Cikk azonosítója: 970363 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A Microsoft Silverlight több böngészőhöz és több környezetben használható beépülő modul, amely a Microsoft .NET-alapú médiaalkalmazások és összetett interaktív webes alkalmazások következő generációja. Ez a cikk a Silverlight 3 alkalmazást ismerteti.

Összefoglaló

A Silverlight 3 több, mint 50 új szolgáltatást kínál, például:
  • Fokozott biztonság és megbízhatóság
  • Kibővített média- és videotámogatás (például a H.264 videotömörítési formátum támogatása)
  • A Silverlight alkalmazásainak futtatási lehetősége a böngészőn kívül
  • Jelentősen megnövelt grafikai teljesítmény, kibővített grafikai lehetőségek és kreatív effektusok (például a Perspective 3D grafikai szolgáltatás támogatása)
  • A fejlesztői hatékonyság növelése a összetett internetes alkalmazások esetében
A Silverlight 3 visszamenőlegesen kompatibilis a Silverlight korábbi verzióiban létrehozott webalkalmazásokkal.

További információ

Telepítési információk

A frissítés az alábbi forrásokból szerezhető be.

A Microsoft Silverlight webhelye

A Silverlight telepítőprogramja e frissítés mellett minden korábbi frissítést tartalmaz. A Silverlight 2 legújabb verziójának telepítéséhez látogasson el a Microsoft alábbi webhelyére:
http://www.microsoft.com/silverlight/

Microsoft Update

A frissítés a Microsoft Update felhasználói számára is rendelkezésre áll. Ha telepítve van a Silverlight korábbi verziója, a következő frissítést ajánlja fel a rendszer: „A Microsoft Silverlight frissítése (KB 970363)”.

WSUS

A frissítés a Microsoft Windows Server Update Services (WSUS) szolgáltatáson keresztül is beszerezhető a Microsoft Update webhelyen.

Ha a számítógépen telepítve van a Microsoft Silverlight korábbi verziója, a rendszer a következő frissítést ajánlja fel: „A Microsoft Silverlight frissítése (KB 970363)”.

Ha a számítógépen nincs telepítve a Silverlight, a frissítést („A Microsoft Silverlight frissítése (KB 970363)”) a Silverlight 3.0 legfrissebb telepítőcsomagja ajánlja fel.

A Silverlight 3.0 automatikus frissítési eljárást tartalmaz. Ez a WSUS-csomagban alapértelmezés szerint ki van kapcsolva. A későbbi frissítések telepíthetők a WSUS frissítésein keresztül.

Hivatkozások

A Silverlight alkalmazásról a Microsoft következő webhelyein talál további információt:

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 970363 - Utolsó ellenőrzés: 2009. december 22. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Silverlight for Windows
Kulcsszavak: 
kbhowto kbinfo kbexpertiseadvanced kbsurveynew KB970363
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com