Το κουμπί Αλλαγής ζώνης ώρας ημερολογίου καταργείται από το πλαίσιο διαλόγου Ζώνης ώρας στο Outlook 2007 μετά την εφαρμογή του Service Pack 2 για την οικογένεια προγραμμάτων του Microsoft Office 2007

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 968918 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Μετά την εφαρμογή της οικογένειας προγραμμάτων του Microsoft Office 2007 Service Pack 2, τοΑλλαγή ζώνης ώρας ημερολογίουκαταργείται το κουμπί με τοΖώνη ώραςπαράθυρο διαλόγου στο Microsoft Office Outlook 2007.

Περισσότερες πληροφορίες

Αλλαγές σε ορισμούς ζώνης ώρας και ορισμούς θερινής ώρας (DST) γίνονται πιο συχνές καθολικά. Ως απάντηση σε αυτό αυξανόμενη ανάγκη πελάτη, μας έχουν αλλάξει πώς μας παραδίδει ενημερωμένες εκδόσεις για τη ζώνη ώρας και το εργαλείο θερινής. Με το SP2 οικογένειας προγραμμάτων του Office 2007, οι δυνατότητες rebasing ζώνης ώρας ημερολογίου καταργούνται από το Outlook 2007. Διατίθενται αποκλειστικά από το εργαλείο ενημέρωσης δεδομένων ζώνης ώρας στην ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
Εργαλείο Ενημέρωσης Δεδομένων Ζώνης Ώρας για το Microsoft Office Outlook
ΣΗΜΕΙΩΣΗΑυτό το εργαλείο υποστηρίζεται στο Outlook 2000, το Outlook 2002, το Outlook 2003 και το Outlook 2007.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 968918 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office Outlook 2007
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kbexpertisebeginner kbsurveynew kbprb kbmt KB968918 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:968918

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com