Όταν μετακινείτε έναν από τους προεπιλεγμένους οδηγούς σχεδίασης σε μια διαφάνεια ενός εγγράφου PowerPoint 2007, ο οδηγός σχεδίασης γίνεται αόρατος

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 968776 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Μπορείτε να εφαρμόσετε την οικογένεια προγραμμάτων του Microsoft Office 2007 Service Pack 2 στον υπολογιστή σας. Όταν μετακινείτε ένα από τα προεπιλεγμένα οδηγών σχεδίασης σε μια διαφάνεια από ένα έγγραφο του Microsoft Office PowerPoint 2007, ο οδηγός σχεδίασης γίνεται αόρατο. Εάν η διαφάνεια έχει επανασχεδιαστεί, οι οδηγοί γίνονται ορατές ξανά. Για παράδειγμα, μπορείτε να επισκεφτείτε την επόμενη διαφάνεια και στη συνέχεια να επιστρέψετε στην προηγούμενη διαφάνεια. Στην περίπτωση αυτή, οι οδηγοί εμφανίζονται ξανά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν υπάρχουν πολλές οριζόντιοι και κατακόρυφοι οδηγοί, αυτά δεν θα εξαφανιστεί κατά τη μετακίνησή τους. Για να δημιουργήσετε ένα νέο οδηγό, πιέστε το πλήκτρο CTRL και σύρετε ένα υπάρχον οδηγό.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 968776 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office PowerPoint 2007
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kbexpertiseinter kbsurveynew kbprb kbmt KB968776 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:968776

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com