Outlook 2007: PST- en OST-bestanden mogelijk 20% groter na 24 februari 2009 cumulatieve Update

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 968413 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen
Bron:Ondersteuning van Microsoft

SNELLE PUBLICATIE

SNELLE PUBLICATIE ARTIKELEN RECHTSTREEKS VAN INFORMATIE BINNEN DE ORGANISATIE VAN MICROSOFT SUPPORT BIEDEN. DE HIERIN VERVATTE INFORMATIE IS GEMAAKT IN REACTIE OPKOMENDE OF UNIEKE ONDERWERPEN OF BESTEMD AANVULLING ANDERE KNOWLEDGE BASE INFORMATIE.

SymptoomBelangrijkDit artikel bevat informatie over het wijzigen van het register. Controleer of de back-up van het register voordat u het wijzigt. Zorg ervoor dat u hoe u het register kunt herstellen weet als er een probleem optreedt. Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over back-up, terugzetten en het register wijzigen:

322756Back-up en terugzetten van het register in Windows XP en Windows Vista

 

 Nadat u de cumulatieve update van 24 februari 2009 voor Outlook 2007 ziet u de grootte van uw OST en PST-bestanden met 20% toenemen.

OorzaakDe 24 februari 2009 cumulatieve update voor Outlook 2007 bevat wijzigingen algemene lezen en schrijven van kenmerken van het bestand.pst/.ost, zodat minder wordt geëist van de vaste schijf algemene bewerkingen uitvoeren in Outlook. Het bestand afboeken proces is bijvoorbeeld geoptimaliseerd zodat efficiënter met het besturingssysteem samenwerkt en caches schijf schrijven. Er is een wijziging in de manier waarop de nieuwe gegevens worden weggeschreven naar het.pst/.ost zodat de gegevens veel dichter bij elkaar op de fysieke schijf opgeslagen. Het resultaat is minder fysieke werk uit het station, waardoor tijd dezelfde hoeveelheid gegevens schrijven naar het station versnellen. Een neveneffect van deze gegevens schrijven algoritme is echter.pst/.ost-bestanden is ongeveer 20% groter dan voordat u de cumulatieve update van 24 februari 2009.

ResolutieWaarschuwingEr kunnen ernstige problemen optreden als u het register foutief wijzigt met de Register-Editor of met een andere methode. Deze problemen mogelijk het besturingssysteem opnieuw te installeren. Microsoft kan niet garanderen dat deze problemen kunnen worden opgelost. Wijzig het register voor uw eigen risico.Als u niet wilt dat bestanden.pst/.ost gebruik van dit nieuwe proces kunt u de functie uitschakelen door de volgende registergegevens toevoegen aan de Outlook-client:

Sleutel: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\12.0\Outlook\PST
DWORD: PreferCompactness
Waarden: 0 (standaardinstelling) = nieuwe gedrag
1 = dit nieuwe gedrag uitschakelen

Meer informatieVoor meer informatie op 24 februari 2009 cumulatieve Update voor Outlook 2007, Raadpleeg de volgende artikelen in de Microsoft Knowledge Base:

961752 Beschrijving van het hotfix-pakket van Outlook 2007 (Outlook.msp): 24 februari 2009

http://support.Microsoft.com/default.aspx?scid=KB;EN-US; 961752

968009 Verbeteringen in de cumulatieve februari 2009 outlook 2007 bijwerken

http://support.Microsoft.com/default.aspx?scid=KB;EN-US; 968009

DISCLAIMER

MICROSOFT EN/OF HAAR LEVERANCIERS DOEN GEEN VERKLARINGEN OF GARANTIES OVER DE GESCHIKTHEID, BETROUWBAARHEID OF JUISTHEID VAN DE GEGEVENS OPGENOMEN IN DE DOCUMENTEN EN BIJBEHORENDE GRAFISCHE AFBEELDINGEN OP DEZE WEBSITE (DE "MATERIALEN") VOOR ELK DOEL BEKENDGEMAAKT. DE MATERIALEN KUNNEN TECHNISCHE ONNAUWKEURIGHEDEN OF TYPOGRAFISCHE FOUTEN BEVATTEN EN KUNNEN OP ELK MOMENT ZONDER KENNISGEVING WORDEN GEWIJZIGD.

VOOR ZOVER TOEGESTAAN DOOR TOEPASSELIJK RECHT, MICROSOFT EN/OF HAAR LEVERANCIERS WIJZEN EN UITSLUITEN VAN ALLE VERKLARINGEN, GARANTIES EN VOORWAARDEN OF EXPRESS, IMPLICIET OF WETTELIJK ZIJN, INCLUSIEF MAAR NIET BEPERKT TOT VERKLARINGEN, GARANTIES OF VOORWAARDEN VAN TITEL, NIET INBREUK, TOEREIKENDE VOORWAARDE OF KWALITEITVERKOOPBAARHEID EN GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL MET BETREKKING TOT DE MATERIALEN.
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 968413 - Laatste beoordeling: zaterdag 19 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Office Outlook 2007
Trefwoorden: 
kbnomt kbrapidpub kbmt KB968413 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:968413

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com