MS09-021: 9.6.2009 julkaistun Excel 2002 -tietoturvapäivityksen kuvaus

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 969680 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Tämä artikkeli on arkistoitu. Se tarjotaan "sellaisenaan", eikä sitä päivitetä enää.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

ESITTELY

Microsoft on julkaissut tietoturvatiedotteen MS09-021. Voit tarkastella koko tietoturvatiedotetta seuraavissa Microsoftin WWW-sivustoissa:

Ohjeiden ja tuen saaminen tälle tietoturvapäivitykselle

Kotikäyttäjät saavat maksutonta tukea Yhdysvalloissa ja Kanadassa numerossa 1-866-PCSAFETY tai ottamalla yhteyttä paikalliseen Microsoftin tytäryhtiöön. Lisätietoja yhteyden ottamisesta paikalliseen Microsoftin tytäryhtiöön tietoturvapäivitysten tukea varten on seuraavassa Microsoftin kansainvälisessä tukisivustossa:
http://support.microsoft.com/common/international.aspx?rdpath=4
Pohjois-Amerikassa olevat asiakkaat voivat myös saada käyttöönsä heti rajoittamattoman maksuttoman sähköpostituen tai rajoittamattoman henkilökohtaisen keskustelutuen käymällä seuraavassa Microsoftin WWW-sivustossa:
http://support.microsoft.com/oas/default.aspx?&prid=7552
Yritysasiakkaat saavat tukea tietoturvapäivityksille tavallisten tukiyhteyshenkilöidensä kautta.

Lisätietoja tästä tietoturvapäivityksestä

Tunnettuja tämän tietoturvapäivityksen yhteydessä ilmeneviä ongelmia

 • Kun kopioit kaavan sisältävän solun yhdestä Excelin esiintymästä ja liität sen sitten toiseen Excelin esiintymään, Excel kaatuu. Voit kiertää tämän ongelman jollakin seuraavista tavoista.
  • Kopioi ja liitä Excelin samassa esiintymässä.
  • Kun liität, käytä Liitä määräten -vaihtoehtoa ja käytä sitten Teksti-vaihtoehtoa. Voit tehdä tämän valitsemalla Muokkaa-valikosta Liitä määräten ja valitsemalla sitten Teksti.
  Voit ratkaista tämän ongelman asentamalla tietoturvapäivityksen 973471. Saat lisätietoja tästä ongelmasta napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
  973471 MS09-067: 10.11.2009 julkaistun Excel 2002 -tietoturvapäivityksen kuvaus
 • Kun tämä tietoturvapäivitys on asennettu, saatat joutua hyväksymään Microsoft-ohjelmiston käyttöoikeusehdot, kun käynnistät jonkin Microsoft Office XP -ohjelman. Jos et hyväksy Microsoft-ohjelmiston käyttöoikeusehtoja, Office XP -ohjelma ei ehkä käynnisty.
 • Kun olet asentanut tämän tietoturvapäivityksen, Microsoft Excel 2002 kaatuu, kun liität solun, jossa on kaava Excel 2002:n toiseen esiintymään. Saat lisätietoja tästä ongelmasta napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
  973471 MS09-067: 10.11.2009 julkaistun Excel 2002 -tietoturvapäivityksen kuvaus

Tämän tietoturvapäivityksen asentamisen edellytykset

Tämä tietoturvapäivitys on Microsoft Office XP Service Pack 3:n jälkeinen tietoturvapäivitys. Tietoturvapäivityksen asentaminen edellyttää, että Microsoft Office XP Service Pack 3 on asennettuna.

Lisätietoja tämän Service Pack -paketin hankkimisesta saat napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
307841 OFFXP: Uusimman Office XP Service Packin hankkiminen

Tietoturvapäivityksen korvaamistiedot

Tämä tietoturvapäivitys korvaa seuraavan tietoturvapäivityksen:
959988 MS09-009: 14.4.2009 julkaistun Excel 2002 -tietoturvapäivityksen kuvaus

TIEDOSTOJEN TIEDOT

Tämän tietoturvapäivityksen englanninkielisessä (Yhdysvallat) versiossa on seuraavassa taulukossa luetellut tiedostomääritteet (tai uudemmat). Tiedostojen päivämäärät ja kellonajat ovat UTC (Coordinated Universal Time) -ajan mukaisia. Kun tarkastelet tiedoston tietoja, sen aika muunnetaan paikalliseksi ajaksi. Voit selvittää UTC-ajan ja paikallisen ajan välisen eron Ohjauspaneelin Päivämäärä ja aika -työkalun Aikavyöhyke-välilehdessä.
Kutista tämä taulukkoLaajenna tämä taulukko
File nameFile versionFile sizeDateTime
Excel.exe10.0.6854.09,361,23205-May-200920:53

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 969680 - Viimeisin tarkistus: 31. tammikuuta 2014 - Versio: 5.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Microsoft Excel 2002 Standard Edition
Hakusanat: 
kbnosurvey kbarchive kbexpertisebeginner kbsurveynew kbsecvulnerability kbsecurity kbsecbulletin kbfix kbexpertiseinter kbbug atdownload KB969680

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com