Ενημερωμένες εκδόσεις στο διακομιστή Microsoft SQL 2008 θα αποτύχει μετά από μια αναβάθμιση έκδοσης

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Κλείσιμο Κλείσιμο
Αναγν. άρθρου: 970608 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Προέλευση:Υπηρεσία υποστήριξης της Microsoft

ΓΡΉΓΟΡΗ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ

ΓΡΉΓΟΡΗ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΆΡΘΡΑ ΠΑΡΈΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΑΠΕΥΘΕΊΑΣ ΑΠΌ ΤΟ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ ΤΗΣ MICROSOFT ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΈΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΌΝ ΈΓΓΡΑΦΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊΤΑΙ ΣΕ ΑΠΌΚΡΙΣΗ ΑΝΕΡΧΌΜΕΝΟ Ή ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΌ ΘΈΜΑΤΑ, Ή ΈΧΕΙ ΣΚΟΠΌ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΉ ΈΚΔΟΣΗ ΆΛΛΩΝ ΓΝΩΣΙΑΚΉΣ ΒΆΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΏΝ.

Σύμπτωμα

Ας εξετάσουμε το ακόλουθο σενάριο:

1. Εκτελέστε μιαέκδοση αναβάθμισηςγια την περίοδο λειτουργίας του SQL Server 2008.

2. Προσπαθείτε να εφαρμόσετε μια ενημερωμένη έκδοση (όπως κάποιο service pack ή μια επείγουσα επιδιόρθωση ή μια αθροιστική ενημερωμένη έκδοση) σε αυτήν την περίπτωση.
Σε αυτό το σενάριο, θα παρατηρήσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση σε αριθμό το βήμα 2, η διαδικασία δεν ολοκληρωθεί με επιτυχία. Θα βρείτε επίσης όπως το ακόλουθο σφάλμα στο Summary.txt:
"Αποτυχία Εντοπίστηκε μια προηγούμενη εγκατάσταση, την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ή επιδιόρθωσης κατά τη ρύθμιση παραμέτρων για τις δυνατότητες [SQL_WRITER, SQL_Browser_Redist,]. Για να εφαρμόσετε αυτό το πακέτο ενημερωμένης έκδοσης κώδικα..."
Έχει διορθωθεί στο SQL Server 2008 SP1. Ωστόσο, θα δείτε αυτό το ζήτημα κατά την εφαρμογή του SP1 μετά από μια έκδοση αναβάθμισης.

Αιτία

Αφού γίνει μια έκδοση αναβάθμισης σε SQL Server 2008 Edition, ορίζειConfigurationStateαπό διάφοραΚοινόχρηστες δυνατότητεςΓια μια αποτυχία ενημέρωσης κατάστασης (3) στο ακόλουθο κλειδί μητρώου:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Microsoft Server\100\ConfigurationState SQL

Όταν εφαρμόζεται μια ενημερωμένη έκδοση κώδικα, θα ελέγξει το προαναφερόμενο κλειδί μητρώου και θα επιστρέψει ένα μήνυμα σφάλματος, εάν οποιαδήποτε δυνατότητα βρίσκεται σε κατάσταση αποτυχίας.
Κατάσταση: Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα που αφορά τα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην αρχή αυτού του άρθρου. Αυτό το ζήτημα έχει διορθωθεί στοΤο Service Pack 1 για τον SQL Server 2008. Ωστόσο το service pack αφορά μόνο θέματα για μελλοντικές ενημερώσεις. Εάν εφαρμόσετε το service pack μετά την αναβάθμιση της έκδοσης, που θα εξακολουθεί να εκτελείται σε αυτό το πρόβλημα και πρέπει να περάσει από τη διαδικασία που τεκμηριώνονται στο στοΕπίλυσηενότητα για να διορθώσετε το ζήτημα.

Επίλυση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, χρησιμοποιήστε μία από τις παρακάτω επιλογές.

