U 2007 Office-toepassingen openen of bewerken van inhoud in een webtoepassing op formulieren gebaseerde verificatie gebruikt niet gebruiken

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 970230 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

U maakt een webtoepassing die host is van een SharePoint-site formulieren gebaseerde verificatie gebruikt. U 2007 Microsoft Office-toepassingen openen of bewerken van inhoud die wordt gehost in de webtoepassing niet gebruiken.

Bijvoorbeeld, als de toepassing een klasse van de module Active Directory Federation Services (ADFS) HTTP gebruiken tijdens forms-verificatie is geconfigureerd, kan niet volledig u alle client-integratiefuncties in SharePoint.

Oplossing

Installeer Windows Vista Service Pack 2, die is uitgebracht op 01 juli 2009 voor dit probleem in Windows Vista. Ook de hotfix 2007 Office system van 30 April 2009.

Voor dit probleem in Windows XP de hotfix 2007 Office system van 30 April 2009.Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over het 2007 Office system hotfixpakket van 30 April:
969413Beschrijving van het hotfixpakket voor 2007 Office system (Mso.msp): 30 April 2009

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.

Oplossing

Bezoek de volgende Microsoft-website voor meer informatie over verificatie van formulieren in SharePoint-producten en technologieën:
http://msdn.Microsoft.com/en-us/library/bb975136.aspx

Eigenschappen

Artikel ID: 970230 - Laatste beoordeling: zaterdag 19 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Office Word 2007
  • Microsoft Office Excel 2007
  • Microsoft Office PowerPoint 2007
  • Microsoft Office SharePoint Designer 2007
Trefwoorden: 
kbqfe kbexpertiseinter kbsurveynew kbprb kbmt KB970230 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:970230

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com