Vermeldingen in de proxy-uitzonderingenlijst worden niet weergegeven in het dialoogvenster Geavanceerde proxyinstellingen van Internet Explorer 7

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Sluiten Sluiten
Artikel ID: 968847 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen
Bron:Ondersteuning van Microsoft

SNELLE PUBLICATIE

SNELLE PUBLICATIE ARTIKELEN RECHTSTREEKS VAN INFORMATIE BINNEN DE ORGANISATIE VAN MICROSOFT SUPPORT BIEDEN. DE HIERIN VERVATTE INFORMATIE IS GEMAAKT IN REACTIE OPKOMENDE OF UNIEKE ONDERWERPEN OF BESTEMD AANVULLING ANDERE KNOWLEDGE BASE INFORMATIE.

SymptoomAdressen worden weergegeven in deProxyserver niet gebruiken voor adressen die beginnen metsectie onder deGeavanceerde Proxy-instellingen van Internet-optiespagina niet weergegeven. De registervermeldingen bestaan nog steeds en websites wordt steeds omzeilen door Internet Explorer.

OorzaakDit wordt veroorzaakt door de configuratie van de verschillende proxyservers protocol waarbij een Gopher-proxyserver is.

 

OpmerkingInternet Explorer 7 ondersteunt de Gopher-protocol. Dit probleem doet zich voor moet het Gopher-protocol zijn ingesteld in Groepsbeleid oudere of een eerdere versie van Internet Explorer voordat Internet Explorer 7 is geïnstalleerd.

ResolutieAls de configuratie is ingesteld via Groepsbeleid

 

·         Verwijder de waarde voor de Gopher-proxyserver opgegeven in Groepsbeleid.

 

Als de configuratie is niet ingesteld via Groepsbeleid

 

BelangrijkDeze sectie, methode of taak bevat stappen voor het wijzigen van het register. Echter, kunnen ernstige problemen optreden als u het register onjuist bewerkt. Zorg ervoor dat u deze zorgvuldig stappen. Reservekopie van het register voordat u het wijzigen voor extra bescherming. Vervolgens kunt u het register herstellen als er een probleem optreedt. Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over back-up en terugzetten van het register:

 

                322756Back-up en terugzetten van het register in Windows

 

Wijzigen van de registervermelding als volgt:

 

1. Klik opStart, klik opUitvoeren, en in deOpenvak, typ het volgende:

 Regedit

 

2. Zoek deProxyServerde waarde onder de volgende sleutel in het register:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings3. Op deBewerkenmenu, klik opBewerken, String.

4. Verwijder de vermelding Gopher gekoppeld (bijvoorbeeld verwijderen gopher = proxyserver:80;), en klik vervolgens opOK.

5. Sluit Register-Editor.

DISCLAIMER

MICROSOFT EN/OF HAAR LEVERANCIERS DOEN GEEN VERKLARINGEN OF GARANTIES OVER DE GESCHIKTHEID, BETROUWBAARHEID OF JUISTHEID VAN DE GEGEVENS OPGENOMEN IN DE DOCUMENTEN EN BIJBEHORENDE GRAFISCHE AFBEELDINGEN OP DEZE WEBSITE (DE "MATERIALEN") VOOR ELK DOEL BEKENDGEMAAKT. DE MATERIALEN KUNNEN TECHNISCHE ONNAUWKEURIGHEDEN OF TYPOGRAFISCHE FOUTEN BEVATTEN EN KUNNEN OP ELK MOMENT ZONDER KENNISGEVING WORDEN GEWIJZIGD.

VOOR ZOVER TOEGESTAAN DOOR TOEPASSELIJK RECHT, MICROSOFT EN/OF HAAR LEVERANCIERS WIJZEN EN UITSLUITEN VAN ALLE VERKLARINGEN, GARANTIES EN VOORWAARDEN OF EXPRESS, IMPLICIET OF WETTELIJK ZIJN, INCLUSIEF MAAR NIET BEPERKT TOT VERKLARINGEN, GARANTIES OF VOORWAARDEN VAN TITEL, NIET INBREUK, TOEREIKENDE VOORWAARDE OF KWALITEITVERKOOPBAARHEID EN GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL MET BETREKKING TOT DE MATERIALEN.
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 968847 - Laatste beoordeling: zaterdag 19 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Windows Internet Explorer 7
Trefwoorden: 
kbnomt kbrapidpub kbmt KB968847 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:968847

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com