kattintson egy bővítményre a Név listában, majd jelölje be a Tiltás választógombot.
 5. A weblap ismételt megtekintésével ellenőrizze, hogy az megfelelően működik-e.
 6. Ha a weblap most helyesen működik, az azt jelenti, hogy az adott bővítmény okozta a problémát. Ha továbbra sem tudja megtekinteni a weblapot, az azt jelenti hogy nem a szóban forgó bővítmény okozza a problémát, ezért újra engedélyezheti azt.
 7. Ismételje a 4–6. lépéseket mindaddig, amíg nem azonosítja a problémát okozó bővítményt. A hibát okozó bővítmény letiltása után nem kell tovább olvasnia a jelen cikket.
Ha egyik bővítmény letiltása sem oldja meg a problémát, próbálkozzon a következő módszerrel.

Az Internet Explorer beállításainak visszaállítása

Próbálkozzon az Internet Explorer beállításainak visszaállításával. Ezzel eltávolítja az Internet Explorer telepítése óta végrehajtott összes módosítást, a kedvencek és a hírcsatornák ugyanakkor megmaradnak. Végrehajtandó lépések:
 1. Zárja be az összes Internet Explorer- és Windows Intéző-ablakot.
 2. Kattintson a Start
  A kép összecsukásaA kép kibontása
  Start gomb
  gombra, majd az Internet Explorer parancsra.
 3. Kattintson az Eszközök menü Internetbeállítások parancsára.
 4. Kattintson a Speciális fülre, majd az Alaphelyzet gombra.
 5. Az Internet Explorer beállításainak alaphelyzetbe állítása párbeszédpanelen kattintson az Alaphelyzetbe gombra.
 6. Amikor az Internet Explorer végez az alapértelmezett beállítások visszaállításával, kattintson a Bezárás gombra, majd kattintson kétszer az OK gombra.
 7. A módosítások érvénybe léptetéséhez zárja be, majd nyissa meg újra az Internet Explorer böngészőt.
 8. A weblap ismételt megtekintésével ellenőrizze, hogy az megfelelően működik-e.
Ha a weblap megfelelően működik, nem kell tovább olvasnia a jelen cikket. Ha a weblap nem működik megfelelően, próbálkozzon a következő módszerrel.

Rendszer-visszaállítás végrehajtása

 1. Kattintson a Start
  A kép összecsukásaA kép kibontása
  Start gomb
  gombra, majd a Minden program pontra.
 2. Kattintson a Kellékek csoport Rendszereszközök menüpontjára.
 3. Válassza a Rendszer-visszaállítás lehetőséget. Ha a rendszer rendszergazdai jelszót vagy megerősítést kér, írja be a jelszót vagy erősítse meg a műveletet.
 4. A weblap ismételt megtekintésével ellenőrizze, hogy az megfelelően működik-e.
Ha a weblap megfelelően működik, nem kell tovább olvasnia a jelen cikket. Ha a weblap működésével kapcsolatban továbbra is problémákat tapasztal, olvassa el a további információkat tartalmazó részt.

További tudnivalókért olvassa el a rendszer-visszaállítással kapcsolatos gyakori kérdéseket tartalmazó dokumentumot.

További információ

A kezdő és a középszintű felhasználók az interaktív súgó segítségével oldhatják meg a hasonló problémákat és helyzeteket. Az Internet Explorer 8 terméktámogatási szolgálatát is célszerű lehet felkeresni.

A Microsoft Tudásbázis kapcsolódó cikke haladó felhasználók számára:
949787 Fontos tudnivalók a Windows Internet Explorer 8 böngészőről (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 968089 - Utolsó ellenőrzés: 2009. május 14. - Verziószám: 2.2
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Windows Internet Explorer 8
Kulcsszavak: 
kbhowto kbprb kbsurveynew KB968089
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com