Näyttöön tulee virhesanoma yritettäessä avata Ulkona Outlook 2007: ssä: "että ulos Office-asetuksia ei voi näyttää, koska palvelin ei ole käytettävissä. Yritä myöhemmin uud...

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 970123 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Oire

Asiakastietokoneessa voit määrittää yhteyden välityspalvelinasetukset Windows Internet Explorerin ja Client Access Server (CAS)-palvelimet lisätään Poikkeukset-luetteloon. Suoritat Microsoft Office Outlook 2007: n profiilin avulla postilaatikon, jonka tunnistetiedot eroavat tunnistetiedot, joiden avulla kirjaudut Windowsiin. Tässä tapauksessa kun yrität avata Ulkona Outlook 2007: ssä, näyttöön saattaa tulla seuraava virhesanoma:
Poissa-asetuksia ei voi näyttää, koska palvelin ei ole käytettävissä. Yritä myöhemmin uudelleen.
Huomautus Tämä ongelma ilmenee ainoastaan toimialuekäyttäjille ja ainoastaan silloin, kun määrität CAS-palvelimet Poikkeukset-luetteloon. Tämä virhe ei tule joko seuraavissa tilanteissa:
 • Kirjaudut Windowsiin käyttäen paikallisen käyttäjän tunnistetietoja.
 • Kirjaudut Windowsiin toimialuekäyttäjänä mutta et määritä CAS-palvelimesi Poikkeukset-luetteloon.

Syy

Tämä ongelma ilmenee, koska, jotka välitetään CAS-palvelimen tunnistetiedot ovat Windows-kirjautumistietoja, Outlook 2007: n postilaatikkoon kirjautumiseen käytettävän tunnistetietojen sijaan. Koska Windowsin tunnistetiedot eivät vastaa postilaatikon tunnistetiedot, CAS-palvelin palauttaa virhekoodin 500. Virhekoodi 500 ei ole todennusvirhe. Esimerkiksi virhekoodi 401 on todennusvirhe. Tämän vuoksi kokeillut muita todennusmenetelmiä.

Ratkaisu

Voit ratkaista tämän ongelman käyttää Outlook 2007: n hotfix-korjauspaketin, joka on päivämäärä 30. huhtikuuta 2009 ja määritä sitten arvon WinhttpAuth-rekisterimerkinnän. Meille on määrittää arvon automaattisesti, siirry "Korjata sen minulle"-osassa. Jos sen sijaan määrität arvon itse, "Haluan korjata ongelman itse"-osassa.

Korjata sen minulle

Voit määrittää tämän arvon automaattisesti valitsemalla tämän ongelman linkki. Valitse Suorita <b00> </b00>tiedostojen lataaminen valintaikkunan ruutuun ja noudata tämän ohjatun toiminnon.
Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
assets fixit1
Korjaa ongelma
Microsoft Fix it 50484
Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
assets fixit2

HuomautusTämä ohjattu toiminto saattaa olla englanti vain. Automaattinen korjaus toimii kuitenkin myös muiden Windowsin kieliversioiden.

HuomautusJos et ole tietokoneessa, jossa ongelma ilmenee, voit tallentaa automaattisen korjauksen muistitikkuun tai CD-levylle niin, että voit suorittaa sen tietokoneessa, jossa ongelma ilmenee.

Haluan korjata ongelman itse

Tärkeää Tässä osassa, menetelmän tai tehtävä on vaiheissa kerrotaan, miten rekisteriä muokataan. Vakavia ongelmia saattaa kuitenkin ilmetä, jos rekisteriä muokataan virheellisesti. Varmista siis, että noudatat näitä ohjeita huolellisesti. Varmuuden vuoksi varmuuskopioida rekisteri ennen sen muokkaamista. Sitten voit palauttaa rekisterin ongelmatilanteessa. Lisätietoja miten varmuuskopioida ja palauttaa rekisterin napsauta seuraavaa artikkelinumeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base-tietokannassa:
322756 Miten varmuuskopioida ja palauttaa Windowsin rekisterin
Voit asettaa arvon itse, toimi seuraavasti:
 1. Voit käyttää Outlook 2007: n hotfix-korjauspaketin, joka on päivämäärä 30. huhtikuuta 2009.

