MS09-021: Az Excel 2007 alkalmazás biztonsági frissítése: 2009. június 9.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 969682 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A Microsoft közzétette az MS09-021 jelű biztonsági közleményt. A biztonsági közlemény teljes szövege a Microsoft alábbi webhelyein tekinthető meg:

Támogatás és segítségnyújtás a biztonsági frissítéshez

Az otthoni felhasználók az Amerikai Egyesült Államokban, illetve Kanadában díjmentes telefonos támogatást kaphatnak az 1-866-PCSAFETY számon, illetve más országokban a Microsoft helyi képviseletétől. A biztonsági frissítésekhez támogatást nyújtó helyi Microsoft-képviseletek elérhetőségéről a Microsoft alábbi nemzetközi támogatási webhelyén tájékozódhat:
http://support.microsoft.com/common/international.aspx?rdpath=4
Az észak-amerikai ügyfelek a Microsoft alábbi webhelyén továbbá ingyenes e-mailes vagy korlátlan egyedi, csevegőprogramon keresztüli támogatást is kaphatnak:
http://support.microsoft.com/oas/default.aspx?&prid=7552
A vállalati ügyfelek a biztonsági frissítésekhez saját tanácsadóiktól kaphatnak támogatást.

További információk a biztonsági frissítésről

A biztonsági frissítéssel kapcsolatos ismert problémák

Jelenségek

Amikor egy grafikát tartalmazó, 100%-tól eltérő szintre méretezett munkalapot PDF vagy XPS fájlformátumba ment, a grafika méretezése nem megfelelően történik a mentett fájlban, és előfordulhat, hogy egyáltalán nem jelenik meg. A probléma az Arányosan nagy méretezési funkcióhoz hasonló funkciók használatakor fordul elő. A hiba a nagyítási funkció használatakor ugyanakkor nem tapasztalható.

Kerülő megoldás

A probléma kerülő megoldásához válasszon egy PostScript-nyomtatót aktív nyomtatóként. Elegendő a nyomtatót aktívként kijelölni. Fizikai PostScript-nyomtatóhoz való hozzáférésre nincs szükség. A Microsoft keresi a probléma megoldását, és amint újabb információ áll rendelkezésre, a cikkben közzé fogja tenni.

Megjegyzés: Ez a probléma a 2007-es Microsoft Office rendszer Service Pack 2 szervizcsomagjában is tapasztalható.

A biztonsági frissítésben található nem biztonsági javítások

A biztonsági frissítés az alábbi hibák javítását is tartalmazza:
  • 968863 Az Excel 2007 alkalmazás gyorsjavító csomagja (Excel.msp, Xlconv.msp, Graph.msp): 2009. április 30. (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
  • 969952 Az Excel 2007 alkalmazás gyorsjavító csomagja (Excel.msp, Graph.msp, Oart.msp, Oartconv.msp, xlconv.msp): 2009. április 30. (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

A biztonsági frissítés telepítésének előfeltételei

A biztonsági frissítés a 2007-es Microsoft Office rendszer Service Pack 1 szervizcsomagjának kiadása után jelent meg. A biztonsági frissítés telepítéséhez a számítógépen telepítve kell lennie a 2007-es Microsoft Office rendszer Service Pack 1 szervizcsomagjának.

A szervizcsomag beszerzéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
949585 A 2007-es Office rendszerhez kiadott legújabb szervizcsomag beszerzése (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Biztonsági frissítések helyettesítése

A biztonsági frissítés a következő biztonsági frissítést helyettesíti:
959997 MS09-009: Az Excel 2007 alkalmazás biztonsági frissítése: 2009. április 14.

FÁJLINFORMÁCIÓK

A biztonsági frissítés angol nyelvű (egyesült államokbeli) változata a következő táblázatban található fájlattribútumokkal (vagy újabbakkal) rendelkezik. A fájlok dátuma és időpontja egyezményes világidő (UTC) szerint van megadva. A fájlinformációk megtekintése során a dátumok és időpontok helyi időre konvertálódnak. A helyi idő és az egyezményes világidő közötti különbségről a Vezérlőpultról elérhető Dátum és idő párbeszédpanel Időzóna lapján tájékozódhat.
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File nameFile versionFile sizeDateTime
Excel.exe12.0.6504.500118 333 53604-May-200915:40
Excel.manNot Applicable79103-May-200908:33
Xlcall32.dll12.0.6500.500010 12026-Feb-200920:09

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 969682 - Utolsó ellenőrzés: 2009. június 16. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Office Excel 2007
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbsecurity kbsecbulletin atdownload kbexpertiseinter kbexpertisebeginner kbsurveynew KB969682
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com