Ta längre tid än förväntat att starta Internet Explorer 9 och Internet Explorer 8

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 969938 - Visa produkter som artikeln gäller.
Om du är kund småföretag hitta ytterligare felsökning och utbildningsresurser på den Stöd för småföretagwebbplatsen.
 
Visa alla | Dölj alla

På den här sidan

Symptom

Du märker att programmet tar längre tid än väntat att starta när du startar Windows Internet Explorer.

Orsak

Detta kan inträffa om ett installerat Internet Explorer-tillägg är skadad eller om ett installerat tillägget är inkompatibla med Internet Explorer. Detta kan vara mer synlig i Internet Explorer 9 och i Internet Explorer 8 ändringar i hur Internet Explorer 9 och Internet Explorer 8 hantera lista för Internet-zoner.

Detta kan också inträffa om du använder Spybot och Immunize Spybot-funktionen är aktiverad.

Upplösning

Lös problemet genom att felsöka tillägg för att avgöra vilket tillägg som kan orsaka problemet och sedan inaktivera eller avinstallera tillägget. Kontakta tillverkaren av tillägget för stöd för detta tillägg.

Detta gör du så här:

Dölj bildenVisa bilden
2683283
Obs! Om du har installerat Spybot och du har funktionen Immunize (virusskydda) är aktiverad, måste du inaktivera den här funktionen tills problemet är löst. Om du inte vet hur du inaktiverar funktionen Immunize (virusskydda), kontaktar du leverantören för mer hjälp.

Steg 1: Kör Internet Explorer i läget "Inga tillägg"

Vissa webbplatser används 9 för Internet Explorer och Internet Explorer 8 tillägg som ActiveX-kontroller och webbläsarens verktygsfält för att ge en förbättrad webbläsning. Ett fel kan uppstå om ett tillägg är skadad eller om ett tillägg i konflikt med Internet Explorer.

Kör Internet Explorer "inga tillägg" Ta reda på om felet beror på ett tillägg.

Detta gör du så här:

Steg 2: Använd verktyget Hantera tilläggskomponenter

Använd verktyget Hantera tilläggskomponenter i Internet Explorer 9 och Internet Explorer 8 för att inaktivera varje tillägg separat för att fastställa vilket tillägg som orsakar fel.

Detta gör du så här:

Steg 3: Återställa Internet Explorer 8 eller 9 för Internet Explorer-inställningar

För att avgöra om ett prestandaproblem eller ett felmeddelande visas beror på konfigurationsinställningarna för att återställa Internet Explorer 8 eller 9 för Internet Explorer till standardkonfigurationen. Detta steg inaktiverar också alla tillägg, plugin-program eller verktygsfält som är installerade. Men denna lösning är snabb, innebär det också att du måste installera dessa tillägg om du vill använda dem i framtiden.

Så här om du vill återställa programinställningar för:

Mer Information

Produkter från tredje part som diskuteras i denna artikel tillverkas oberoende av Microsoft. Microsoft lämnar inga garantier, implicerade eller andra, om prestanda eller tillförlitlighet hos dessa produkter.

ANSVARSFRISKRIVNING

MICROSOFT OCH DESS LEVERANTÖRER GÖR NR UTFÄSTELSER ELLER GARANTIER OM LÄMPLIGHET, TILLFÖRLITLIGHET ELLER RIKTIGHETEN AV UPPGIFTER SOM FINNS I DOKUMENT OCH TILLHÖRANDE GRAFIK SOM PUBLICERAS PÅ DEN HÄR WEBBPLATSEN ("MATERIAL") FÖR ALLA ÄNDAMÅL. MATERIAL SOM KAN INNEHÅLLA TEKNISKA FELAKTIGHETER ELLER TYPOGRAFISKA FEL OCH KAN REVIDERAS NÄR SOM HELST UTAN FÖREGÅENDE MEDDELANDE.

I DEN MAXIMALA OMFATTNING SOM TILLÅTS ENLIGT TILLÄMPLIG LAG, MICROSOFT OCH DESS LEVERANTÖRER FRISKRIVER OCH UTESLUTER ALLA REPRESENTATIONER, GARANTIER OCH VILLKOR OM EXPRESS, UNDERFÖRSTÅDDA ELLER LAGSTADGADE, INKLUSIVE MEN INTE BEGRÄNSAT TILL REPRESENTATIONER, GARANTIER ELLER VILLKOR FÖR ÄGANDERÄTT, ICKE INTRÅNG, TILLFREDSSTÄLLANDE SKICK ELLER KVALITET, SÄLJBARHET OCH LÄMPLIGHET FÖR SÄRSKILT ÄNDAMÅL, NÄR DET GÄLLER MATERIAL.

Egenskaper

Artikel-id: 969938 - Senaste granskning: den 28 juni 2012 - Revision: 2.1
Informationen i denna artikel gäller:
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Enterprise N
 • Windows 7 Home Basic
 • Windows 7 Home Premium
 • Windows 7 Home Premium N
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Professional N
 • Windows 7 Starter
 • Windows 7 Starter N
 • Windows 7 Ultimate
 • Windows 7 Ultimate N
 • Windows Internet Explorer 8
 • Windows Internet Explorer 9
Nyckelord: 
kbrapidpub kbnomt kbmt KB969938 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel är översatt av Microsofts automatiska översättningsprogram och inte av en mänsklig översättare. För att Du skall ha åtkomst till alla artiklar i Knowledge Base på Ditt föredragna språk så är en del artiklar översatta av människor och en del artiklar av översättningsprogram. Tänk på att en artikel som är översatt av ett översättningsprogram inte alltid är perfekt. Artikeln kan innehålla fel ord, grammatik eller meningsbyggnad, ungefär som en utländsk talare kan göra misstag när han eller hon pratar med Dig på Ditt språk. Microsoft ansvarar inte för eventuella felaktigheter i översättningen, fel eller skador som orsakats av någon felöversättning av innehållet eller våra kunders användande av det översatta innehållet. Microsoft uppdaterar kontinuerligt mjukvaran för översättningsprogrammet.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 969938

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com