Οι ρυθμίσεις του ’ξονα γραφήματος μπορεί να είναι λανθασμένες εάν και οι δύο άξονες είναι απενεργοποιημένοι και οι ρυθμίσεις άξονα είναι αυτόματες στο Excel 2007

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 968767 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Σε έναν υπολογιστή που διαθέτει την οικογένεια προγραμμάτων του 2007 Microsoft Office εγκατεστημένο στο Microsoft Office Excel 2007, το Service Pack 2 των ρυθμίσεων άξονα του γραφήματος μπορεί να είναι λάθος εάν είναι απενεργοποιημένες οι άξονες και οι ρυθμίσεις του άξονα είναι αυτόματη.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 968767 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office Excel 2007
  • Microsoft Office Word 2007
  • Microsoft Office PowerPoint 2007
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kbsurveynew kbprb kbmt KB968767 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:968767

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com