Hibaüzenet jelenik meg, amikor megpróbálja megnyitni a Házon kívül az Outlook 2007 programban: "az Office-beállítások ki nem lehet megjeleníteni, mert a kiszolgáló jelenleg nem érhet...

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 970123 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Egy ügyfélszámítógépen beállíthatja a Windows Internet Explorer proxykiszolgáló kapcsolat beállításait, és a Client Access Server (CA) kiszolgálók hozzáadása a kivétellistához. A Microsoft Office Outlook 2007 futtatásához profilt használ egy postaláda, akinek a hitelesítő adatok különböznek a Windows bejelentkezéshez használt hitelesítő adatokkal. Ebben az esetben amikor megpróbálja megnyitni a Segéd az Outlook 2007, is megjelenhet a következő hibaüzenet:
A Házon kívül beállítások nem lehet megjeleníteni, mert a kiszolgáló jelenleg nem érhető el. Próbálja újra később.
Megjegyzés: Ez a probléma akkor fordul elő, csak a tartományi felhasználók számára, és csak akkor, ha a CAS-kiszolgálókat a Kivételek listára adja meg. Ez a hibaüzenet nem jelenik meg az alábbi esetek bármelyikében:
 • Bejelentkezik Windows helyi felhasználói hitelesítő adatokkal.
 • Windows tartományi felhasználóként jelentkezzen be, de nincs megadva a CAS-kiszolgálókat a Kivételek listára.

Oka

A probléma, mivel a CAS-kiszolgálónak átadott hitelesítő adatok helyett a postaládához az Outlook 2007 programban való bejelentkezéshez használt hitelesítő adatok Windows bejelentkezési hitelesítő adatait. A Windows hitelesítő adatok nem egyeznek meg a hitelesítő adatokat a postafiók, mert az a hitelesítésszolgáltató kiszolgáló az 500-as hibakódot adja vissza. A hibakód: 500 nincs hitelesítési hiba. Például a hibakód: 401 hitelesítési hiba. Ezért a rendszer más hitelesítési módszerek vizsgálja.

A megoldás

A probléma megoldásához alkalmazza az Outlook 2007 alkalmazás gyorsjavító csomagja, amely dátum 2009. április 30., és állítsuk be a WinhttpAuth rendszerleíró bejegyzés értékét. Ezt az értéket szeretné beállítani, az automatikusan Ugrás a "Javítsa ki a nekem"szakasz. Ha lenne inkább értéket állítja be magát, látogasson el a "Én javítás"szakasz.

Javítsa ki a nekem

Ez az érték automatikus beállításához kattintson a a probléma megoldásához hivatkozásra. Kattintson a Futtatása <b00> </b00>fájl letöltése párbeszédpanel mezőbe, és kövesse a varázsló lépéseit.
A kép összecsukásaA kép kibontása
assets fixit1
A probléma megoldásához
A Microsoft Fix it 50484
A kép összecsukásaA kép kibontása
assets fixit2

Megjegyzés:Ez a varázsló csak angol nyelven lehet. Azonban az automatikus javítást is működik a Windows más nyelvű verziói.

Megjegyzés:Ha nem azon a számítógépen, amelyen a problémát, mentheti az automatikus javítást egy USB-meghajtóra vagy CD Lemezre, hogy futtatható a számítógépen, amelyen a hiba jelentkezik.

Én javítás

Fontos E szakasz, módszer vagy feladat a beállításjegyzék módosításával foglaló lépéseket tartalmaz Azonban komoly problémákat okozhat, ha helytelenül módosítja a beállításjegyzéket. Ezért győződjön meg arról, hogy gondosan hajtsa végre ezeket a lépéseket. Biztonsági, másolatot készíteni a rendszerleíró adatbázisról módosítása előtt. Majd a rendszerleíró adatbázis visszaállítása, ha probléma merül fel. Hogyan lehet biztonsági másolatot készíteni a rendszerleíró adatbázis visszaállítása, és kattintson a következő cikkszámra a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
322756 Hogyan lehet a biztonsági mentése és visszaállítása a Windows rendszerleíró adatbázis
Állítsa be az értéket saját maga, kövesse az alábbi lépéseket:
 1. Az Outlook 2007 alkalmazás gyorsjavító csomagja, hogy dátum: 2009. április 30. alkalmazni.

