Χαρακτήρες επαναφοράς σε μια μεταβλητή εγγράφου χάνονται όταν αποθηκεύετε ένα έγγραφο του Word 2003 με τη μορφή αρχείου ανοιχτής XML (.docx)

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 970226 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Μπορείτε να αναπτύξετε μια μακροεντολή για να δημιουργήσετε ένα έγγραφο που περιέχει ένα πεδίο DocVariable στο Word 2003. Το πεδίο αυτό χρησιμοποιείται για την εμφάνιση μιας μεταβλητής μέσα στο έγγραφο και την τιμή περιέχει χαρακτήρες επαναφοράς. Όταν αποθηκεύετε το αρχείο σε μορφή αρχείου ανοιχτής XML (.docx), το χαρακτήρες επαναφοράς χάνονται.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα, εφαρμόστε τα ακόλουθα πακέτα επειγουσών επιδιορθώσεων:
  • 970843Περιγραφή του πακέτου επειγουσών επιδιορθώσεων του Word 2003 (Winword.msp): 30 Ιουνίου, 2009
  • 970942Περιγραφή του πακέτου επειγουσών επιδιορθώσεων του Word 2007 (Word.msp, Wordconv.msp): 30 Ιουνίου, 2009
Σημείωση Αυτό είναι ένα άρθρο «ΤΑΧΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ» που δημιουργήθηκε απευθείας από τον οργανισμό υποστήριξης της Microsoft. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο, παρέχονται ως απόκριση σε θέματα που προκύπτουν. Ως αποτέλεσμα της ταχύτητας διάθεσής του, το υλικό ενδέχεται να έχει τυπογραφικά λάθη και να αναθεωρηθεί ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση. Ανατρέξτε στους Όρους χρήσης για άλλα ζητήματα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 970226 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office Word 2003
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexpertisebeginner kbqfe kbsurveynew kbprb kbmt KB970226 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:970226

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com