Επιλογή 1

Επιδιορθώστε την αναβαθμισμένη παρουσία του SQL Server 2008, χρησιμοποιώντας τοΠροσθήκη ή κατάργηση προγραμμάτωνδυνατότητα στον πίνακα ελέγχου, πριν να εφαρμόσετε οποιεσδήποτε ενημερωμένες εκδόσεις για την παρουσία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, ανατρέξτε στο ακόλουθο θέμα στα ηλεκτρονικά βιβλία:

Επιλογή 2

Πριν να κάνετε την αναβάθμιση της έκδοσης, ενημερώστε το πακέτο (sqlsupport.msi) αρχεία υποστήριξης εγκατάστασης του SQL Server στο σύστημα με το πακέτο του SQL Server 2008 Service Pack 1. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):
 1. Άμεση λήψη του πακέτου υπηρεσιών που να ταιριάζει με την αρχιτεκτονική του συστήματός σας. Για παράδειγμα, η λήψη του πακέτου x 64 του SQL Server 2008 Service Pack 1 εάν το σύστημά σας είναι ένα σύστημα που βασίζεται σε 64 x. Για να αποκτήσετε το SQL Server 2008 Service Pack 1, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία του Κέντρου λήψης της Microsoft στο Web:
  http://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=66ab3dbb-bf3e-4f46-9559-ccc6a4f9dc19
 2. Εξαγάγετε το service pack, εκτελώντας μια εντολή παρόμοια με την ακόλουθη:
  SQLServer2008SP1-KB968369-x 64-ENU.exe /x:C:\SP1
 3. Εκτελέστε την ακόλουθη εντολή για να ενημερώσετε τα αρχεία υποστήριξης εγκατάστασης:C:\SP1\x64\setup\1033\sqlsupport.msi
ΣΗΜΕΙΩΣΗΟνόματα αρχείων και φακέλων για το SP1 θα είναι διαφορετικές ανάλογα με την αρχιτεκτονική του συστήματός σας.

Περισσότερες πληροφορίεςΑναφορές:

·Η αναβάθμιση σε SQL Server 2008

·Αντιμετώπιση προβλημάτων του SQL Server και υποστήριξη

·SQL Server 2008 Service Pack 1


955396Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων εγκατάστασης του SQL Server 2008

·Αντιμετώπιση προβλημάτων του SQL Server και υποστήριξη

·SQL Server 2008 Service Pack 1

ΑΠΟΠΟΊΗΣΗ ΕΥΘΥΝΏΝ

MICROSOFT Ή/ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΆΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΈΣ ΧΩΡΊΣ ΜΆΡΚΑ Ή ΕΓΓΥΉΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΌΤΗΤΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΊΑ Ή ΑΚΡΊΒΕΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΏΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΈΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΩΝ ΕΓΓΡΆΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΎΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΊΑ WEB (“ ΥΛΙΚΟΎ ”) ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΉΠΟΤΕ ΣΚΟΠΌ. ΤΟ ΥΛΙΚΌ ΕΝΔΈΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΥΝ ΤΕΧΝΙΚΈΣ INACCURACIES Ή ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΆ ΛΆΘΗ ΚΑΙ ΕΝΔΈΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΟΎΝ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΉ, ΧΩΡΊΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ.

ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΠΌ ΙΣΧΎΟΝΤΕΣ ΝΌΜΟΥΣ, MICROSOFT Ή/ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΗΣ DISCLAIM ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΊΣΕΤΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΆΣΕΙΣ, ΕΓΓΥΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΉΚΕΣ ΕΊΤΕ ΡΗΤΉ, ΣΙΩΠΗΡΉ Ή ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΈΝΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΈΝΩΝ ΑΛΛΆ ΌΧΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΆΣΕΙΣ, ΕΓΓΥΉΣΕΙΣ Ή ΣΥΝΘΉΚΕΣ ΤΟΥ ΤΊΤΛΟΥ, ΜΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΉ ΣΥΝΘΉΚΗ Ή ΠΟΙΌΤΗΤΑΣ, ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΌΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΌΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΣΚΟΠΌ, ΣΕ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΛΙΚΌ.
Σημείωση Αυτό είναι ένα άρθρο «ΤΑΧΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ» που δημιουργήθηκε απευθείας από τον οργανισμό υποστήριξης της Microsoft. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο, παρέχονται ως απόκριση σε θέματα που προκύπτουν. Ως αποτέλεσμα της ταχύτητας διάθεσής του, το υλικό ενδέχεται να έχει τυπογραφικά λάθη και να αναθεωρηθεί ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση. Ανατρέξτε στους Όρους χρήσης για άλλα ζητήματα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 970608 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft SQL Server 2008 Express
 • Microsoft SQL Server 2008 Workgroup
 • Microsoft SQL Server 2008 Developer
 • Microsoft SQL Server 2008 Enterprise
 • Microsoft SQL Server 2008 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbrapidpub kbnomt kbmt KB970608 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:970608

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com