Μια διαχειριζόμενη εφαρμογή έχει ένα μεγάλο αριθμό δεικτών χειρισμού νημάτων και των δεικτών χειρισμού συμβάντων του Microsoft.NET Framework 2.0

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 968760 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Μια διαχειριζόμενη εφαρμογή έχει ένα μεγάλο αριθμό δεικτών χειρισμού νημάτων και των δεικτών χειρισμού συμβάντων. Αυτό το ζήτημα προκύπτει, εάν η εφαρμογή δημιουργεί και εκδίδει πολλά νήματα διαχειριζόμενη, αλλά η εφαρμογή δεν δημιουργεί επαρκή πίεση μνήμης για την ενεργοποίηση της συλλογής απορριφθέντων στοιχείων του Microsoft .NET Framework 2.0, πολύ συχνά.

Για παράδειγμα, ενδέχεται να παρουσιαστεί αυτό το ζήτημα στο Microsoft System Center λειτουργίες διαχείρισης 2007 σε έναν υπολογιστή που ενεργεί ως διακομιστής διαχείρισης ή ως παράγοντα. Οι διεργασίες που έχουν επηρεαστεί μπορεί να τη διαδικασία Monitoringhost.exe ή η διαδικασία HealthService.exe.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή το δείκτη χειρισμού συμβάντων που σχετίζονται με διαχειριζόμενο νήματα είναι μόνο όταν κυκλοφορήσει το εκτελέσεις finalizer.

ΣημείωσηΑυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση αλλάζει κοινού χρόνου εκτέλεσης γλώσσας (CLR), έτσι ώστε το CLR εκτελεί το finalizer όταν ολοκληρωθεί μια διαχειριζόμενη νήμα.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες αντικατάστασης επείγουσας επιδιόρθωσης

Η επείγουσα επιδιόρθωση που αντιστοιχεί σε KB968760 έχει αντικατασταθεί με την επείγουσα επιδιόρθωση KB981574, το οποίο περιέχει όλες τις ενημερώσεις κώδικα που περιλαμβάνονταν προηγουμένως στο KB968760. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την επείγουσα επιδιόρθωση KB981574 για να διορθώσετε τα ζητήματα που περιγράφονται στο KB968760.Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
981574Η οθόνη εκκίνησης παραμένει ανοιχτή περισσότερο από ό, τι συνήθως, όταν προσπαθείτε να ξεκινήσετε το Excel σε έναν υπολογιστή που έχει εγκατεστημένο το .NET Framework 3.5 SP1

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα που αφορά τα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία v3.42, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://TechNet.Microsoft.com/en-us/Sysinternals/bb896655.aspx
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ορολογία ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
824684Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται στην περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 968760 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2010 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft .NET Framework 2.0 Service Pack 2
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbexpertiseinter kbsurveynew kbbug kbfix kbqfe kbmt KB968760 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:968760

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com