Un computer Windows XP Service Pack 3-bază client poate utiliza autentificare IEEE 802.1 x când utilizați PEAP cu PEAP-MSCHAPv2 într-un domeniu

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 969111 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

Luați în considerare următorul scenariu într-un mediu de rețea de domeniu Active Directory:
  • Configurați un computer Windows Server 2008 ca Network Policy Server (NPS).
  • Activați IEEE 802.1 x autentificare în rețea.
  • Utilizați Protected Extensible Authentication Protocol (PEAP) cu Microsoft Challenge Handshake Authentication Protocol version 2 (PEAP-MSCHAPv2) în rețea.
În acest scenariu, când un Windows XP Service Pack 3 (SP3)-client bazate pe computer încearcă să se alăture rețea utilizând autentificarea IEEE 802.1 x, IEEE 802.1 x autentificarea nu reușește.

Note
  • Această problemă se produce atunci când utilizați un cont de utilizator care utilizează un profil utilizator obligatorii.
  • Această problemă nu se produce atunci când utilizați un cont de utilizator care utilizează un profil migrator de utilizator.

REZOLUȚIE

Informații despre remedierea rapidă

O remediere rapidă acceptate este disponibil de la Microsoft. Cu toate acestea, această remediere rapidă este destinată corectării numai problema descrisă în acest articol. Aplicați această remediere rapidă numai pe sistemele care întâmpină această problemă anume.

Dacă remedierea rapidă este disponibilă pentru descărcare, există o secțiune „Hotfix „descărcare disponibilă în partea de sus a acestui articol din baza de cunoștințe. Dacă nu apare această secțiune, prezintă o cerere în Microsoft Customer Service și asistență pentru a obține remedierea rapidă.

Notă Dacă se produc probleme suplimentare sau dacă orice de depanare sunt necesare, trebuie să creați o solicitare de imagini separate. Costurile uzuale de sprijin va aplica sprijin suplimentar întrebări și probleme care nu se califică pentru această remediere rapidă specifice. Pentru o listă completă a numerelor de telefon ale Microsoft Customer Service și asistență sau pentru a crea o cerere separată de serviciu, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Notă "Hotfix formularul „descărcare disponibilă afișează limbile pentru care este disponibilă remedierea rapidă. Dacă nu vedeți limba dvs., este pentru că o remediere rapidă nu este disponibilă pentru acea limbă.

Cerințe preliminare

Pentru a aplica această remediere rapidă, trebuie să aveți instalat pe computer Windows XP Service Pack 3.

Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
322389Cum se obține ultimul pachet de service Windows XP

Cerință de repornire

Trebuie să reporniți computerul după ce aplicați această remediere rapidă.

Informații despre înlocuirea remedierilor rapide

Această remediere rapidă nu înlocuiește nici o altă remediere.

Informații despre fișier

Versiunea în limba engleză a acestui remediu rapid are atributele de fișier (sau atribute de fișier mai recente) enumerate în următorul tabel. Datele și orele acestor fișiere sunt enumerate în timp Universal coordonat (TUC). Când vizualizați informațiile de fișier, acesta este convertit la ora locală. Pentru a afla diferența între timpul local și UTC, utilizați Fus orar fila în Data și ora element din panoul de Control.
Windows XP cu Service Pack 3, versiunile x 86 pe
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Numele fișieruluiVersiunea fișieruluiDimensiunea fișieruluiDataTimpPlatforma
Rastls.dll5.1.2600.5780149,50420-Mar-200913: 07x 86

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Pentru mai multe informații despre stabilirea unei re?ele cu fir cu autentificarea 802.1 X, vizitați următorul site Web:
http://technet.Microsoft.com/en-US/Network/bb545365.aspx
Pentru mai multe informații despre Network Policy Server, vizitați următorul site Web:
http://technet.Microsoft.com/en-US/Network/bb629414.aspx
http://technet.Microsoft.com/en-us/library/dd197475.aspx
Pentru mai multe informații despre PEAP-MSCHAPv2, vizitați următorul site Web:
http://msdn.Microsoft.com/en-us/library/aa370027 (VS.85) .aspx

Proprietă?i

ID articol: 969111 - Ultima examinare: 30 ianuarie 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft Windows XP Professional
Cuvinte cheie: 
kbexpertiseinter kbfix kbbug kbsurveynew kbqfe kbautohotfix kbmt KB969111 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:969111

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com