Virtual Server 2005 of Hyper-V-host mogelijk de status 'Reageert niet' of 'Moet aandacht' vanwege beperkte groepen groep instelling

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Sluiten Sluiten
Artikel ID: 969164 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Bron:Ondersteuning van Microsoft

SNELLE PUBLICATIE

SNELLE PUBLICATIE ARTIKELEN RECHTSTREEKS VAN INFORMATIE BINNEN DE ORGANISATIE VAN MICROSOFT SUPPORT BIEDEN. DE HIERIN VERVATTE INFORMATIE IS GEMAAKT IN REACTIE OPKOMENDE OF UNIEKE ONDERWERPEN OF BESTEMD AANVULLING ANDERE KNOWLEDGE BASE INFORMATIE.

SymptoomOp een computer met System Center Virtual Machine Manager 2008 (SCVMM 2008) mogelijk een Virtual Server 2005 of Hyper-V-host de status 'Reageert niet' of ' moet aandacht. "

Als u het tabblad taken, wordt de taak van de host vernieuwen is mislukt met het volgende foutbericht:
Fout (2927) Een hardwarebeheer fout poging contact server servername.domainname.com.
(Onbekende fout (0x80338104))

Oorzaak

Dit probleem kan worden veroorzaakt door een 'Beperkte groepen' Groepsbeleid dat de computeraccount VMM-Server uit de lokale groep administrators op de host verwijderen is.

ResolutieDit probleem een van de volgende stappen uitvoeren:

Methode 1De computeraccount VMM Server toevoegen aan de groep Administrators 'beperkte groepen' instelling.

OpmerkingDe computeraccount VMM Server toevoegen aan de instelling van de beperkte groep, gebruikt u de volgende syntaxis:

$ domainname\severname

Methode 2Nieuwe organisatie-eenheid maken in het domein computerobjecten Virtual Server 2005 en Hyper-V Server verplaatsen naar de nieuwe OU en configureer vervolgens de nieuwe organisatie-eenheid Beleidsovername blokkeren.

Meer informatieBezoek de volgende Microsoft-website voor meer informatie over de instellingen voor beperkte groepen:

http://technet.Microsoft.com/en-us/library/cc756802.aspx

DISCLAIMER

MICROSOFT EN/OF HAAR LEVERANCIERS DOEN GEEN VERKLARINGEN OF GARANTIES OVER DE GESCHIKTHEID, BETROUWBAARHEID OF JUISTHEID VAN DE GEGEVENS OPGENOMEN IN DE DOCUMENTEN EN BIJBEHORENDE GRAFISCHE AFBEELDINGEN OP DEZE WEBSITE (DE "MATERIALEN") VOOR ELK DOEL BEKENDGEMAAKT. DE MATERIALEN KUNNEN TECHNISCHE ONNAUWKEURIGHEDEN OF TYPOGRAFISCHE FOUTEN BEVATTEN EN KUNNEN OP ELK MOMENT ZONDER KENNISGEVING WORDEN GEWIJZIGD.

VOOR ZOVER TOEGESTAAN DOOR TOEPASSELIJK RECHT, MICROSOFT EN/OF HAAR LEVERANCIERS WIJZEN EN UITSLUITEN VAN ALLE VERKLARINGEN, GARANTIES EN VOORWAARDEN OF EXPRESS, IMPLICIET OF WETTELIJK ZIJN, INCLUSIEF MAAR NIET BEPERKT TOT VERKLARINGEN, GARANTIES OF VOORWAARDEN VAN TITEL, NIET INBREUK, TOEREIKENDE VOORWAARDE OF KWALITEITVERKOOPBAARHEID EN GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL MET BETREKKING TOT DE MATERIALEN.
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 969164 - Laatste beoordeling: zaterdag 19 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft System Center Virtual Machine Manager 2008
  • Microsoft System Center Virtual Machine Manager 2008 R2 Workgroup Edition
Trefwoorden: 
kbrapidpub kbnomt kbmt KB969164 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:969164

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com