  Saat lisätietoja napsauttamalla seuraavaa artikkelinumeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base-tietokannassa:
  968858 Outlook 2007: n hotfix-korjauspaketin (Outlook.msp) kuvaus: 30 huhtikuu 2009
 2. Määritä arvo
  WinhttpAuth
  rekisterimerkinnän. Voit tehdä tämän seuraavasti:
  1. Käynnistä Rekisterieditori.
   • Windows Vista Napsauta Käynnistä-painiketta
    Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
    Käynnistä-painike
    -tyyppi RegeditAloita haku -ruutuun ja paina sitten ENTER-näppäintä.

    Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
    Käyttäjätilien valvonta
    Jos sinua kehotetaan antamaan järjestelmänvalvojan salasana tai vahvistamaan toiminto, kirjoita salasana tai anna vahvistus.
   • Windows XP: ssä napsauttamalla Käynnistä-painiketta, valitse Suorita, kirjoita RegeditAvaa -ruutuun ja valitse sitten OK.
  2. Etsi ja valitse seuraava rekisterialiavain:
   HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\12.0\Outlook\Security
  3. Valitse Muokkaa -valikosta Uusija valitse sitten DWORD-arvo.
  4. Tyyppi WinhttpAuth, ja paina sitten ENTER-näppäintä.
  5. Napsauta hiiren kakkospainikkeella WinhttpAuthja valitse sitten Muokkaa.
  6. Kirjoita arvon data -ruutuun 1, ja valitse sitten OK.
  7. Sulje Rekisterieditori.

Tila

Microsoft on vahvistanut, että tämä on ongelma, jota "koskee-osassa lueteltujen Microsoft-tuotteissa.

Enemmän tietoa

Sama virhesanoma ilmenee myös Outlook 2007: n aiemmissa versioissa, kun kirjaudut Windowsiin käyttäen tunnistetietoja, jotka eroavat tunnistetiedot, joita käytit Microsoft Exchange Server-postilaatikkoon kirjautumiseen. Tämä aiempi ongelma korjattiin seuraavassa Outlook 2007: n hotfix-korjauspaketin, joka on päivätty 20. kesäkuuta 2008.

Saat lisätietoja napsauttamalla seuraavaa artikkelinumeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base-tietokannassa:
954574 Outlook 2007: n hotfix-korjauspaketin kuvaus: kesäkuu 20, 2008
Huomautus Kun asennat hotfix-korjauspaketin artikkelista 970123, asennat myös hotfix-korjauspaketin artikkelista 954574. Tämä johtuu siitä, että hotfix-paketit ovat kumulatiivisia.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 970123 - Viimeisin tarkistus: 12. syyskuuta 2013 - Versio: 3.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Microsoft Office Outlook 2007
Hakusanat: 
kbexpertiseinter kbqfe kbsurveynew kbprb kbmsifixme kbfixme kbmt KB970123 KbMtfi
Machine-translated Article
HUOMIO: Tämä artikkeli on käännetty Microsoft kielenkäännös-ohjelmistolla kielenkääntäjän sijaan. Microsoft tarjoaa sekä kielenkäännös-ohjelmistolla että kielenkääntäjällä käännettyjä artikkeleita jotta kaikki Knowledge Base- artikkelit ovat tarjolla paikallisessa kielellä. Huomioittehan että kielenkäännös-ohjelmistolla käännetyt artikkelit eivät aina ole täydellisiä. Kielenkäännös-ohjelmistolla käännetyssä artikkelissa voi olla kielioppi-, sanasto- tai sanamuotovirheitä. Microsoft ei ole vastuussa käännösvirheiden mahdollisesti aihettamista vahingoista. Microsoft myös päivittää usein kielenkäännös-ohjelmistoa.
Tämän artikkelin englanninkielinen versio on: 970123

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com