Verbeterde voorraad collectie voor Microsoft actief voorraad Service 1.5

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Sluiten Sluiten
Artikel ID: 968994
Alles uitklappen | Alles samenvouwen
Bron:Ondersteuning van Microsoft

SNELLE PUBLICATIE

SNELLE PUBLICATIE ARTIKELEN RECHTSTREEKS VAN INFORMATIE BINNEN DE ORGANISATIE VAN MICROSOFT SUPPORT BIEDEN. DE HIERIN VERVATTE INFORMATIE IS GEMAAKT IN REACTIE OPKOMENDE OF UNIEKE ONDERWERPEN OF BESTEMD AANVULLING ANDERE KNOWLEDGE BASE INFORMATIE.

SymptoomInleidingDe nieuwste software-update voor System Center Online Client beschreven. System Center Online Client is het clientonderdeel van Microsoft actief voorraad Service (AIS) 1.5.

Meer informatie 

Deze update bevat de volgende wijziging in het onderdeel System Center Online Client:

 

? Verbeterde detectie van licentiecodes voor Microsoft-programma 'sDe functie licentie afstemming AIS 1,5 vereist licentiecodes voor Microsoft geïnstalleerde programma's. AIS 1.5-client is bijgewerkt van licentiecodes voor geïnstalleerde Microsoft-programma's te verbeteren. Klanten kunnen meer Microsoft-programma's tegen hun respectieve volumelicenties installatie afstemmen.Deze update vervangt KB959646 en bevat alle wijzigingen die zijn opgenomen in KB959646.Zie voor meer informatiehttp://support.Microsoft.com/kb/959646.Opmerking:Nadat u deze update installeert, is het mogelijk de computer opnieuw opstarten als de client wordt uitgevoerd op hetzelfde moment als de update is toegepast.Verwijzingen:

Bezoek de volgende Microsoft-website voor meer technische informatie over activa voorraad Service:

 

http://technet.Microsoft.com/en-us/sconline/default.aspx

 

Voor meer informatie over de Service actief voorraad functionaliteit update, gaat u naar de volgende website:

 

http://blogs.TechNet.com/systemcenteronline/Archive/2008/05/14/How-Does-the-client-in-Asset-Inventory-service-Update-itself.aspx

     

DISCLAIMER

MICROSOFT EN/OF HAAR LEVERANCIERS DOEN GEEN VERKLARINGEN OF GARANTIES OVER DE GESCHIKTHEID, BETROUWBAARHEID OF JUISTHEID VAN DE GEGEVENS OPGENOMEN IN DE DOCUMENTEN EN BIJBEHORENDE GRAFISCHE AFBEELDINGEN OP DEZE WEBSITE (DE "MATERIALEN") VOOR ELK DOEL BEKENDGEMAAKT. DE MATERIALEN KUNNEN TECHNISCHE ONNAUWKEURIGHEDEN OF TYPOGRAFISCHE FOUTEN BEVATTEN EN KUNNEN OP ELK MOMENT ZONDER KENNISGEVING WORDEN GEWIJZIGD.

VOOR ZOVER TOEGESTAAN DOOR TOEPASSELIJK RECHT, MICROSOFT EN/OF HAAR LEVERANCIERS WIJZEN EN UITSLUITEN VAN ALLE VERKLARINGEN, GARANTIES EN VOORWAARDEN OF EXPRESS, IMPLICIET OF WETTELIJK ZIJN, INCLUSIEF MAAR NIET BEPERKT TOT VERKLARINGEN, GARANTIES OF VOORWAARDEN VAN TITEL, NIET INBREUK, TOEREIKENDE VOORWAARDE OF KWALITEITVERKOOPBAARHEID EN GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL MET BETREKKING TOT DE MATERIALEN.
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 968994 - Laatste beoordeling: zaterdag 19 maart 2011 - Wijziging: 2.0
Trefwoorden: 
kbrapidpub kbnomt kbmt KB968994 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:968994

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com