Artikkelin tunnus: 969227 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

HP Smart Web Printing ei ole Microsoft Internet Explorer 9- eikä Internet Explorer 10 -yhteensopiva. Voit ratkaista tämän ongelman asentamalla uuden HP Smart Print -ohjelman tai poistamalla Smart Web Printing -lisäosan käytöstä.

Ratkaisu

Lataa uusin HP Smart Print -versio

HP Smart Web Printing on korvattu HP Smart Print -ohjelmalla. Voit ratkaista tämän ongelman asentamalla uuden HP Smart Print -ohjelman seuraavasta HP:n verkkosivustosta:
Lataa HP Smart Print

Microsoft antaa kolmannen osapuolen yhteystiedot, jotta asiakas voi hankkia teknistä tukea. Nämä yhteystiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Microsoft ei takaa kolmannen osapuolen yhteystietojen paikkansapitävyyttä.

HP Smart Web Printing -lisäosan poistaminen käytöstä

Jos et käytä HP Smart Web Printing -lisäosaa, voit poistaa tämän lisäosan käytöstä valitsemalla Avaa Internet Explorer aina ilman tätä lisäosaa -vaihtoehdon, kun näyttöön tulee varoitus, jossa ilmoitetaan, että HP Smart Web Printing -lisäosa voi saada Internet Explorerin kaatumaan tai lopettamaan vastaamisen.

Voit poistaa epäyhteensopivat lisäosat käytöstä myös suorittamalla seuraavan vianmääritystoiminnon.

Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
assets mats1
Korjaa Internet Explorer -lisäosien ongelmat, joissa Internet Explorer jumittuu tai kaatuu -vianmääritystoiminto saattaa korjata tässä artikkelissa kuvatun ongelman automaattisesti.
Tämä vianmääritys korjaa useita ongelmia.lisätietojasuorita nyt
Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
assets mats2


Huomautus HP Smart Web Printing on Internet Explorer -lisäosa, jonka avulla voit valita ja tulostaa WWW-sivustosta vain haluamasi sisällön. Tämä ohjelmisto asennetaan yleensä, kun asennat HP-tulostimen HP:n CD-ohjelmistolevyn avulla.

Enemmän tietoa

Selaimen lisäosien vaikutus tietokoneeseen

Internet Explorerin lisäosat: usein kysyttyjä kysymyksiä

Tässä artikkelissa käsitellyt muiden valmistajien tuotteet ovat Microsoftista riippumattomien yritysten valmistamia. Microsoft ei anna näiden tuotteiden suorituskykyä tai luotettavuutta koskevaa takuuta.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 969227 - Viimeisin tarkistus: 1. lokakuuta 2013 - Versio: 6.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
  • Windows Internet Explorer 9
  • Windows Internet Explorer 10
Hakusanat: 
kbsurveytest kbaddin kb3rdparty kbexpertisebeginner kbfaq kbhowto kbsurveynew kbprb kbcip kbsmbportal kbmsifixme kbfixme KB969227

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com