MS09-021: Az Excel 2002 alkalmazás biztonsági frissítése: 2009. június 9.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 969680 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
A cikket archiválták. A továbbiakban a tartalma már nem frissül, csak jelenlegi állapotában lesz elérhető.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A Microsoft közzétette az MS09-021 jelű biztonsági közleményt. A biztonsági közlemény teljes szövege a Microsoft alábbi webhelyein tekinthető meg:

Támogatás és segítségnyújtás a biztonsági frissítéshez

Az otthoni felhasználók az Amerikai Egyesült Államokban, illetve Kanadában díjmentes telefonos támogatást kaphatnak az 1-866-PCSAFETY számon, illetve más országokban a Microsoft helyi képviseletétől. A biztonsági frissítésekhez támogatást nyújtó helyi Microsoft-képviseletek elérhetőségéről a Microsoft alábbi nemzetközi támogatási webhelyén tájékozódhat:
http://support.microsoft.com/common/international.aspx?rdpath=4
Az észak-amerikai ügyfelek a Microsoft alábbi webhelyén továbbá ingyenes e-mailes vagy korlátlan egyedi, csevegőprogramon keresztüli támogatást is kaphatnak:
http://support.microsoft.com/oas/default.aspx?&prid=7552
A vállalati ügyfelek a biztonsági frissítésekhez saját tanácsadóiktól kaphatnak támogatást.

További információk a biztonsági frissítésről

A biztonsági frissítéssel kapcsolatos ismert problémák

 • Amikor egy képletet tartalmazó cellát az Excel egyik példányából a vágólapra másol, majd azt az Excel egy másik példányába illeszti be, az Excel alkalmazás összeomlik. A problémát az alábbi módszerekkel oldhatja meg:
  • A másolást és a beillesztést az Excel egyazon példányában végezze el.
  • A beillesztéskor használja az Irányított beillesztés, majd a Szöveg beállítást. Ehhez kattintson a Szerkesztés menü Irányított beillesztés parancsára, majd válassza a Szöveg lehetőséget.
  A probléma elhárításához telepítse a 973471. számú biztonsági frissítést. A problémáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
  973471 MS09-067: Az Excel 2002 alkalmazás biztonsági frissítése: 2009. november 10.
 • A biztonsági frissítés telepítése után előfordulhat, hogy el kell fogadnia a Microsoft szoftverlicenc-szerződését egy Microsoft Office XP-program megnyitásakor. Ha nem fogadja el a Microsoft szoftverlicenc-szerződését, előfordulhat, hogy az Office XP-program nem indul el.
 • A biztonsági frissítés telepítése után a Microsoft Excel 2002 összeomlik, amikor egy képletet tartalmazó cellát illeszt be az Excel 2002 egy másik példányába. A problémáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
  973471 MS09-067: Az Excel 2002 alkalmazás biztonsági frissítése: 2009. november 10.

A biztonsági frissítés telepítésének előfeltételei

A biztonsági frissítés a Microsoft Office XP Service Pack 3 kiadása után jelent meg. A frissítés telepítéséhez a számítógépen telepítve kell lennie a Microsoft Office XP Service Pack 3 szervizcsomagnak.

A szervizcsomag beszerzéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
307841 Az Office XP szoftver legújabb szervizcsomagjainak beszerzése

Biztonsági frissítések helyettesítése

A biztonsági frissítés a következő biztonsági frissítést helyettesíti:
959988 MS09-009: Az Excel 2002 alkalmazás biztonsági frissítése: 2009. április 14.

FÁJLINFORMÁCIÓK

A biztonsági frissítés angol nyelvű (egyesült államokbeli) változata a következő táblázatban található fájlattribútumokkal (vagy újabbakkal) rendelkezik. A fájlok dátuma és időpontja egyezményes világidő (UTC) szerint van megadva. A fájlinformációk megtekintése során a dátumok és időpontok helyi időre konvertálódnak. A helyi idő és az egyezményes világidő közötti különbségről a Vezérlőpultról elérhető Dátum és idő párbeszédpanel Időzóna lapján tájékozódhat.
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File nameFile versionFile sizeDateTime
Excel.exe10.0.6854.09,361,23205-May-200920:53

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 969680 - Utolsó ellenőrzés: 2014. február 8. - Verziószám: 5.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Excel 2002 Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbnosurvey kbarchive kbbug kbfix kbsecvulnerability kbsecurity kbsecbulletin atdownload kbexpertiseinter kbexpertisebeginner kbsurveynew KB969680
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com