Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές του Office 2007 για το άνοιγμα ή την επεξεργασία περιεχομένου σε μια εφαρμογή Web που χρησιμοποιεί έλεγχο ταυτότητας που βασίζεται σε φόρμες

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 970230 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια εφαρμογή Web που φιλοξενεί μια τοποθεσία του SharePoint που χρησιμοποιεί έλεγχο ταυτότητας που βασίζεται σε φόρμες. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές του Microsoft Office 2007 για το άνοιγμα ή την επεξεργασία περιεχομένου που φιλοξενείται στην εφαρμογή Web.

Για παράδειγμα, αν η εφαρμογή έχει ρυθμιστεί να χρησιμοποιεί μια κλάση λειτουργική μονάδα του Active Directory Ομοσπονδία υπηρεσιών (ADFS) HTTP κατά τον έλεγχο ταυτότητας που βασίζεται σε φόρμες, πλήρως δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες ενοποίησης προγράμματος-πελάτη στο SharePoint.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα στα Windows Vista, εγκαταστήστε τα Windows Vista Service Pack 2, που έχει εκδοθεί από τον Ιούλιο 01, 2009. Επίσης, να εφαρμόσετε το πακέτο επείγουσας επιδιόρθωσης συστήματος του Office 2007 που κυκλοφόρησε στις 30 Απριλίου, 2009.

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα στα Windows XP, εφαρμόστε το πακέτο επειγουσών επιδιορθώσεων του συστήματος του Office 2007 που κυκλοφόρησε στις 30 Απριλίου, 2009.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πακέτο επειγουσών επιδιορθώσεων του συστήματος Office 2007 με ημερομηνία 30 Απριλίου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
969413Περιγραφή του πακέτου επείγουσας επιδιόρθωσης συστήματος του 2007 Office (Mso.msp): 30 Απριλίου, 2009

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον έλεγχο ταυτότητας φορμών σε προϊόντα και τεχνολογίες SharePoint, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://MSDN.Microsoft.com/en-us/library/bb975136.aspx

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 970230 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office Word 2007
  • Microsoft Office Excel 2007
  • Microsoft Office PowerPoint 2007
  • Microsoft Office SharePoint Designer 2007
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbexpertiseinter kbsurveynew kbprb kbmt KB970230 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:970230

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com