9 Του Internet Explorer και του Internet Explorer 8 θα διαρκέσει περισσότερο από το αναμενόμενο για να ξεκινήσετε

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 969938 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Εάν είστε πελάτης μικρών επιχειρήσεων, να βρείτε πρόσθετη αντιμετώπιση προβλημάτων και εκμάθηση πόρους κατά την Υποστήριξη για μικρές επιχειρήσειςη τοποθεσία.
 
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Το σύμπτωμα

Όταν ξεκινάτε το Windows Internet Explorer, παρατηρείτε ότι το πρόγραμμα διαρκεί περισσότερο από το αναμενόμενο για να ξεκινήσει.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να προκύψει, εάν ένα εγκατεστημένο πρόσθετο του Internet Explorer είναι κατεστραμμένο ή αν ένα εγκατεστημένο πρόσθετο συμβατό με τον Internet Explorer. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να είναι πιο ορατοί στο 9 του Internet Explorer και του Internet Explorer 8 λόγω των αλλαγών στον τρόπο 9 του Internet Explorer και του Internet Explorer 8 να χειριστεί τη λίστα ζώνες του Internet.

Αυτή η συμπεριφορά μπορεί επίσης να προκύψει εάν χρησιμοποιείτε Spybot και είναι ενεργοποιημένη η δυνατότητα Spybot Immunize.

Ανάλυση

Για να επιλύσετε αυτήν τη συμπεριφορά, αντιμετωπίστε τα πρόσθετα για να προσδιορίσετε ποιο πρόσθετο μπορεί να προκαλεί τη συμπεριφορά και, στη συνέχεια, απενεργοποίηση ή κατάργηση της εγκατάστασης του πρόσθετου. Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή του πρόσθετου για υποστήριξη για το πρόσθετο.

Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
2683283
Σημείωση Εάν έχετε αυτήν τη στιγμή Spybot εγκατεστημένο και έχετε ενεργοποιημένη τη δυνατότητα Immunize, πρέπει να απενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, μέχρι να επιλυθεί η συμπεριφορά. Εάν δεν γνωρίζετε πώς να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα Immunize, επικοινωνήστε με τον προμηθευτή σας για περισσότερη βοήθεια.

Βήμα 1: Εκτέλεση Internet Explorer σε κατάσταση λειτουργίας "Χωρίς πρόσθετα"

9 Του Internet Explorer και του Internet Explorer 8 πρόσθετα, όπως στοιχεία ελέγχου ActiveX και οι γραμμές εργαλείων του προγράμματος περιήγησης, χρησιμοποιούνται από ορισμένες τοποθεσίες Web για να παρέχετε μια βελτιωμένη εμπειρία περιήγησης. Σφάλμα μπορεί να προκύψει, εάν ένα πρόσθετο έχει καταστραφεί ή εάν ένα πρόσθετο έρχεται σε διένεξη με τον Internet Explorer.

Για να προσδιορίσετε εάν το σφάλμα προκαλείται από ένα πρόσθετο, εκτελέστε τον Internet Explorer σε κατάσταση λειτουργίας "Χωρίς πρόσθετα".

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
2708990
Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Βήμα 2: Χρησιμοποιήστε το εργαλείο Διαχείριση πρόσθετων

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο "Διαχείριση πρόσθετων" στον Internet Explorer 9 και Internet Explorer 8 για να απενεργοποιήσετε κάθε πρόσθετο ξεχωριστά, για να εξακριβώσετε ποιο πρόσθετο προκαλεί σφάλματα.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
2708990
Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Βήμα 3: Reset Internet Explorer 8 ή τις ρυθμίσεις του Internet Explorer 9

Για να διαπιστώσετε αν το ζήτημα επιδόσεων ή το μήνυμα λάθους προκαλείται από τις ρυθμίσεις παραμέτρων, επαναφέρετε την προεπιλεγμένη ρύθμιση παραμέτρων του Internet Explorer 8 ή 9 του Internet Explorer. Αυτό το βήμα θα απενεργοποιήσει επίσης τα τυχόν πρόσθετα, προσθήκες ή γραμμές εργαλείων που είναι εγκατεστημένες. Παρόλο που η λύση αυτή είναι γρήγορη, σημαίνει επίσης ότι πρέπει να επανεγκαταστήσετε αυτά τα πρόσθετα, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο μέλλον.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
2708990
Για να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Περισσότερες πληροφορίες

Τα προϊόντα τρίτων κατασκευαστών που περιγράφει αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητοι της Microsoft. Η Microsoft παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, σχετικά με τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

ΑΠΟΠΟΊΗΣΗ ΕΥΘΥΝΏΝ

MICROSOFT Ή/ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ Ή ΕΓΓΥΉΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΌΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΊΑ Ή ΤΗΝ ΑΚΡΊΒΕΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΏΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΈΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΑ ΈΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΆ ΓΡΑΦΙΚΆ ΔΗΜΟΣΙΕΎΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΊΑ WEB ("ΥΛΙΚΆ") ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΉΠΟΤΕ ΣΚΟΠΌ. ΤΑ ΥΛΙΚΆ ΠΟΥ ΕΝΔΈΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΥΝ ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΑΝΑΚΡΊΒΕΙΕΣ Ή ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΆ ΛΆΘΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΕΊ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΉ ΧΩΡΊΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ.

ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΌ ΕΦΑΡΜΌΖΟΝΤΑΙ ΔΙΚΑΊΟΥ, ΤΟΥ MICROSOFT Ή/ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΈΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΈΣΤΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΆΣΕΙΣ, ΕΓΓΥΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΉΚΕΣ, ΑΝ EXPRESS, ΣΙΩΠΗΡΩΝ Ή ΕΚ ΤΟΥ ΝΌΜΟΥ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΈΝΩΝ ΑΛΛΆ ΌΧΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΆΣΕΙΣ, ΕΓΓΥΉΣΕΙΣ Ή ΣΥΝΘΉΚΕΣ ΤΊΤΛΩΝ, ΜΗ ΠΑΡΑΠΟΊΗΣΗ/ΑΠΟΜΊΜΗΣΗ, ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΉ ΣΥΝΘΉΚΗ Ή ΠΟΙΌΤΗΤΑΣ, ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΌΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΌΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΣΚΟΠΌ, ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΆ ΤΑ ΥΛΙΚΆ.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 969938 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012 - Αναθεώρηση: 12.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Enterprise N
 • Windows 7 Home Basic
 • Windows 7 Home Premium
 • Windows 7 Home Premium N
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Professional N
 • Windows 7 Starter
 • Windows 7 Starter N
 • Windows 7 Ultimate
 • Windows 7 Ultimate N
 • Windows Internet Explorer 8
 • Windows Internet Explorer 9
Λέξεις-κλειδιά: 
kbrapidpub kbnomt kbmt KB969938 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 969938

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com