Foutbericht wanneer u een netwerkstation van een DFS-share toewijzen via een andere gebruikersnaam dan gebruikt voor aanmelding bij Windows Vista: 'de opgegeven aanmeldingssessie bestaat niet. Dit kan al beëindigd."

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 968264 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

U aanmelden bij uw computer Windows Vista met behulp van uw reguliere domeinaccount. Wanneer andere referenties toewijzen aan een share DFS (Distributed File System) gebruikt, wordt het volgende foutbericht:
ERROR_NO_SUCH_LOGON_SESSION winerror. De opgegeven aanmeldingssessie bestaat niet. Dit kan al beëindigd.

Oorzaak

Dit probleem treedt op wanneer de "geen opslag van referenties toestaan of.NET-paspoorten voor netwerkverificatie"netwerk-beleid is ingeschakeld.

Workaround

Dit probleem omzeilen als volgt:
  1. Klik op de Server ManagementStart, klik opUitvoeren, typgpedit.msc, en klik vervolgens opOK.
  2. Vouw onder ComputerconfiguratieWindows-instellingen, vouwBeveiligingsinstellingen, vouwLokaal beleid, en klik opBeveiligingsopties.
  3. In deBeleiddeelvenster met de rechtermuisknop opNetwerktoegang: opslag van referenties niet toestaan of.NET-paspoorten voor netwerkverificatie, klik op Eigenschappen, klik opUitgeschakeld, en klik vervolgens opOK.

Status

Dit gedrag is inherent.

Eigenschappen

Artikel ID: 968264 - Laatste beoordeling: dinsdag 27 september 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
  • Windows Vista Enterprise
  • Windows Vista Service Pack 1
  • Windows Vista Service Pack 2
Trefwoorden: 
kbsurveynew kbprb kbmt KB968264 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:968264

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com