Μετάδοση δεδομένων έχει καταστραφεί κατά τη μεταφορά δεδομένων από ή σε μια συσκευή USB σε έναν υπολογιστή που εκτελεί τα Windows XP

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 969238 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Σε έναν υπολογιστή που εκτελεί τα Windows XP, κατά τη μεταφορά δεδομένων από ή σε μια συσκευή Ενιαίου σειριακού διαύλου (USB), τη μεταφορά δεδομένων είναι κατεστραμμένη. Γίνεται επανεκκίνηση του υπολογιστή σας και λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους διακοπής:

ΔΙΑΚΟΠΉ 0X000000D1)παράμετρος1, παράμετρος2, παράμετρος3, παράμετρος4)
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Σημειώσεις
  • Οι τέσσερις παράμετροι του μηνύματος λάθους ποικίλουν, ανάλογα με τις παραμέτρους του υπολογιστή.
  • Όχι όλα τα σφάλματα "STOP 0x000000D1" προκαλούνται από αυτό το πρόβλημα.
Αυτό το ζήτημα προκύπτει όταν ισχύουν οι ακόλουθες συνθήκες:
  • Τη μεταφορά δεδομένων χρησιμοποιεί τη λειτουργία μεταφοράς χύδην USB.
  • Κατά τη μεταφορά δεδομένων, πολλά τμήματα αίτηση USB (URB) υποβάλλονται στη στοίβα προγραμμάτων οδήγησης USB των Windows της Microsoft χωρίς αναμονή για καθένα από αυτά για να ολοκληρωθεί.

Αιτία

Ένα πρόβλημα στο πρόγραμμα οδήγησης εμπλουτισμένου ελεγκτή κεντρικού υπολογιστή του USB 2.0 (αρχείο Usbehci.sys) έχει ως αποτέλεσμα να καταστραφεί η μεταφορά δεδομένων. Αυτό το ζήτημα προκαλεί δεδομένων για ανάγνωση ή εγγραφή σε λανθασμένες διευθύνσεις στη μνήμη.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες επείγουσας επιδιόρθωσης

Μια υποστηριζόμενη επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη από τη Microsoft. Η συγκεκριμένη επείγουσα επιδιόρθωση ωστόσο προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο ζήτημα.

Εάν η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, υπάρχει μια ενότητα "Διαθέσιμη λήψη άμεσης επιδιόρθωσης" στην αρχή αυτού του άρθρου της Γνωσιακής βάσης. Εάν αυτή η ενότητα δεν εμφανίζεται, υποβάλετε μια αίτηση εξυπηρέτησης πελατών της Microsoft και υποστήριξη για να αποκτήσετε την επείγουσα επιδιόρθωση.

Σημείωση Εάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή απαιτείται αντιμετώπιση προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης θα ισχύει για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη επείγουσα επιδιόρθωση. Για μια πλήρη λίστα αριθμών τηλεφώνου υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών Microsoft ή για να δημιουργήσετε ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Σημείωση Η φόρμα "Διαθέσιμη λήψη άμεσης επιδιόρθωσης" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, είναι επειδή μια επείγουσα επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη για αυτήν τη γλώσσα.

Προϋποθέσεις

Για να εφαρμόσετε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση, πρέπει να έχετε Windows XP Service Pack 2 ή νεότερο service pack εγκατεστημένο στον υπολογιστή.Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
322389Τον τρόπο απόκτησης του τελευταίου service pack των Windows XP

Απαίτηση επανεκκίνησης

Αφού εφαρμόσετε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση, πρέπει να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή.

Πληροφορίες αντικατάστασης άμεσης επιδιόρθωσης

Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση δεν αντικαθιστά άλλες επείγουσες επιδιορθώσεις.

Πληροφορίες αρχείου

Η αγγλική έκδοση αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα χαρακτηριστικά αρχείου) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για αυτά τα αρχεία αναφέρονται σε συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλλετε τις πληροφορίες του αρχείου, μετατρέπεται σε τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε το Ζώνη ώρας στο το Ημερομηνία και ώρα στοιχείο στον πίνακα ελέγχου.
Τα Windows XP με Service Pack 2, εκδόσεις που βασίζονται σε τεχνολογία x 86
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όνομα αρχείουΈκδοση αρχείουΜέγεθος αρχείουΗμερομηνίαΏραΠλατφόρμαΑπαίτηση SP
USBEHCI.sys5.1.2600.358330,33608-Ιουν-200914:18x 86SP2
Usbohci.sys5.1.2600.358317,15208-Ιουν-200914:18x 86SP2
Usbport.sys5.1.2600.3583144,12808-Ιουν-200914:18x 86SP2
Usbuhci.sys5.1.2600.358320,60808-Ιουν-200914:18x 86SP2
Τα Windows XP με Service Pack 3, εκδόσεις που βασίζονται σε τεχνολογία x 86
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όνομα αρχείουΈκδοση αρχείουΜέγεθος αρχείουΗμερομηνίαΏραΠλατφόρμα
USBEHCI.sys5.1.2600.582530,46408-Ιουν-200914:56x 86

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το URB, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://MSDN.Microsoft.com/en-us/library/ms793340.aspx
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή USB εισόδου/εξόδου (I/O) και τους τύπους μεταφοράς δεδομένων, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://MSDN.Microsoft.com/en-us/library/ms790480.aspx
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://MSDN.Microsoft.com/en-us/library/ms795930.aspx

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 969238 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2013 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbexpertiseinter kbfix kbbug kbsurveynew kbqfe kbmt KB969238 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 969238

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com