  További információért kattintson az alábbi cikkszámra a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében:
  968858 Az Outlook 2007 alkalmazás gyorsjavító csomag (Outlook.msp): 2009. április 30.
 2. Állítsa be az értéket a
  WinhttpAuth
  rendszerleíró bejegyzés. Ehhez kövesse az alábbi lépéseket:
  1. Indítsa el a Beállításszerkesztőt.
   • A Windows Vista rendszerben kattintson a Start gombra
    A kép összecsukásaA kép kibontása
    a Start gombra
    , típus regedit a Keresés megkezdése mezőbe, és nyomja le az ENTER BILLENTYŰT.

    A kép összecsukásaA kép kibontása
    Felhasználói fiókok felügyelete
    Ha kéri a rendszergazdai jelszót vagy megerősítést kér, írja be a jelszót vagy erősítse meg.
   • A Windows XP rendszerben kattintson a Startgombra, kattintson a Futtatás, típus regedit a Megnyitás mezőbe, és kattintson az OK gombra.
  2. Keresse meg és kattintson a következő rendszerleíró alkulcsot:
   HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\12.0\Outlook\Security
  3. A Szerkesztés menü Újpontjára, és kattintson a Duplaszó.
  4. Típus WinhttpAuth, és nyomja le az ENTER BILLENTYŰT.
  5. Kattintson a jobb gombbal a WinhttpAuth, és kattintson a Módosításgombra.
  6. Az érték mezőbe írja be a 1, majd kattintson az OK gombra.
  7. Kilépés a Rendszerleíróadatbázis-szerkesztő.

Állapot

A Microsoft megerősítette a probléma az "Érvényes" szakaszban felsorolt Microsoft-termékekben.

További információ

Ugyanezt a hibaüzenetet az Outlook 2007 korábbi verziói is bekövetkezik, amikor eltérő hitelesítő adatokkal jelentkezzen be a Microsoft Exchange Server postafiók használt hitelesítő adatokkal jelentkezik be Windows. Rögzítették, hogy a korábbi a probléma a következő Outlook 2007 alkalmazás gyorsjavító csomagja programnak a 2008. június 20.

További információért kattintson az alábbi cikkszámra a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében:
954574 Az Outlook 2007 alkalmazás gyorsjavítása: 2008. június 20.
Megjegyzés: A szervizcsomag telepítésekor a cikk 970123 is a gyorsjavító csomag telepítését a cikk 954574. Ennek az oka, hogy a gyorsjavítások összegző jellegűek.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 970123 - Utolsó ellenőrzés: 2013. szeptember 12. - Verziószám: 3.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Office Outlook 2007
Kulcsszavak: 
kbexpertiseinter kbqfe kbsurveynew kbprb kbmsifixme kbfixme kbmt KB970123 KbMthu
Gépi fordítás
Fontos! Ezt a cikket a Microsoft gépi fordítószoftverrel fordította le, és a szöveg a Community Translation Framework (CTF) közösségi fordítórendszer technológiájával javítható. A Microsoft a Tudásbázis összes cikkét több nyelven is elérhetővé teszi géppel fordított, a közösség által lektorált, vagy emberi erővel fordított formában. A géppel fordított és lektorált cikkekben szókincsbeli, formai és nyelvtani hibák lehetnek. A Microsoft nem vállal felelősséget az eredeti tartalom helytelen fordításából, illetve a fordított tartalom használatából származó pontatlanságokért, hibákért vagy károkért. További tudnivalók a CTF-ről: http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections
A jelen cikk angol változata a következő: 970123
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com