Περιγραφή του BitLocker για μετάβαση ανάγνωσης

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 970401 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Το BitLocker για μετάβαση Reader (bitlockertogo.exe) είναι μια εφαρμογή που ενεργοποιεί την πρόσβαση των μονάδων δίσκου BitLocker που προστατεύονται. Όταν χρησιμοποιείτε το BitLocker για μετάβαση ανάγνωσης στα Windows Vista και Windows XP, μπορείτε να ανοίξετε και να προβάλετε το περιεχόμενο των μονάδων που έχουν κρυπτογραφηθεί προστασία BitLocker των Windows 7. Από προεπιλογή, το BitLocker για μετάβαση Reader είναι αποθηκευμένο σε un-encrypted μέρος αφαιρούμενες μονάδες δίσκου που προστατεύονται με το BitLocker.

Οι χρήστες και διαχειριστές IT μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα τοπικό, αξιόπιστο αντίγραφο της εφαρμογής. Επομένως, το BitLocker για μετάβαση ανάγνωσης που κυκλοφορεί ως εφαρμογή εκτός της ζώνης (OOB) για τα Windows Vista και Windows XP. Για να κάνετε λήψη ενός αντιγράφου του BitLocker για μετάβαση Reader, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=64851943-78c9-4cd4-8e8d-f551f06f6b3d

Περισσότερες πληροφορίες

Για να χρησιμοποιήσετε το BitLocker για μετάβαση αναγνώστη σε έναν υπολογιστή που εκτελεί Windows XP ή Windows Vista, αφαιρούμενη μονάδα που προστατεύεται από BitLocker πρέπει να έχει διαμορφωθεί με χρήση του exFAT, FAT16 ή FAT32 σύστημα αρχείων. Εάν η μονάδα δίσκου έχει διαμόρφωση NTFS, μπορεί να είναι ξεκλείδωσε μόνο σε έναν υπολογιστή που εκτελεί τα Windows 7.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το BitLocker για μετάβαση Reader, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://Windows.Microsoft.com/en-US/windows7/What-is-the-BitLocker-to-Go-Reader

.aspx http://TechNet.Microsoft.com/en-us/library/dd571075 (WS.10)

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 970401 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Windows Vista Business
  • Windows Vista Enterprise
  • Windows Vista Home Basic
  • Windows Vista Home Premium
  • Windows Vista Starter
  • Windows Vista Ultimate
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbinfo kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbhowto kbmt KB970401 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:970401

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com